פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

סליק VOIP המערכת באמצעות הטלפון הרגיל - זול שיחות everywere

Reply

שרשרת כלים
Old 13 אוקטובר 2008, 12:26
מנהל קבוצת

Default סליק VOIP המערכת באמצעות הטלפון הרגיל - זול שיחות everywere

הרבה אנשים אהבו את הרעיון של זולה נתב שיחות טלפון דרך האינטרנט, ו Skype ו יש שירותים דומים אחרים שנרכשו על פופולריות, אבל הם עדיין לא ממש הרבה להשתמש במרבית משקי הבית.

יש בהחלט כמה סיבות לכך, אבל בעיקר כי בדרך כלל אתה צריך להיות ליד המחשב, או המחשב מופעל, או שזה מורכב מדי או לא נוח עבור כולם להשתמש.

לפני שאני מקבל יותר מדי, אני מעריך שאם אתה כרגע להשקיע יותר מ 20 £ על BT Bill בכל חודש, לאחר מכן את תוכנית ההתקנה של כל העלויות ישולמו ממני ב 3 חודשים, ואתה יכול ליהנות חיסכון!

אם אתה עם BT, אז רוב השיחות הבינלאומיות הם יקרים. גם אם אתה נרשם לאחד את החבילות, אתה עדיין משלם הרבה, אפילו אם אתה לא משתמש כל השיחות.

כמו כן, איכות קו שלנו עם BT הוא פחות אידיאלי, בשל כמה dodgey טלפון קווי של Exchange ו גדול קבוצת חשמל pylons הפועלים בסמוך לנו, ואת הכי מרגיז כל סימן קבוע על קו הטלפון עקב גדירה החשמל שלנו.

שלישית, עם קו טלפון רגיל אתה יכול לבצע רק שיחה אחת בכל פעם. עם VOIP, אתה יכול להיות שני באותו הזמן, או אחד נכנס ואחד יוצא. אתה יכול גם יש הרבה יותר מאשר שניים.

VOIP מבטיח לתקן את כל זה, כדי riduclously זולים שיחות חינם לכל מקום בעולם, ברור קריסטל איכותית מרובות נכנסים ו outboudn השיחות.

המטרות שלי כשאני להמיר את הבית / משרד ל VOIP היו:
  • זה חייב להיות אידיוט הוכחה. זה אני אומר שום דבר לא יכול להיראות אחרת לכל אדם באמצעות הטלפון. טלפונים אלחוטיים אותו משתמש לכולם בשלב זה חייב להישאר.
  • שלנו נכנס מספר חייב להישאר. אלה לא הולך לקבל שינוי של מספר.
  • השירות של BT answerphone חייב להישאר, וכן בהתחשב הם בעצם מציעים את זה בחינם עם קו רגיל שכירות, theres אין עדיין סיבה לא להשתמש בו.
  • יתכן שיש Failover ל BT בדרך כלל את השורה, אז אם את הולכת כוח, או דרך האינטרנט מת, אנחנו עדיין יכולים לבצע שיחות טלפון.
עם זאת דעתך, התחלתי לחקור VOIP חומרה. אחרי הרבה קריאה, הרבה שאלות, הרבה עוד על זעיר, ולבסוף הצלחה, אני נהיה מודע אינטרנט, שאני יהיה קישור קצת מאוחר יותר, אשר מסביר everythign טוב מאוד. הלוואי שאני נמצא בדף זה לפני שהתחלתי עם דברים חסר ערך אמיתי!

בכל מקרה, את הדרך בה כל עובד כעת היא:

יש לי בדרך כלל שורה להשכיר מ BT, אשר £ 10.50 בחודש. היה לנו קו אחר, שוב בשעה 10.50 £, שהיה בעבר עבור Office שורה, אבל זה כבר לא צורך, הודות VOIP exclusivel בשימוש ב-Office. עוד על זה מאוחר יותר.

מצורף לבית BT שורה הוא Linksys SPA3102, שהוא בעצם מיני א טל Exchange. אתה תקע אותו לתוך קו הטלפון, וכן פס רחב הנתב שלך, וכן בדרך כלל הטלפון אליו גם כן.

כאשר מישהו קורא את קו הטלפון הרגיל BT, הטלפון טבעות, אני יכול לקחת את זה באופן רגיל, אם הוא מקבל תשובה doesn't, BT answerphone בוחרת את זה ואת רושמת את ההודעה.

כשאני לבצע שיחה יוצאת, יש לי שתי אפשרויות.
  • כל שעליך לעשות הוא להקליד את המספר כרגיל כמו שהיית עושה עם קו טלפון רגיל, מסלולים לשיחה דרך האינטרנט, על העלות האפקטיבית ביותר לספק עבור סוג שיחה (אירופית, בינלאומית, ניידים וכו '). המתקשר ושל הנמען לא יודעים אחרת, אלא הוא עולה ליד דבר לבצע את השיחה.
  • אם אני סוג ב # לפני מספר 9, אז הוא יקבל שנשלחו דרך קו טלפון רגיל BT. אז אנחנו רק להשתמש כאשר אנחנו צריכים, כפי שהוא עולה בדרך כלל לקרוא את סעיפי האישום מ BT.
  • אם אני החיוג 999, 1471, 1571 וכו 'יקבל אוטומטית את השיחה שנשלחו דרך קו הטלפון BT, כי BT ספציפיים קודי צריך ללכת ישר BT, 999 ו חיוג בטלפון שורה פירושו שירותי חירום יכולים לאתר את מספר הטלפון שלך .
  • אם האינטרנט מת, אז כל השיחות ללכת בדרך כלל BT קו הטלפון.
  • אם הכוח מת, את כל השיחות כדי לקבל שלחו את BT קו הטלפון.
בסך הכל, כולם בבית הוא מאוד שמח, ויש לנו את הטלפון Bill הקטינה באופן משמעותי. אני בעצם עכשיו יש שיחות טלפון חינם לכל מקום בעולם עבור כמות בלתי מוגבלת של זמן.

אז, אתה אוהב את הרעיון של שיחות טלפון ללא תשלום, באמצעות כל טלפון הקיים שלך?

אם כן, אתה צריך לבקר אנשים באתר זה:

http://www.aoakley.com/articles/2008-01-08.php

אנדרו Oakley, מי כתב את זה בדף, עשתה את העבודה נפלא של לתאר את כל השלבים הנדרשים, בפירוט רב. אני לא יכול אפילו מקווה לכתוב בעצמי את זה יותר טוב.

אם מישהו יש לך שאלות על זה אל תהסס לשאול זה פתיל, או להתחיל אחד חדש. אני מנסה לעזור לך ככל יכולתי.

אם לא, עבור אל פורומים Voxilla, כפי שהיא שם אמיתי VOIP מומחים להסתובב.

למטה יש לי עותק של מורה, אבל היא עלולה להפוך בקלות לקרוא אם ללכת לאתר שלו.

ציטוט:
יש לי BT הקו? רוצה לבצע שיחות זולות באמצעות האינטרנט, אבל לא רוצה לקנות נפרד טלפונים, לא רוצה להשתמש אוזניות ולא רוצה לעזוב עברת על המחשב האישי שלך? את רוצה להשתמש בדרך כלל מכשירים ביתיים לבצע שיחות VOIP תוך עדיין לקבל שיחות נכנסות על מספר BT הרגיל שלך?
זה די מקיף HOWTO עבור Linksys SPA3102 בריטיש טלקום ועוד שורה של המצב המקומי. כמו כן הוא תצורת פרטים ספציפיים עבור WebCallDirect.com, אבל תעבוד עם כל ספק VOIP לגימה.
אם בשלב זה להשקיע יותר מ 20 לירה בחודש ב BT את הצעת החוק, אז אני מצפה התקנה זו כדי להחזיר את העלות של 45 £ את SPA3102 בפחות מ 3 חודשים.

הנחות

יש לך נתב Linksys SPA3102 VOIP / באנלוג מתאם הטלפון. רבות עצות אלו חלים גם על SPA3000.
יש לך קו טלפון של BT (בריטיש טלקום landline) עם יחידת שקע.
יש לך הארכה תיול שלך handsets כי terminates עם BT תקע כרגע פקוק BT יחידת לתוך שקע בקיר, או, יש לך רק אחד שפופרת טלפון (או DECT cordless תחנת הבסיס) והיא בעלת BT תקע בו נמצא כעת פקוק לתוך יחידת BT חור בקיר.
יש לך מספר landline מתחיל 01 או 02 (eg. 020 בלונדון, 01242 Cheltenham וכו ')
אתה מעוניין להמשיך לקבל שיחות נכנסות על BT landline מספר.
אתה מעוניין לבצע את כל יוצאת מחויב באמצעות שיחות VOIP (eg. המקומיים מספרים, 01 ו 02 לאומית מספרים מקומיים מספרי 0845, 07 Mobile מספרים, 00 מספרים הבינלאומית וכו ')
אתה מעוניין להמשיך לבצע שיחות ללא תשלום באמצעות כל BT (eg. מפעיל 100, 151 תקלות, 999 לשעת חירום, 0800 freephone)
יש לך רשת חוטית Cat5/RJ45 עם פס רחב לאינטרנט מהבית שלך. מינימום בשעה שיש לך קיים, עובד, פס רחב נתב נפרד עם חילוף שקע RJ45 LAN.
יש לך מחשב (MS-Windows, Mac, Linux, שיהיה) עם דפדפן אינטרנט (Internet Explorer, Safari, Firefox, מה שלא יהיה) המחובר לרשת המקומית.
אתה יודע איך לשנות את כתובת ה-IP של המחשב netmask.
אתה יודע מה subnet, netmask, שער ו שרתים של שם התחום שלך הן LAN, ואתה יודע את כתובת ה-IP סטטית חילוף שבו ניתן להקצות את SPA3102.
יש לך אישה, חברה, בתו של גיל העשרה או דומה אשר 1) מפעילה את חשבונות הטלפון ענק ו 2) מתעקש להשתמש בדרך כלל בטלפונים BT. המטרה שלנו היא לצמצם את הטלפון במדה נכרת תוך Bill אשתו / חברה / הבת של גיל העשרה נשאר כמעט עד מתעלם מן העובדה שאנחנו יוצאים ניתוב שיחות דרך האינטרנט. בשנת המהות, לחסוך כסף ו להקטין נדנוד. בנקודה זו אני רוצה להזכיר לכל הקוראים כי אני אוהב את אשתי מליסה מאוד, מאוד.

אתה גם צריך

טלפון נייד, כך שתוכל טבעת, כדי לבחון את הדברים בעצמך.
אשראי או כרטיס חיוב, תוך כדי לקנות כמה אשראי ראשונית על חשבון VOIP, על ביצוע phonecalls.
א באורך של כבל רשת (ישר דרך) כזה שאתה יכול לתקוע תקע את SPA3102 לתוך הן את הרשת ואת BT יחידת חור בקיר בו זמנית.
או להחליף רשת (פס רחב הנתב שלך עשוי גם להיות Switch) או אורך CROSSOVER כבל הרשת, כך שתוכל להתחבר אל SPA3102 באמצעות המחשב.
או מוכר טוב RJ11 plug-BT כדי תקע כבל (eg. של המודם הישן) או RJ11 שקע תקע מתאם ל BT, למשל. Maplins קוד AR34M. אתה יכול להשתמש ב-BT RJ11 מתאם כדי להמיר את כבל RJ11 שהגיעו עם SPA3102. שים לב RJ11 הוא גודל שונה מ RJ45. אם אתה משתמש ישן המודם להוביל, להיות מודע, כי כמה מהם, 2 חוטי ישר דרך (לפעול), כ 4 חוטי ישר דרך (יעבוד) וחלק 2-עבר מעל חוטי (נדיר, אבל לא יעבוד).
תקע של RJ11 כדי BT יחידת מתאם שקע קבל עם טבעת, למשל. Maplins קוד VD36P. שים לב כי הדבר אינו מהווה "משני מתאם" (שלא קבל אז לא תוכל לשמוע את הטלפון מצלצל), זה גם לא של יחידת RJ45 BT (RJ11 אינו RJ45). קבל את זה חשוב. זה מאחסן כמות קטנה של תשלום אשר פורסמו בשני קצר bursts ליצור הטבעת טבעת קול. במקור, זה היה מספיק כדי להתפוצץ לגרום של מנוע חשמלי, או מנוף המצורפת של electromagnet, כדי להדליק הפעמון. בריטניה BT יש קווי הטלפון נשאר עם מערכת זו, BT ו תואמת טלפונים לא טבעת, אלא אם כן הם יקבלו את זה מגדרו של חיוב על אף טבעת שלהם היא אלקטרונית ולא motorised הפעמון! BT שלך יחידת הקיר שקע מכיל קבל, אבל את ההשפעה של זה הולך לאיבוד כאשר אתה עובר דרך SPA3102, כי הטלפון שלך כבר אינם מחוברים ישירות אל יחידת שקע בבית על הקיר-SPA3102 קצת טלפון exhange בפני עצמו ! אז אתה צריך להוסיף קבל בין SPA3102 שלך handsets BT כדי להם טבעת. בלי קבל, אתה עדיין יכול לבצע ולקבל שיחות, אבל לעולם לא את הטלפון מצלצל.
שים לב להבדל בין "BT יחידת חור בקיר" (המקום שבו phoneline נכנס לבית שלך) וגם את "יחידת שקע מתאם BT" (חוט קצר עם תקע RJ11 בו סוף ו BT שקע עם קבל ב זה בבית השני).

תיול את חיבורי טלפון

אין לחבר את SPA3102 על mains עדיין. אנחנו הולכים לעשות את זה עם זה מעט כבוי.
לנתק את הטלפון / סיומת תיול מ BT את יחידת חור בקיר (הראשון BT חור בקיר בו את קו הטלפון הראשון מזין את הבית שלך).
לחבר את SPA3102 של שקע וק שלך BT יחידת חור בקיר, באף אחת מוכר טוב-RJ11-BT כבל (eg. ישן מודם כבלים) או שימוש םיקפוסמה RJ11-RJ11 כבלים בתוספת של מתאם RJ11-BT (eg. Maplins קוד AR34M ).
הכנס את יחידת מתאם שקע (eg. Maplins קוד VD36P) לתוך SPA3102 הטלפון של שקע. כעת אתה אמור להיות BT שקע תלוי מחוץ SPA3102 שלך.
הכנס את הטלפון BT (S) לתוך שקע יחידת מתאם.
בדוק כדי לוודא SPA3102 מבוטלת (unplugged מן mains). כאשר כבוי, SPA3102 המחברת את הקו אל הטלפון שקע ישירות, ואנחנו נוסעים כדי לבדוק את החיבור.
להרים את הטלפון שפופרת טלפון. אתה צריך לשמוע צליל חיוג. נסה להתקשר למספר טלפון, כגון הנייד שלך או 0800 144 144 (BT chargecard אוטומטיות השירות "). אם זה לא עובד, את הכבלים לא בסדר.
שימוש בטלפון נייד לביצוע הטבעת שלך הביתה בדרך כלל מספר landline. Landline הטלפון שלך צריך טבעת כרגיל. אם זה לא עובד, סביר להניח שאתה משתמש משנית מתאם (ללא טבעת קבל) במקום אב מתאם (קבל עם טבעת). אם אתה נואש, אתה יכול להשתמש חילוף ADSL לסנן להמיר משנית מתאם לתוך יחידת מתאם.
להרים את צלצול הטלפון ולדבר על עצמך. אם זה לא עובד, את הכבלים לא בסדר. עקב ביטול הד על מודרני חילופי BT, ייתכן שיהיה עליך מקבל את ברז או לעשות קצת כבד נשימה (אוו-ER) כדי לשמוע את עצמך. אין להמשיך יותר עד שאתה בטוח כי הטלפון הכבלים נכונה.
בסעיפים הבאים לדבר על קביעת התצורה של הגדרות SPA3102 שלך. עד זה הושלמה במלואה, וזה יכול לקחת בערך חצי שעה, לא תוכל לבצע או לקבל שיחות באמצעות SPA3102 את האופן שבו ברצונך לצפות כרגיל. לכן:

אם יש לך אישה, בתו של גיל העשרה, housemates או כל אדם אחר, סביר להניח שתרצה לבצע או לקבל landline phonecalls במשך חצי שעה בערך, נתק את SPA3102 מן האב שקע, הרחבות ואת הטלפונים. הכנס את הטלפון הרגיל בחזרה BT יחידת חור בקיר כאילו לא היתה SPA3102. ודא שאתה יכול טבעת ב ולקבל צליל חיוג כרגיל.
בחר את שרת האינטרנט של SPA3102 לשמוע על רשתות WAN Side

Linksys להניח כי תהיה באמצעות SPA3102 שכן הן VOIP הנתב ואת רשת הנתב. אני הולך להניח שזה לא המקרה שלך, מצב של משק הבית. אני הולך להניח כי יש לך כבר קיים, עובד, פס רחב נפרד הנתב כי ברצונך להמשיך ולהשתמש.
הבעיה שלי עם ההנחה החדשה היא שאנחנו צריכים כדי להפעיל את האינטרנט כלי התצורה עבור האינטרנט (WAN) על שקע SPA3102. כברירת מחדל זה עובד רק עבור Ethernet (LAN) שקע. אם אינך משתמש אחר קיים נתב פס רחב, שינוי זה הוא לא בטוח, עם אפשרות לתת לכולם גישה VOIP הנתב שלך, כולל האקרים המאפשרת לבצע שיחות בטלפון Bill ומאפשר האקרים להשיג גישה אל המחשב שלך ברשת.
יתכן כי הבחין Sockets על צבע הם SPA3102-קידוד וכי אינדיקטור האורות בין שינוי צבע אדום, ירוק או כתום. מאז כמו אחד עשר גברים לבנים, אני עיוור-צבע (אדום ירוק החזון חסר צבע), אני לא מתכוון להיות אלה הצבעים.

לחבר את המחשב אל ספא של 3102 Ethernet שקע. אתה יכול לעשות את זה באופן ישיר באמצעות כבל crossover (הדרך הקלה) או בעקיפין, באמצעות הרשת הקיימת.
שנה את כתובת ה-IP של המחשב ל 192.168.1.2 עם netmask של 255.255.255.0. השער יכול להיות כל מה שאתה רוצה, כמו 192.168.1.242 (מדומה).
כדי לחבר את SPA3102 את הכוח mains ולבדוק כי כמה אורות, כל האורות, להדליק. אל תשאל אותי מה צבע.
השתמש בדפדפן אינטרנט כדי 192.168.1.1. אתה צריך לראות את טל מתאם Linksys תצורת הדף. אם לא, SPA3102 שלך עשוי להיות שונה באמצעות כתובת ה-IP ו netmask - ראה את המסמכים בתיבה כדי לגלות מה.
לחץ על מנהל התחברות - מתקדם - הנתב - WAN Setup ולשנות את סוג החיבור IP סטטית. שנה את ה IP סטטית, Netmask, Gateway ו-DNS ראשי את הערכים הנכונים. לדוגמה, על כל אזור רשתות מחשבים 192.168.0.something וכן פס רחב הנתב הוא 192.168.0.255, אז אני משתמש בשם שלי 192.168.0.252 IP סטטית, 255.255.255.0 בתור netmask, כפי 192.168.0.255 הן את השער הראשי ו ה-DNS.
שניהם לאינטרנט (WAN) ו Ethernet (LAN) על אותה רשת משנה? לדוגמא. לשניהם 192.168.0.x או לשניהם 192.168.1.x כתובות IP? אם כך, להשתמש ב "הגדרת רשת" כדי לשנות את דף Ethernet כתובת רשת משנה למשהו אחר (eg. 192.168.100.1 netmask 255.255.255.0).
על רשתות WAN לדף ההתקנה, אם ידוע לך על NTP Server (שרת זמן), להזין אותו העיקרי שרת NTP בתיבה. להשתמש בכל דרך אחרת שכבה 2 בריטניה שרת NTP זה הקישור. זאת אומרת כי הקבצים יומן קריאה פרטים והאחרונה יש לתקן את התאריך והשעה. אל תדאג לגבי זה אחרת.
תחת ניהול מרחוק, שינוי: אפשר WAN אינטרנט שרת: כן
לחץ על שלח את כל השינויים ולהמתין 5 שניות בערך.
אם יש לך השתמשו crossover כבל, להסיר אותו לחבר את המחשב לרשת המקומית לראש שוב. שנה את כתובת ה-IP שלך לראש מה LAN רגיל של משתמש (eg. DHCP). ודא כי אתה עדיין יכול לגשת לאינטרנט.
הסר את כבל מן SPA3102 Ethernet של שקע.
הכנס את SPA3102 האינטרנט שלך לתוך שקע LAN. כן, אתה פקיקה LAN שלך לתוך שקע WAN, כפי שהוסבר לעיל ההנחות שלי.
אתר את ה-IP סטטית שהוקצתה לך את SPA3102. אתה צריך לראות את תצורת הדף שוב.
אתה צריך לא צריך להשתמש Ethernet שקע שוב.
בחר את SPA3102 להשתמש בריטיש טלקום תקנים

אין ספק אתה כבר שם לב על תוכניות טלוויזיה אמריקאית כי יש להם טלפונים אחר טבעת - טבעת אחת ארוכה במקום שלנו הבריטי שתי טבעות מהירה. ובכן, החדשות הרעות הן האם יש הרבה הבדלים אחרים, כמו גובה dialling את הטון, ואת SPA3102, למרות היותו shipped עם תקע בריטי mains, יש את ערכי ברירת המחדל של המפעל בארה"ב. אז יהיה קצת זמן להשקיע את כספי אותו מחדש ולפעול נשמע כמו קו הטלפון הבריטית.
לזכור כי dialling הטון ואת צלצול צלילים תוכל להגיע בסופו של דבר, כאשר הכל נעשה, לא יהיה שנוצר המקומי BT מרכזיה כמו שהוא עכשיו. את SPA3102 יפיק משלה טבעת צליל, שלה צליל חיוג, שיחה ממתינה משלה הטון, הכל. זה יהיה רק כדי לקשר את קו BT כשהיא צריכה, כגון שיחה נכנסת. לכן, על מנת את הטלפון הקיים BT handsets לעבוד, ויותר מכך, אשתך לא להתלונן על הטלפון עושה דברים מוזר, אנחנו צריכים לוודא את זה כמה פעולות כמו BT קו האפשרית.
רבים, אך לא כולם, את ההגדרות הבאות נלקחו מתוך מסמך מצוין "Sipura בריטניה הגדרות אזוריות" על ידי פול של Hayes ProVu.com . אחר ההגדרות נלקחו מתוך Voxilla.com פורומים. תודה לכל.

אתר את ה-IP סטטית שהוקצתה לך את SPA3102.
לחץ על מנהל התחברות - מתקדם - קול - אזורי ולבצע את השינויים הבאים: צליל חיוג: 350 @ -19.440 @ -22; 10 (* / 0 / 1 2)
טבעת בחזרה: 400 @ -20.450 @ -20; * (.4/.2/1 +2, .4/2/1 +2)
צליל תפוס: 400 @ -20; 10 (.375/.375/1)
סדר מחדש את הטון: 400 @ -20; 10 (* / 0 / 1)
שב 1 הטון: 950 @ -16,1400 @ -16,1800 @ -16; 20 (.330/0/1, .330/0/2, .330/0/3, 0/1/0)
MWI צליל חיוג: 350 @ -19.440 @ -22; 10 (.75/.75/1 +2)
CWT1 cadence: 30 (.1 / 2)
CWT2 cadence: 30 (.25/.25, .25/.25, .25 / 5)
CWT תדירות: 400 @ -10
טבעת 1 cadence: 60 (.4/.2, .4 / 2)
טבעת 2 cadence: 60 (1 / 2)
טבעת 3 cadence: 60 (.25/.25, .25/.25, .25/1.75)
טבעת 4 cadence: 60 (.4/.8)
טבעת 5 cadence: 60 (2 / 4)
אזור זמן: GMT
פורט FXS עכבה: 370 620 | | 310nF
השיחה המזוהה שיטה: ETSI FSK עם יחסי ציבור (בריטניה)
שעון קיץ כלל: התחלה = 3/1/7/2: 0:0; סוף = 10/1/7/2: 0:0; שמור = 1:0:0
הגדרות אלה הופכים את צליל חיוג, טבעת צליל ושאר צלילים נשמע כמו BT.
העבר אל דף PSTN ותחת PSTN-to-VOIP Gateway ההתקנה, שינוי: VOIP PSTN Gateway אפשר - לא
פירוש הדבר כי לעולם לא SPA3102 צריך לענות לטלפון באופן אוטומטי, המאפשר קיימים מכשירים ביתיים וכן מזכירה אלקטרונית כדי לענות לשיחות. אם אתה מתכוון להשתמש SPA3102 לעשות דברים יותר מתקדמים כגון שיחה קולית או ניתוב מחדש, אתה רוצה את זה כנראה יהיה להיות כן, אבל זה מעבר להיקף של מסמך זה.
עדיין על PSTN הדף, תחת סעיף ערכים FXO הזמן, לבצע את השינויים הבאים: PSTN תשובה עיכוב - 60
פירוש הדבר כי SPA3102 צריך לענות רק את הטלפון אוטומטית לאחר 60 שניות, מאפשרות לתושבים או את הבית הקיים מזכירה אלקטרונית מלאה דקה להרים את הטלפון. אם אתה מתכוון להשתמש SPA3102 לעשות דברים יותר מתקדמים כגון שיחה קולית או ניתוב מחדש, אתה רוצה כנראה יהיה קצר יותר ערך, אבל זה מעבר להיקף של מסמך זה.
עדיין על PSTN הדף, תחת סעיף איתור PSTN נתק, לבצע את השינויים הבאים: זיהוי על"ל: כן
זיהוי קטביות היפוך: לא
זיהוי PSTN לונג דממה: כן
משך זמן ארוך PSTN דממה: 30
PSTN דממה סף - גבוה מאוד
מינימום על"ל משך: 0.09
זיהוי ניתוק הטון: כן
נתק הטון - 400 @ -30; 20 (* / 0 / 1)
שינויים אלו אמורים להבטיח כי השיחות לא מבין בטעות את ירד בשל רעשים משונים SPA3102 mistaking שקט או נפח של פסק.
עדיין על PSTN הדף, תחת שליטה בינלאומית, לבצע את השינויים הבאים: פורט FXO עכבה: 370 620 | | 310nF
OnHook מהירות: 3ms (ETSI)
אפשר להגביל נוכחי: כן
טבעת אימות שעה: 256ms
טבעת אינדיקציה עיכוב: 512ms
טבעת זמן: 640ms
הגדרות אלו דברים נוספים כדי להפוך את שורת BT תואם, כולל עיכוב לקרוא CallerID על שיחות נכנסות.
כדי לשנות את קו 1 דף, ותחת VoIP Fallback כדי לבדוק PSTN: PSTN Fallback אוטומטי: כן
פירוש הדבר כי אם את החיבור לאינטרנט נכשל, זה יהיה לחייג דרך BT.
עדיין על קו 1 דף, תחת תוכנית Dial: Dial תכנית: (X. <: @ gw0>)
מספר חירום: 999
עכשיו אנחנו מוכנים לבחון מחדש את המערכת. את צריכה עכשיו SPA3102 התוואי כל שיחות נכנסות או יוצאות דרך BT השורה גם כאשר המעבר ב. אם unplugged את SPA3102 שלך phoneline ו handsets, תקע אותו בחזרה למערכת

להרים את הטלפון שפופרת טלפון. אתה צריך לשמוע צליל חיוג. נסה להתקשר למספר טלפון, כגון הנייד שלך או 0800 144 144 (BT chargecard אוטומטיות השירות "). אם זה לא עובד, את הכבלים לא בסדר.
שימוש בטלפון נייד לביצוע הטבעת שלך הביתה בדרך כלל מספר landline. Landline הטלפון שלך צריך טבעת כרגיל.
להרים את צלצול הטלפון ולדבר על עצמך. עקב ביטול הד על מודרני חילופי BT, ייתכן שיהיה עליך מקבל את ברז או לעשות קצת כבד נשימה (אוו-ER) כדי לשמוע את עצמך. אם זה לא עובד, נסה unplugging את הכוח את SPA3102. אם זה עובד כאשר SPA3102 הוא רחוק, הבעיה היא עם הגדרת התצורה שלך. אם זה לא עובד כאשר SPA3102 הוא רחוק, הבעיה היא עם הכבלים שלך.
לאחר הכל עובד, עכשיו אנחנו מוכנים להתחיל ניתוב שיחות דרך האינטרנט.

נקרנות א ספק VOIP ללגום

לגימה (פרוטוקול ישיבה ייזום) הוא פתח סטנדרטי עבור VOIP. פירוש הדבר, הרבה חברות הכל יכול להשתמש באותו פרוטוקול. זהו גם את הפרוטוקול שלך SPA3102 משתמש. Skype, בזמן הכתיבה (ינואר 2008) אינו משתמש ללגום ואתה לא יוכלו להשתמש Skype עם SPA3102.
יש הרבה ספקי VOIP ללגום לבחירה. רובם יהיה זול יותר מאשר שיעורי רחוק BT. Google עבור "שיחות VoIP לגימה" לקחת אחד שיש לו את שיעורי הזול ביותר עבור יעדים או סוגי לקרוא לך לבצע בתדירות הגבוהה ביותר. לדוגמה, אשתי עושה הרבה של 01 ו 02 שיחות, אבל אני נוהגים אחותי בהולנד.
זכור כי BT הלאומית והמקומית של שיחות landline הם די זולים גם על הזול ביותר tarrif. חברות רבות מציעות VOIP bundled, כולל או landline דקות חינם לתקופה אם את רוצה לשלם סכום מסוים, כדי לקחת אחד כזה.
דוגמאות שיסייעו לך למצוא:

WebCallDirect.com (אותה חברה כמו VoIP ו-Cheap SipDiscount)
SipGate.co.uk
MyWebCalls.com
Babble.net
MyVoipProvider.com - רשימות של ספקים רבים, אני מציע לך לשים כחמש או עשר קילו על גבי החשבון תחילה. ספקים מסוימים עשויה להימשך זה ביורו או דולר. אני משתמש כרגע WebCallDirect, אז אני אהיה זה משתמש שלי תצורה דוגמאות.
ברגע שיש לך חשבון עם ספק VOIP לגימה, תצטרך לדעת את תצורת ללגום פרטים. אלה בדרך כלל ניתן למצוא באתר של תמיכה טכנית או שאלות נפוצות עמודים. ללגום WebCallDirect של תצורת הפרטים כאן.
חלק מספקי יאפשר לך להשתמש במספר הטלפון שלך, כמו גם במקום את שם המשתמש שלך, כדי להתחבר, כך את השיחה המזוהה תוצג בפני אנשים שאתה קורא. פעולה זו נחוצה על מנת להציג את שם המתקשר כ בעת טבעת של חברך טלפון סלולרי, למשל. אם לא תעשה כך, את השיחה המזוהה יהיה כנראה להיות withheld, ואנשים לך טבעת לא יודע שזה אתה מי הוא קורא.
אולי תצטרך לעשות סוג מיוחד של רישום עם ספק VOIP כדי לוודא שאתה באמת הבעלים כי מספר הטלפון. לדוגמה, כדי לחייב אותך WebCallDirect להוריד ולהפעיל את MS-Windows Application ולהשתמש בחשבון הגדרות אפשרות לאשר את מספר הטלפון שלך עם מבחן השיחה. ברגע שעשית זאת, אתה לא צריך להשתמש כדי להוריד את היישום, לעולם - וזה טוב עד כמה אני מודאג, שכן אני משתמש בלינוקס רוב הזמן.
הרבה ספקי VOIP ללגום מי נותן הוראות ספציפיות עבור SPA3102 או SPA3000 נניח שאתה רוצה את כל המסלול יוצאת שיחות באמצעות אותם. זה לא המקרה של בנו, כפי שאנו רוצים כביש 100, 151, 999 ו 0800 שיחות דרך BT עדיין. כמו כן, אנו עשויים, במועד מאוחר יותר, רוצה התוואי שונה שיחות באמצעות אחד או יותר של ספק VOIP לגמוע (אחד עשוי להיות זול יותר עבור בריטניה קורא אחר זול יותר עבור שיחות בינלאומיות). לפיכך להתעלם כל ההוראות אשר אמרתי לך למלא את ה-proxy והרשמה חלק, זה יהיה כמו התוואי הכל שיחות באמצעות ספק כי כברירת מחדל!

עבור אל דף SPA3102 התצורה ובחר מנהל התחברות - מתקדם - קולי - קו 1.
השאר את ה-proxy והרשמה קטע ריק אפילו אם יש לך ספק VOIP ללגום ממליצה למלא אותו.
שים את VOIP לגמא ספק תחת הגדרות של Gateway חשבונות - שער 1. לדוגמה, הפרטים שלי הם: שער 1: +441242000000@ sip.Webcalldirect.com
מיפוי אפשר GW1 NAT: לא
מזהה GW1 המחבר: myusername
GW1 סיסמה: mypassword
איפה אני מחליף ... +441242000000 עם מספר הטלפון של הבית שלי, כי אני רשום עם ספק עבור השיחה המזוהה, myusername הוא שם את החשבון שלי mypassword הוא, הפתעה, את הסיסמה שלי.
אם לא, או לא יכול, לרשום את הבית שלך עם מספר עבור ספק VOIP יוצאת השיחה המזוהה, אז להחליף +441242000000 עם זיהוי המשתמש שלך (eg. myusername). כן, משמע שהיא תקבל נכנסו פעמיים - פעם אחת על שער שדה 1, ושוב ב GW1 המחבר מזהה את השדה.
תחת תוכנית החיוג, כדי לשנות זאת: Dial תכנית: (X. <: @ gw1>)
שים לב שיש לך שונה מ gw0 (Gateway אפס) כדי gw1 (שער אחד). היא פתחה את אפס BT קו, הידוע גם בשם PSTN או pots. שער אחד הוא ללגום ספק VOIP. הגיע הזמן לבדיקה נוספת!

מאת BT את שפופרת טלפון, לחייג באמצעות הטלפון הנייד שלך המלא הבינלאומית Standard. לדוגמה, אם מספר הנייד שלי בריטניה היא 07711 456789, אז הייתי Dial 0044 7711 456789. כעבור רגע, יש טבעת. דבר עם עצמך, או מקבל את ברז לעשות כבד נשימה לאשר זה עובד. אל תדאג, אנחנו הולכים להוסיף כמה כללים ולכן אין צורך לחייג את המספר המלא הבינלאומי, במועד מאוחר יותר.
כעת נסה dialling למפעיל על 100. זה אמור להיכשל וכך להוכיח כי השיחות שלך הולכים דרך האינטרנט כי אין מפעיל VOIP על המערכת. אל תדאג, אנחנו הולכים להוסיף כמה כללים כך המפעיל המקומי קורא לעבודה כרגיל, מאוחר יותר. אל תבצע את כל בדיקות נוספות עד עבודה כצפוי (ie. תוכל לקרוא את הנייד שלך באמצעות מספר בינלאומיים, אבל אתה לא יכול להתקשר למפעיל).

הגדרת תכנית חיוג

התוכנית קובעת את החיוג שבו יוצאת קורא מעל התוואי שבו הרשת - BT בדרך כלל שורה או באינטרנט. אני אתן לך לקרוא תוכנית אשר מפעיל מסלולים, תקלות, ו freephone מספרי חירום לאורך קו BT, נתבים מקומיים, לאומיים ובינלאומיים הנייד שיחות דרך האינטרנט, ו bans Directory enquiries Premium ו שיעור ספרות.

עבור אל דף SPA3102 התצורה ובחר מנהל התחברות - מתקדם - קולי - קו 1.
תחת תוכנית החיוג, כדי לשנות זאת: תכנית Dial: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1471 <: @ gw0> | 0 [58 ] 0x. <: @ gw0> | 00x. <: @ gw1> | <0:0044> [12] X. <: @ gw1> | <0:0044> [67] X. <: @ gw1> | 084x . <: @ gw1> | <087:004487> X. <: @ gw1> | <: 00441242> [2-8] X. <: @ gw1> | 118! | 09!)
(הכל בשורה אחת)

אתה צריך להתאים את התוכנית שלך לחייג מספרים מקומיים. שנה את מעט בסוף, שאומר 00441242, כדי להתאים את דף הבית dialling הקוד המקומי. אני גר Cheltenham את האזור, כך שלי המקומי קוד 01242 ו הבינלאומית גרסת 00441242. אם אתה גר בירמינגהם, הקוד שלך הוא 0121 ואתה מעוניין לשנות אותו 0044121. אם אתה גר בלונדון, הקוד שלך הוא 020 ואתה רוצה לשנות את זה 004420. הקפד לא לשנות את הסוגריים הזוויתיים נקודתיים או סביבו.
הנה תוכנית חלופית אם אתה רק רוצה התוואי ניידים, מספרי הבינלאומית ולא גיאוגרפי דרך האינטרנט, ולהמשיך לקבל המקומי והלאומי landline מספרי מנותבות מעל BT. למעשה ההבדל היחיד הוא שאנחנו משתמשים gw0 במקום gw1 עבור 01, 02 וכו 'מספרים. תכנית Dial: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1471 <: @ gw0> | 0 [58] 0x. <: @ Gw0> | 00x. <: @ gw1> | <0:0044> [12] X. <: @ gw0> | <0:0044> [67] X. <: @ gw1> | 084x. <: @ gw1> | < 087:004487> X. <: @ gw1> | <: 00441242> [2-8] X. <: @ gw1> | 118! | 09!)
(הכל בשורה אחת)
אתה יכול לקרוא עוד על השיחה customising משלך התוכנית, למשל על תוואי דרך שונה מספרי ספקים שונים, על ידי מבט על "ספא ATA הניהוליים מדריך" בו ניתן לקבל באתר האינטרנט של Linksys, או ישירות לדף זה Linksys שאלות נפוצות. הם דומים, אך לא זהה, POSIX ביטויים קבועים. יש גם הרבה דיון על Voxilla.com פורומים.

עשה הרבה נמוך, לא יקר לבדוק שיחות ולבדוק האינטרנט שלך מבוססת VOIP בחשבון שהם הולכים דרך האינטרנט. אם יש לך BT paperless החיוב, אתה יכול גם לבדוק BT.com כי אינך מחויב עבור קורא BT.
לא, באמת, בדוק את קוראת את זה מתבצע כהלכה מונס לפני ביצוע הרבה שיחות בינלאומיות ארוך! זה לוקח רק טעות דפוס gw1 כדי לשנות gw0 שלך תופיע למעלה קורא יקר BT ביל. אם אתה עושה לא כבר יש לך שיחה ממתינה עם BT, אז דרך אחת היא לבדוק ניתוב שיחה: הסב מספר שאמורים תוואי דרך האינטרנט. השאר זה הולך להתקשר. לאחר מכן, במקביל, יש להשתמש כדי לקרוא את הנייד שלך landline מספר. אם היא עוסקת (עסוק), אז שעשית משהו לא בסדר - הוא מתקשר דרך BT! אם זה טבעות, אז זה עובד - בדרך כלל ועל handsets תוכלו לשמוע שקט "שיחה ממתינה" הביפ ברקע. Yup, מייצר את SPA3102 משלה שיחה ממתינה מערכת!

ולבסוף

אם בעבר היה כולל חבילת שיחות עם-BT, לאחר מכן אתה בטוח נכנסות וכן שיחות יוצאות פועלים כצפוי, אל תשכח לצמצם את החבילה BT. בדרך כלל פירוש הדבר "BT יחד אופציה 1".
את SPA3102 של שיחה ממתינה לא יכול להיות מלא כבוי. SPA3102 את לא יכולה ליצור צליל תפוס עבור שיחות נכנסות על קו BT, אם אתה כבר על VOIP להתקשר דרך האינטרנט, כי הם עסוקים צלילים שנוצר על BT Exchange. במקום זאת, כאשר אתה על VOIP התקשר ושלח שיחה נוספת באה על הקו BT, תוכלו לשמוע שקט beeps ברקע. אתה יכול להתעלם מהם, או אם אתה יכול להניח את שפופרת טלפון מצלצל, וזה יהיה עם החדשה נכנסת שיחה. אם יש לך R (אחזור) על הלחצן שלך שפופרת טלפון, אתה יכול להשתמש במקום זה לעבור את שתי שיחות betwen תוך שמירה על שניהם הולכים!
שים לב, שניהם שלי קוראים עדיין תוכניות 1471 כדי לאפשר התוואי מעל BT, כדי לשמוע את המספר של המתקשר האחרון. אם לאחר מכן הקש על 3 כדי להחזיר את השיחה, זה יהיה גם תוואי דרך BT ו תחויב ב BT חליפין יומיים במקום VOIP. אם כבר יש בבעלותך handsets עם השיחה המזוהה בכניסה, אתה לא באמת צריך 1471, כך שתוכל למנוע 1471 מלהיות פשוט נקרא על ידי הסרת 1471: <: @ gw0> | מעט מן dialling התוכנית. כדי לבצע שיחה באמצעות חזרה VOIP (כפי אלטרנטיבה 1471-3), מן dialtone לחייג * 69. זה יהיה לקרוא את השיחה המזוהה האחרון נכנס.

אתה לא יכול להשתמש הקש 5 BT Ringback, כאשר אתה מקבל מאורסים (עסוק) הטון ואת רוצה להתחיל שיחה ברגע שהיא הופכת זמינה. במקום זאת, כאשר אתה מקבל מאורסים הטון, הכניס את הטלפון למטה למשך כמה שניות, ואז מן dialtone חיוג 07 * חזרה אוטומטית של שיחות. את SPA3102 ננסה לקרוא את כל 30 שניות מספר ותהיה טבעת כאשר היא זמינה. הוא יתן אחרי 30 דקות.
אם חיבור האינטרנט שלך מת, אבל הוא עדיין כוח הולך, שיחות יהיה תוואי דרך BT. אם חיבור האינטרנט שלך הוא גם לא אמין, ואתה מודאג מכך בלא יודעין פועל למעלה גדול BT הצעת החוק, על הקו 1 דף, תחת Fallback VoIP כדי PSTN, שינוי: אוטומטי PSTN Fallback: לא

BT קצר כגון קודי * 55 * עבור אזעקה שיחה לא יעבוד, משום שהם קיימים SPA3102 התנגשות עם קודים מיוחדים. אני לא יודע איך להגיע BT קצר קודי לעבוד. אם לגלות, בבקשה שלח לי andrew@aoakley.com . את SPA3102 מסוגל הרבה, הרבה יותר מאשר אנו מוגדרת כאן. אתה יכול להשתמש בו כדי לקבל שיחות בינלאומיות זולות מ הנייד שלך, על ידי קביעת התצורה היא לזהות את השיחה המזוהה הנייד ואת התשובה אלה שיחות עם בינלאומי dialling הטון. אתה יכול להשתמש בו כדי ממשק התוכנה כוכבית טלפון exhange וליצור את עצמו מאוד קולית לעזאזל. אתה יכול להשתמש בו כדי לאחסן את מספרי הטלפון מקורב להם גישה קצרה יותר ברצף. בנוסף, הרבה, הרבה יותר - לקרוא את המדריך ופורומים לקבלת רעיונות.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 14 אוקטובר 2008, 10:24
קבוצת תורמים

וואו .. זה נהדר ..

כל סוג של תביעה משפטית או כל דבר BT יכול להעלות על זה? בית הם לא אוהבים את זה.

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 14 אוקטובר 2008, 11:05
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
וואו .. זה נהדר ..

כל סוג של תביעה משפטית או כל דבר BT יכול להעלות על זה? בית הם לא אוהבים את זה.
לא, אני לא חושב theres משהו לא בסדר עם זה בכלל.

עסקים רבים להשתמש פרקטיקות דומות מאוד, עם PSTN (קו טלפון רגיל) עבור Failover

Old 14 אוקטובר 2008, 11:08
קבוצת תורמים

כן, אני חושב שלי 6 טופס עושה אותו דבר, או לפחות היא משתמשת VOIP עבור טלפונים, אני dunno יש לה בדרך כלל הקרקע קו בתור למרות כשל.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 21 אוקטובר 2009, 16:12
קבוצת חברות חדשות

אני כבר משתמש בשירות זמן עכשיו ולמען האמת, זה לא יותר מדי טוב. בעוד הציוד עובד כמו שצריך, השירות בסדר אבל הרבה זמן, את מתאם 10v מפסיק לפעול וחוסמת הן קוויים שלי BBV שיחות אשר לא טוב! אז זה אומר שאני צריך לאפס ולהגדיר את מתאם שוב - זה לוקח רק כמה דקות אבל זה עדיין כאב עצום כאשר זה חייב להיעשות בימים ביותר (לפחות פעם אחת). אני מתפתה לוותר על שירות הפס הרחב שיחה זמן ולחזור אליו פעם זה אולי קצת יותר מתוך בשלב אלפא של הפיתוח שלה אבל אני לא רוצה לשלם על משהו שאני לא יכול להשתמש . זה מעציב אותי כי הייתי לקוח נאמן של BT שנים ומעולם לא היתה בעיה עד עכשיו. BT יש הודתה בפני בטלפון כי מוצר זה עדיין לא מוכן עבור הציבור, אולי הוא ישתפר עם הזמן.
Old 22 אוקטובר 2009, 16:03
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Phenom View Post
אני כבר משתמש בשירות זמן עכשיו ולמען האמת, זה לא יותר מדי טוב. בעוד הציוד עובד כמו שצריך, השירות בסדר אבל הרבה זמן, את מתאם 10v מפסיק לפעול וחוסמת הן קוויים שלי BBV שיחות אשר לא טוב! אז זה אומר שאני צריך לאפס ולהגדיר את מתאם שוב - זה לוקח רק כמה דקות אבל זה עדיין כאב עצום כאשר זה חייב להיעשות בימים ביותר (לפחות פעם אחת). אני מתפתה לוותר על שירות הפס הרחב שיחה זמן ולחזור אליו פעם זה אולי קצת יותר מתוך בשלב אלפא של הפיתוח שלה אבל אני לא רוצה לשלם על משהו שאני לא יכול להשתמש . זה מעציב אותי כי הייתי לקוח נאמן של BT שנים ומעולם לא היתה בעיה עד עכשיו. BT יש הודתה בפני בטלפון כי מוצר זה עדיין לא מוכן עבור הציבור, אולי הוא ישתפר עם הזמן.
אני לא ממש בטוח מה אתה מדבר של שירות, אבל לפי מה במדריך היה מציע, לא יהיה לך שימוש בכל השירותים של BT בטלפון, אלא נושאות קול נפרד.

השתמשתי בו בשנה האחרונה עכשיו, ולמען האמת זה עבד ללא רבב.

אומר את זה, אני לא בטוח שאתה עושה לשמור כל כך הרבה כסף לעומת תוכנית להתקשר למשפחה זול מ-BT.

אבל היתרון האמיתי בשבילי הוא קוויים שלנו יש זמזום נורא על זה פעם שנייה עם 5 שניות מה שהופך אותו נורא להקשיב. עם זאת, האינטרנט הוא קול ברור כשמש.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
תקשורת VoIP ו WOW הקסם השחור דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 7 אוגוסט 2008 13:46
טלפונים Dev0115 דיון Off topic 21 ה -30 לאפריל 2007 15:08
טלפונים ניידים BlueEew דיון Off topic 5 18 מרץ 2007 05:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.