Daudzi cilvēki, piemēram, ideja par lētu zvanus router pa internetu un Skype un citi līdzīgi pakalpojumi ir ieguvuši popularitāti, taču tie joprojām nav īsti daudz izmanto visvairāk mājsaimniecību.
Ir diezgan maz iemesli, bet galvenokārt, ka jūs parasti ir pie sava datora, vai dators ieslēgts vai ir pārāk sarežģīta vai neērta ikvienam citam izmantot.
Pirms man pārāk tālu, es novērtētu ja jūs šobrīd tērē vairāk par £ 20 par BT rēķinu katru mēnesi, tad visi uzstādīšanas izmaksas būs atmaksājušās 3 mēnešos, un jūs varat izbaudīt ietaupīt!
Ja Jums ir ar BT, tad lielākā daļa no starptautiskajiem zvaniem ir dārgi. Pat ja jūs pierakstīties uz kādu no to iepakojumu, jūs joprojām jāmaksā daudz, pat ja tu neizmanto visas zvanus.
Arī mūsu līnijas kvalitāti ar BT ir mazāka nekā ideāla, jo daži dodgey telefona līnijas no valūtas maiņas, un daudzas no elektroenerģijas piloni, kas darbojas pie mums, un visvairāk kaitinošas visu, pastāvīgi atzīmēt uz tālruņa līnijas dēļ mūsu elektriskie žogi.
Treškārt, ar parasto telefona līniju varat tikai veikt vienu zvanu uz laiku. Izmantojot VoIP, jūs varat divus vienlaicīgi tajā pašā laikā, vai viens nāk un vienā izbeigs. Jūs varat pat daudz vairāk nekā divi.
VOIP sola noteikt visu, riduclously lēti bezmaksas zvanus visā pasaulē, kristāldzidru kvalitāti un vairāku ienākošo un outboudn zvani.
Mani mērķiem, ja es pārvērš mūsu Sākums / Biroja VOIP bija: - Tas ir idiots apliecinājumu. Ar šo es domāju neko nevar apskatīt kādu atšķirīgu ikvienam, izmantojot tālruni. Pats mobilo tālruņu visiem lietojumiem brīdi jāpaliek.
- Mūsu ienākošo numurs jāsaglabā. Ne tiem, kas dodas uz piekrist mainīt numuru.
- BT autoatbildētājs pakalpojums ir jāpaliek, un ņemot vērā tās būtībā piedāvā par brīvu ar parasto maģistrāli, noma, theres nav iemesla, joprojām izmantot.
- Ir jābūt failover uz parasto BT līnija, tādēļ, ja strāvas padevi, vai internetā nomirst, mēs vēl varam veikt telefona zvanus.
Paturot to prātā, es sāku pētot VOIP aparatūru. Pēc daudz lasīt, daudz jautājumu, daudz niecīgs aptuveni un, visbeidzot panākumus, man kļuva zināms no tīmekļa lapas, ko es saiti mazliet vēlāk, kas izskaidro everythign ļoti labi. Es vēlos es atradu šo lapu pirms sāku niecīgs ar stuff reālā!
Anyway, kā tas viss darbojas pašlaik, ir:
Man ir normāla līniju vairumtirdzniecību no BT, kas ir £ 10,50 mēnesī. Mums bija citu līniju, atkal £ 10,50, kas iepriekš izmantota Office līniju, bet tas vairs nav vajadzīgs, pateicoties VOIP izmanto exclusivel šajā birojā. Vairāk par šo vēlāk.
Pievienots mājas BT līnija ir Linksys SPA3102, kas būtībā ir mini tālruni apmaiņu. Jūs plug to tālruņa līniju, kā arī savā platjoslas maršrutētāju, un parasto tālruni arī to.
Kad kāds prasa normālu BT tālrunis, tālrunis zvana, es nevaru atnākt pakaļ kā parasti, ja tas doesn't get atbildēja, BT autoatbildētājs cērtes to uz augšu un uzskaites ziņojumu.
Kad varu veikt izejošo zvanu, man ir divas iespējas. - Tikai ierakstot parasti numuru kā tu būtu ar parasto telefona līniju, ceļu zvans pār interneta, izmaksu ziņā efektīvi sniedz veidu zvanu (Eiropas, starptautisko, mobilie utt.) Zvanītājs un saņēmējam nav zināms atšķirīgi, izņemot tās izmaksas, blakus neko, lai zvanu.
- Ja es tipa # 9 pirms numura, tad tas izpaužas sūtīt pa parasto BT tālruņa līniju. Tā mēs izmantot tikai tad, kad mums ir, jo tas maksā parasto zvanu izmaksas no BT.
- Ja es dial 999, 1471, 1.571 utt zvans automātiski kļūst sūtīt pa BT tālruņa līniju, jo BT īpašos kodus jāiet taisni uz BT, un zvani 999 pa tālruņa līniju ir avārijas dienesti varētu atrast Jūs no jūsu tālruņa numuru .
- Ja internets iet bojā, tad visi zvani iet uz normālu BT tālruņa līniju.
- Ja jauda nomirst, aicina visas nokļūt nosūtīts BT tālruņa līniju.
Kopumā, visi šajā mājā ir ļoti apmierināti, un mums ir jāsamazina mūsu telefona rēķinā ievērojami. Es tagad būtībā ir bezmaksas tālruņa zvanus visā pasaulē neierobežotu laiku.
Tātad, jums patīk ideja par bezmaksas tālruņa zvanu, izmantojot visas savas esošās telefoniem?
Ja tā, Jums nepieciešams apmeklēt šīs personas site: http://www.aoakley.com/articles/2008-01-08.php
Andrew Oakley, kurš uzrakstīja šo lapu, ir paveicis fantastisku darbu, aprakstot visus pasākumus, kas vajadzīgi, ļoti detalizēti. Es nevarēju pat cerēt uzrakstiet to any better myself.
Ja kādam ir kāda šajā nekautrējieties lūgt šajā diegi, vai sākt jaunu jautājumu. Es mēģināšu palīdzēt cik vien varu.
Ja ne, tad iet uz Voxilla forumos, kā tas ir, ja reālā VOIP eksperti hang out.
Man ir iekļauta zemāk kopiju apmācība, bet tas var padarīt vieglāku lasījumam, ja jums iet viņa vietā. Quote:
Got BT līnijas? Gribu veikt lētus zvanus internetu, bet nevēlaties pirkt atsevišķas telefoni, nevēlos lietot austiñu un nevēlaties, lai būtu atstāt datora ieslēdz? Vēlaties izmantot savu parastām mājsaimniecības phones veikt VoIP zvanus, kamēr joprojām saņem ienākošos zvanus uz jūsu parasto BT numuru?
Tas ir diezgan visaptveroši HOWTO, lai Linksys SPA3102 un British Telecom rindu mājas situācijā. Tā ir arī īpaša konfigurācija details for WebCallDirect.com, bet strādāt ar jebkuru VOIP SIP sniedzējs.
Ja jums šobrīd tērē vairāk nekā 20 mārciņa sterliņu mēnesi jūsu BT rēķinu, tad es ceru, ka tas setup atmaksāt 45 £ izmaksas SPA3102 mazāk nekā 3 mēnešus. Pieņēmumi
Jums ir Linksys SPA3102 VOIP ROUTER / analogo telefona adapteri. Daudzi no šiem padomiem arī uz SPA3000.
Jūs esat BT telefona līniju (British Telecom fiksēto) ar master socket.
Jūs esat pagarināt vadu jūsu telefona aparātus, kas beidzas ar BT kontaktdakšu šobrīd pieslēgts BT kapteinis sienas kontaktligzdu, OR, jums ir tikai viena klausule (vai DECT bezvadu bāzes staciju) un tas ir BT spraudni, kas pašlaik ir pieslēgts BT kapteinis sienas kontaktligzdu.
Jums ir fiksētā tīkla numurs, sākot 01 vai 02 (piem., 020, Londona 01.242 Cheltenham uc)
Jūs vēlaties turpmāk saņemt ienākošos zvanus uz jūsu BT fiksēto numuru.
Vēlaties veikt visus ārzemju jāmaksā zvanus, izmantojot VoIP (piem., vietējo numuri, 01 un 02 valsts numuriem, 0.845 vietējā numuri, 07 mobilos numurus, 00 starptautiskajiem numuriem uc)
Jūs vēlaties turpināt darīt visu iespējamo, bezmaksas zvanus, izmantojot BT (piem., 100 Operator, 151 defekti, 999 avārija, 0.800 bezmaksas)
Jūs esat Cat5/RJ45 vadu tīklu ar platjoslas internets jūsu mājā. Pie minimālā Jums esošās, darbs, atsevišķu platjoslas maršrutētājs ar rezerves RJ45 LAN socket.
Jums ir datoru (MS-Windows, Mac, Linux, kāds) ar interneta pārlūkprogrammu (Internet Explorer, Safari, Firefox, neatkarīgi), kas saistīti ar LAN.
Jūs zināt, kā mainīt IP adreses un Tīkla maska datora.
Jūs zināt, ko apakštīkla, Tīkla maska, vārti un domēna vārdu serveri jūsu LAN ir, un jūs zināt, rezerves statiskā IP adrese, kuru jūs varat piešķirt jūsu SPA3102.
Jums ir sievas, draudzenes, pusaugu meita vai tamlīdzīgi, kuriem 1) vada līdz milzīgs telefona rēķins, un 2) uzstāj, ka, izmantojot parastos BT telefoniem. Mūsu mērķis ir ievērojami samazināt tālruņa rēķinu kamēr sieva / draudzene / pusaudžu meita ir gandrīz aizmirsusi Faktiski mēs esam maršrutēšana ārzemju zvanus internetā. Būtībā ietaupīt naudu un samazināt nagging. Šajā brīdī es gribētu atgādināt visiem lasītājiem, ka man patīk mana sieva Melissa ļoti, ļoti daudz. Jums būs nepieciešama arī
Mobilais tālrunis, tāpēc jūs varat gredzena sevi pārbaudīt lietas.
Kredītkarti vai debetkarti, ar kuru var nopirkt nelielu sākotnējo kredītu VOIP vērā, veicot phonecalls.
Tīkla kabeļa garums (tūlītēju) tā, lai jūs varētu plug jūsu SPA3102 vērā gan tīklu un BT kapteinis sienas kontaktligzdai ir pašā laikā.
NU tīkla slēdzi (Jūsu broadband router var būt arī slēdzis) vai garums Krustošanas tīkla kabeli, lai jūs varētu izveidot savienojumu ar SPA3102, izmantojot datoru.
NU zināms, labs RJ11 plug BT plug kabeli (piem., no vecā modems) vai RJ11 socket BT plug adapteri, piem. Maplins kods AR34M. Jūs varat izmantot RJ11-BT adapteri, lai pārvērstu RJ11 kabelis, kas nāca ar savu SPA3102. Ņemiet vērā, ka RJ11 ir atšķirīgs izmērs no RJ45. Ja jūs izmantojat veco modemu svina, ņemiet vērā, ka daži ir 2-vadu taisni cauri (var strādāt), daži 4-vadu taisni cauri (will darbs) un aptuveni 2-vadu pārgāja (reti, bet nav darbu).
RJ11 plug BT master socket adaptor ar gredzenu kondensators, piem. Maplins kods VD36P. Ņemiet vērā, ka tas nav "papildus adapteri" (tas nav kondensatora, tādēļ Jums nenāksies dzirdēt tālruņa zvana), ne tas RJ45 BT kapteini (RJ11 nav RJ45). Kondensators ir svarīgi. Tā veikalos nelielu summu maksājumu, kas ir atbrīvoti, divas īsas, lai izveidotu gredzenveida gredzens skaņu. Sākotnēji šī eksplozijas bija pietiekami, lai radītu elektromotoru, vai sviru, kas pievienots elektromagnēts, streikot bell. UK BT telefona līnijām ir palicis ar šo sistēmu, un BT saderīgs tālruņi nebūs gredzenu, ja viņi saņem šo pārraušanas maksas, gan to gredzenu ir elektroniskās nevis motorizētiem bell! Jūsu BT kapteinis sienas kontaktligzdai ir kondensators, bet efekts no tā ir zaudējusi, kad iet caur SPA3102, jo jūsu phones vairs nav tieši saistīti ar kuģa kapteinis ligzdu pie sienas SPA3102 ir maz telefona exhange pati par sevi ! Tātad jums ir pievienot kondensatoru starp SPA3102 un jūsu BT tālruņus, lai tās gredzenu. Bez kondensatora, jūs joprojām varat veikt un saņemt zvanus, bet telefonu nekad gredzenu.
Atzīmēt atšķirība starp "BT kapteinis sienas kontaktligzdai" (vieta, kur phoneline nāk uz jūsu mājai) un "BT master socket adapteris" (īsu vadu ar RJ11 plug vienā galā BT ligzda ar kondensatoru in tas ir cits). Wiring Up tālruņa līnija
Nepievienojiet SPA3102 ar elektrotīkla yet. Mēs gatavojamies to darīt mazliet ar to izslēgtu.
Atvienojiet Jūsu phones / pagarināt vadu no jūsu BT kapteinis sienas kontaktligzdu (pirmā BT sienas kontaktligzdu, kur tālruņa līniju pirmais ienāk jūsu mājai).
Pievienojiet jūsu SPA3102's LINE ligzda jūsu BT kapteinis sienas kontaktligzdas, izmantojot vai nu zināms, labs RJ11-BT kabeli (piemēram, veco modema kabeli), vai izmantojot piegādāto RJ11-RJ11 kabelis plus RJ11-BT adapteri (piem. Maplins kods AR34M ).
Kontaktdakša kapteinis ligzda adapteri (piem. Maplins kods VD36P) pārnes SPA3102 tālruņa kontaktligzdu. Jūs tagad ir BT ligzda karājās pie jūsu SPA3102.
Plug Jūsu BT tālruni (s) pārnes master socket adapteri.
Pārbaudiet, lai pārliecinātos, ka jūsu SPA3102 ir izslēgts (atvienots no elektrotīkla). Kad izslēgta, SPA3102 savieno LINE lai PHONE ligzdu tieši, un mēs, lai pārbaudītu šajā sakarā.
Pacelt telefona klausuli. Jums vajadzētu dzirdēt dial tone. Izmēģiniet izsaucēja tālruņa numuru, piemēram, mobilā vai 0800 144 144 (BT chargecard automatizēta pakalpojums). Ja tas nedarbojas, Jūsu kabeļus ir nepareizi.
Lietot mobilo tālruni, lai zvana parasto mājas fiksēto numuru. Jūsu fiksēto telefonu būtu gredzens, kā parasti. Ja tas nedarbojas, visticamāk, jūs lietojat vidējā adapteri (bez gredzena kondensators), nevis kapteinis adapteri (ar gredzenu kondensators). Ja tu esi bezcerīgs, var izmantot rezerves ADSL filtru, lai pārvērstu sekundāro adapteri stājās kapteinis adapteri.
Pick up zvana tālrunis un runā ar sevi. Ja tas nedarbojas, Jūsu kabeļus ir nepareizi. Sakarā ar atbalss uz modernām BT apmaiņu, jums var nākties pieskarieties saņēmējs vai arī daži smagie elpošanu (ooh-er), lai dzird sevi. Vai nedrīkst uzsākt turpmākus līdz esat pārliecināts, ka jūsu tālrunis kabeļus ir pareiza.
Nākamās iedaļas runāt par konfigurēšanu SPA3102 iestatījumus. Līdz tas pilnībā ir pabeigts, kas var būt par pusi stundas, jūs nevarat veikt vai saņemt zvanus, izmantojot SPA3102 jo tādā veidā jūs parasti sagaida. Tādēļ:
Ja jums ir sieva, pusaugu meitai, housemates vai kāds cits varētu vēlēties veikt vai saņemt fiksēto phonecalls par nākamo pusstundu, vai arī tā, atvienojiet SPA3102 no master socket, paplašinājumi un tālruņi. Plug parasto telefonu atpakaļ BT kapteinis sienas kontaktligzdai kā tad, ja jums nebija SPA3102. Pārbaudiet, ka jums iespējams piezvanīt un saņemt dial tone kā parasti. Uzstādīt SPA3102 Web Server Klausies par WAN Side
Linksys pieņemam, ka jūs izmantojat SPA3102 gan kā VoIP router un tīkla maršrutētāju. Es gatavojos uzņemties tas tā nav gadījumā ar jūsu vietējo situāciju. Es esmu gatavojas pieņemt, ka jums jau esošās, darbs, atsevišķi platjoslas maršrutētājs, ka jūs vēlaties turpināt izmantot.
Ar savu jauno pieņēmumu, problēma ir tā, ka mums ir nepieciešams aktivizēt web konfigurācijas rīks internetā (WAN) kontaktligzdu SPA3102. Pēc noklusējuma tas darbojas tikai Ethernet (LAN) kontaktligzdu. Ja jūs neizmantojat cita pastāvoša platjoslas maršrutētāju, mainot šī ir nedrošs un var dot ikvienam piekļūt jūsu VOIP maršrutētāju, tostarp ļaujot hakeriem veikt zvanus uz tālruņa rēķinu un ļauj hakeriem piekļūt datoru tīklam.
Jums var būt ievērojuši, ka par SPA3102 rozetes ir kodēta ar krāsām un indikatora gaismas krāsas maiņu starp sarkanā, zaļā un oranžā krāsā. Tā kā viens no divpadsmit balta vīriešiem, es esmu krāsu akls (sarkans-zaļš krāsu redzes nepilnīgi), es nebūs, kas attiecas uz šīm krāsvielām.
Datora SPA 3.102 ir Ethernet ligzdas. To var izdarīt vai nu tiešā veidā, izmantojot crossover kabeli (Vienkāršākais veids), vai netieši, izmantojot savu esošo tīklu.
Mainīt jūsu datora IP adresi 192.168.1.2 ar Tīkla maska ir 255.255.255.0. Vārteja var būt jebkas, kas jums patīk, piemēram, 192.168.1.242 (iedomāts).
Pievienot savu SPA3102 uz maiņstrāvas tīkla barošanas un pārbaudiet, ka daži gaismas, jebkurš gaismas, ieslēgt. Neprasi man, ko krāsu.
Izmantot interneta pārlūku līdz 192.168.1.1. Jums vajadzētu redzēt LINKSYS Phone Adapter Configuration page. Ja ne, tad SPA3102 var izmantot dažādu IP adresi un Tīkla maska - skatiet dokumentāciju lodziņu, lai uzzinātu ko.
Click Admin Login - Advanced - ROUTER - WAN setup un mainīt pieslēguma veidu uz Static IP. Maina Static IP, Tīkla maska, Gateway un Primary DNS uz pareizo vērtību. Piemēram, uz manu tīklu visiem datoriem ir 192.168.0.something un platjoslas maršrutētājs ir 192.168.0.255, tāpēc es varu izmantot 192.168.0.252 kā mana Static IP 255.255.255.0 kā Tīkla maska, 192.168.0.255 jo gan vārti un primāro DNS.
Ir gan internetā (WAN) un Ethernet (LAN) par pašā apakštīklā? Piem. abas ir 192.168.0.x vai abas ir 192.168.1.x IP adreses? Ja tā, izmantot "LAN iestatīšana" lapā, lai mainītu Ethernet adrese un subnet uz kaut ko citu (piem. 192.168.100.1 Tīkla maska 255.255.255.0).
Par WAN iestatīšanas lapu, ja Jūs zināt, NTP serveri (laiks servera), ievadiet to Primary NTP servera kastē. Citādi izmantot jebkuru Stratum 2 UK NTP serveris šo saiti. Tas nozīmē, ka log faili un pēdējā zvana detaļas ir pareizs datums un laiks. Neuztraucieties par šo citādi.
Saskaņā ar Remote Management, izmaiņām Enable WAN Web Server: Jā
Noklikšķiniet uz Iesniegt visas izmaiņas un pagaidiet 5 sekundes vai arī tā.
Ja esat lietojis crossover kabeli, izņemiet to un izveidojiet savienojumu ar datoru atpakaļ LAN vēlreiz. Mainīt savu IP adresi atpakaļ neatkarīgi no jūsu LAN parasti izmanto (piemēram, DHCP). Pārliecinieties, ka jūs joprojām varat piekļūt internetam.
Noņemt kabeli no SPA3102 ir Ethernet ligzdas.
Plug Jūsu SPA3102 interneta ligzda jūsu LAN. Jā, jūs esat tapām jūsu LAN vērā WAN ligzdā, kā es paskaidroju savos pieņēmumus iepriekš.
Pārlūkojiet statisku IP jums piešķir SPA3102. Jums vajadzētu redzēt konfigurācija lapu vēlreiz.
Jums nevajag izmantot Ethernet ligzda vēlreiz. Uzstādīt SPA3102 izmantot British Telecom Standards
Nav šaubu, ka Jūs esat ievērojuši, par amerikāņu televīzijas programmas, kuras savus tālruņus ir dažādi gredzens - viens garš gredzenu vietā mūsu British divi ātri gredzeni. Nu, slikta ziņa ir tā, ka ir daudz citu atšķirības, piemēram, piķis izvēloties toni, un SPA3102, neraugoties uz to, ko piegādā ar Lielbritānijas elektrotīkla kontaktdakšas, ir noklusēto no ASV. Tā mēs būsim izdevumu kādu laiku drošas to skaņu un rīkoties kā Lielbritānijas telefona līniju.
Jāpatur prātā, ka iezvanes signāls un zvana signàlus jūs, iespējams saņemt, kad viss ir izdarīts, nebūs, ko viet BT telefona centrāle, kā tas ir tagad. SPA3102 radīs savu zvana toni, tās pašas skalas toni, tās pašas zvanu gaidīšanas signāls, viss. Tas būs tikai savienojumu ar savu BT līnija, kad tas nepieciešams, piemēram, ienākošo zvanu. Tā, lai jūsu esošo BT telefona aparātiem, lai strādātu, un daudz svarīgāk, jūsu sievai nevar sūdzēties par telefona darīt nepāra stuff, mums nepieciešams pārliecināties, vai tā darbojas tikpat kā BT līnija, kā iespējams.
Daudz, bet ne visas, šādus uzstādījumus tika paņemti no izcilas dokumentu "Sipura UK Regional Settings", ko Paul Hayes no ProVu.com . Citi uzstādījumi tika ņemti no Voxilla.com forumos. Thank-you all.
Pārlūkojiet statisku IP jums piešķir SPA3102.
Click Admin Login - Advanced - Balss - Reģionālie un veikt šādas izmaiņas: Dial tone: 350 @ -19.440 @ -22, 10 (* / 0 / 1 +2)
Gredzens aizmugurē: 400 @ -20.450 @ -20; * (.4/.2/1 +2, .4/2/1 +2)
Aizņemtības signāls: 400 @ -20, 10 (.375/.375/1)
Pārkārtot tonis: 400 @ -20, 10 (* / 0 / 1)
SIT 1 tonis: 950 @ -16,1400 @ -16,1800 @ -16, 20 (.330/0/1, .330/0/2, .330/0/3, 0/1/0)
MWI dial tone: 350 @ -19.440 @ -22, 10 (.75/.75/1 +2)
CWT1 ritms: 30 (.1 / 2)
CWT2 ritms: 30 (.25/.25, .25/.25, .25 / 5)
CWT frekvence: 400 @ -10
Ring 1 ritms: 60 (.4/.2, ,4 / 2)
Ring 2 ritms: 60 (1 / 2)
Ring 3 ritms: 60 (.25/.25, .25/.25, .25/1.75)
Ring 4 ritms: 60 (.4/.8)
Ring 5 ritms: 60 (2 / 4)
Laika josla: GMT
FXS Ports Impedance: 370 620 | | 310nF
Zvanītāja ID metode: ETSI FSK Ar PR (UK)
Vasaras pants: start = 3/1/7/2: 0:0; beigas = 10/1/7/2: 0:0; Save = 1:0:0
Šie uzstādījumi ļauj dial tone, zvana tonis un citu toņu skaņu kā BT.
Pārvietot uz PSTN lapu un zem PSTN-To-VOIP Gateway iestatīšana izmaiņas: PSTN VOIP Gateway Enable - No
Tas nozīmē, ka SPA3102 nekad nevajadzētu atbildēt tālrunis automātiski, ļaujot mājsaimniecībās esošā telefoni un autoatbildētājs atbildēt uz zvaniem. Ja jūs plānojat izmantot SPA3102 darīt vairāk progresīvas lietas, piemēram, balss vai zvaniet redirection, jūs, iespējams, vēlas, lai tas jā, bet tas ir ārpus šā dokumenta darbības jomu.
Joprojām PSTN lappusē, zem FXO Timer Vērtības sadaļā veikt šādas izmaiņas: PSTN Atbilde Delay - 60
Tas nozīmē, ka SPA3102 tikai atbilde tālrunis automātiski pēc 60 sekundēm, kas ļauj iedzīvotājiem vai mājsaimniecībās esošā autoatbildētājs pilnu minūti uzņemt tālruni. Ja jūs plānojat izmantot SPA3102 darīt vairāk progresīvas lietas, piemēram, balss vai zvaniet redirection, jūs droši vien vēlaties īsāku vērtība, bet tas ir ārpus šā dokumenta darbības jomu.
Joprojām PSTN lappusē, zem PSTN Atvienot noteikšanas sadaļā veikt šādas izmaiņas: Detect MPK: jā
Atklāt Polarity apvērse: nav
Atklāt PSTN Long Silence: jā
PSTN Long Klusums Ilgums: 30
PSTN Klusums Threshold - ļoti augsts
Min CPC Ilgums: 0.09
Atklāt Disconnect signāls: jā
Atvienojiet Tone - 400 @ -30, 20 (* / 0 / 1)
Šo izmaiņu mērķis ir nodrošināt, ka zvani nesaņem nejauši samazinājās sakarā ar SPA3102 mistaking dīvaini trokšņi vai klusā tilpuma atvienošana.
Joprojām PSTN lapā, saskaņā ar starptautiskajiem kontroles veikt šādas izmaiņas: FXO Ports Impedance: 370 620 | | 310nF
OnHook Speed: 3ms (ETSI)
Current Limiting Iespējot: jā
Ring Validation Time: 256ms
Ring Norāde Delay: 512ms
Ring TimeOut: 640MS
Šie uzstādījumi ir daudz sīkumi, lai jūsu tiešsaistes BT saderīgiem, ieskaitot kavēšanos, lai izlasītu CallerID par ienākošajiem zvaniem.
Izmaiņas līnija 1, un saskaņā ar VoIP Atkāpšanās Līdz PSTN pārbauda: Auto PSTN Alternatīva: Ir
Tas nozīmē, ka, ja jūsu interneta savienojums neizdosies, tas izsauktu caur BT.
Joprojām Line 1 lappusē, zem Dial plāns: Dial plāns: (X. <: @ gw0>)
Neatliekamās palīdzības dienestu numurs: 999
Mēs tagad esam gatavi, lai pārbaudītu sistēmu no jauna. SPA3102 tagad maršrutu visus ienākošos un izejošos zvanus caur BT līniju pat tad, kad ieslēgts. Ja jūs esat atvienots SPA3102 no jūsu phoneline un telefonus, iespraudiet to atpakaļ iekšā
Pacelt telefona klausuli. Jums vajadzētu dzirdēt dial tone. Izmēģiniet izsaucēja tālruņa numuru, piemēram, mobilā vai 0800 144 144 (BT chargecard automatizēta pakalpojums). Ja tas nedarbojas, Jūsu kabeļus ir nepareizi.
Lietot mobilo tālruni, lai zvana parasto mājas fiksēto numuru. Jūsu fiksēto telefonu būtu gredzens, kā parasti.
Pick up zvana tālrunis un runā ar sevi. Sakarā ar atbalss uz modernām BT apmaiņu, jums var nākties pieskarieties saņēmējs vai arī daži smagie elpošanu (ooh-er), lai dzird sevi. Ja tas nelīdz, mēģiniet unplugging pilnvaras SPA3102. Ja tas darbojas, ja SPA3102 ir izslēgts, problēma ir ar jūsu konfigurāciju. Ja tas nedarbojas, ja SPA3102 ir izslēgts, problēma ir ar jūsu kabeļus.
Kad viss strādā, tagad mēs esam gatavi sākt maršrutēšanas zvanus internetā. Picking VOIP SIP Provider
SIP (sesijas inicializācijas protokols) ir atvērts standarts VOIP. Tas nozīmē, ka daudzi uzņēmumi var pilnīgi izmantot pašu protokolu. Tas ir arī protokols, jūsu SPA3102 lietojumiem. Skype tajā laikā rakstiski (Jan 2008) neizmanto SIP un jūs nevarēsiet izmantot "Skype" ar savu SPA3102.
Ir daudz SIP VoIP pakalpojumu sniedzēju no kuriem izvēlēties. Lielākā daļa no tām būs likmes, daudz lētāka nekā BT. Google "voip sip zvani" un izvēlēties vienu, kas ir lētākais likmes galamērķiem vai veidus jūs aicinu izdarīt biežāk. Piemēram, mana sieva ļauj daudz 01 un 02 zvanus, bet es laiku pa laikam piezvanīt savai māsai Holandē.
Atcerieties, ka BT ir valsts un vietējo fiksēto zvanu ir diezgan lēta pat lētāko tarrif. Daudzi VOIP uzņēmumi piedāvā kompleksos, ieskaitot, vai bez fiksēto minūšu periodu, ja jūs pavadīt noteiktu summu, lai izvēlētos kādu no tām.
Daži piemēri, lai tu sāktu: WebCallDirect.com (tas pats uzņēmums kā VoIP-Cheap and SipDiscount) SipGate.co.uk MyWebCalls.com Babble.net MyVoipProvider.com - Uzskaitīti daudzi pakalpojumu sniedzēji iesaku jums nodot par pieciem vai desmit pounds uz kontu sākotnēji. Daži pakalpojumu sniedzēji var veikt šo eiro vai ASV dolāros. Es pašlaik izmanto WebCallDirect, tāpēc man būs izmantojot šo manā konfigurācijā piemērus.
Kad esat konts VOIP SIP sniedzējs, jums jāzina SIP konfigurācijas datus. Šie parasti var atrast FAQ vai tehniskā atbalsta lapās. WebCallDirect's SIP konfigurācijas informācija ir šeit.
Daži pakalpojumu sniedzēji ļaus Jums izmantot savu telefona numuru, kā arī un tā vietā savu lietotājvārdu, lai pieteiktos, lai jūsu zvanītāja ID ir pierādīts, ka cilvēki jūsu zvanu. Tas ir nepieciešams, lai jūsu nosaukums parādās kā zvanītājs, kad gredzens Jūsu drauga mobilais tālrunis, piemēram. Ja jums nav to izdarītu, jūsu zvanītāja ID, iespējams, tiks izpausta, un cilvēki Jums zvana nezinās, ka tas ir jums, kas zvana.
Jums var būt nepieciešams veikt dažas īpašas veida reģistrāciju ar savu VOIP sniedzēju, lai apstiprinātu, ka jums patiešām pieder šo tālruņa numuru. Piemēram, WebCallDirect pieprasīt, lai jūs lejuplādēt un palaist to MS-Windows pieteikumu un izmantot konta iestatījumu iespējas, lai apstiprinātu savu telefona numuru ar testa zvanu. Kad esat izdarījis, jums nav nepieciešams izmantot lejupielādēto programmu nekad - kas ir labs, cik es esmu par, kā es izmantot Linux lielāko daļu laika.
Daudz VOIP SIP sniedzējiem, kas sniedz īpašus norādījumus SPA3102 vai SPA3000 pieņemam, ka jūs vēlaties maršrutu visos izejošos zvanus caur tiem. Tas nav gadījumā mums, jo mēs vēlamies 100 maršrutu, 151, 999 un 0.800 zvaniem caur BT joprojām. Arī mēs varam pēc vēlāk vēlaties ceļu dažādām zvanus, izmantojot vairāk nekā vienu VOIP SIP sniedzējs (viena var būt lētāk UK aicina vēl lētāk starptautiskajiem zvaniem). Tādēļ ignorēt visas instrukcijas, kas Jums jāaizpilda Proxy un reģistrācijas nodaļā, jo tas būs ceļš viss zvanus, izmantojot šo pakalpojumu sniedzēju pēc noklusējuma!
Go to SPA3102 konfigurācijas lapu un izvēlieties Admin Login - Advanced - Balss - Line 1.
Atstāj Proxy un reģistrācijas nodaļā tukšs pat ja jūsu VOIP SIP, ko iesaka, ka jūs tā jāaizpilda.
Lai jūsu VOIP SIP sniedzēju iestatījumus saskaņā Gateway Konti - Gateway 1. Piemēram, manas ziņas: Gateway 1: +441242000000@ sip.Webcalldirect.com
GW1 NAT Kartēšana Iespējot: nav
GW1 Auth ID: myusername
GW1 Parole: mypassword
... kur es aizvietot +441242000000 ar savu mājas telefona numuru, ka es esmu reģistrējies ar savu sniedzēju zvanītāja ID, myusername ir mana konta nosaukumu un mypassword ir pārsteigums, manu paroli.
Ja jums nav, vai nevar reģistrēt savu mājas telefona numuru ar jūsu VOIP sniedz ārzemju Zvanītāja ID, pēc tam nomainiet +441242000000 Jūsu lietotāja identitātes kodu (piemēram, myusername). Jā, tas nozīmē, ka tā kļūst iekļautas divas reizes - vienu reizi Gateway 1 laukam un atkal GW1 Auth ID jomā.
Saskaņā ar Dial plāns, mainīt to: Dial plāns: (X. <: @ gw1>)
Ievērojiet, ka jums ir pārgājuši no gw0 (Gateway Zero) līdz gw1 (Gateway One). Gateway Zero ir jūsu BT līnija, kas pazīstams arī kā PSTN vai podiņos. Gateway Viens no tiem ir jūsu VOIP SIP sniedzējam. Laiks cits tests!
No jūsu BT klausuli, zvani mobilo tālruni, izmantojot pilnu starptautisko standartu. Piemēram, ja mana UK mobilā telefona numurs ir 07711 456789, tad es varētu zvanīt 0.044 7.711 456.789. Pēc brīža, to gredzenu. Runāt ar sevi, pieskarieties uztvērēja vai tie daži smagie elpošana, lai apstiprinātu tā darbojas. Neuztraucieties, mēs spēsim pievienot dažus noteikumus, lai jums nav, lai izsauktu pilnu starptautiskais numurs, vēlāk.
Tagad mēģiniet iezvane uzņēmējs 100. Tam vajadzētu neizdoties, un tādējādi pierādīt, ka zvani ir iet caur internetu jo nav neviena VOIP sistēmas operators. Neuztraucieties, mēs spēsim pievienot dažus noteikumus, lai operators un vietējā aicina darbā kā parasti, vēlāk. Vai nedrīkst uzsākt turpmākus līdz pārbaudes darbu, kā paredzēts (ti, jūs varat zvanīt savu mobilo, izmantojot starptautisku numuru, bet jūs nevarat zvanīt operators). Konfigurēt Dial plāns
Dial plāns nosaka, kuri ārzemju zvani maršrutu, kurā tīklā - normālu BT līniju vai internetā. Es esmu, lai dotu jums aicinājumu plānot maršrutus operatora kļūdas, avārijas un bezmaksas tālruņa numurus, pa BT līniju, ceļu vietējā, valsts, mobilo un starptautiskos zvanus internetu, un aizliegumi katalogs izmeklēšanu un paaugstinātas maksas numuriem.
Go to SPA3102 konfigurācijas lapu un izvēlieties Admin Login - Advanced - Balss - Line 1.
Saskaņā ar Dial plāns, mainīt to: Dial plāns: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1.471 <: @ gw0> | 0 [58 ] 0x. <: @ gw0> | 00x. <: @ gw1> | <0:0044> [12] x. <: @ gw1> | <0:0044> [67] x. <: @ gw1> | 084x . <: @ gw1> | <087:004487> X <: @ gw1> | <: 00.441.242> [2-8] x. <: @ gw1> | 118! | 09!)
(visi vienā rindā)
Jums nepieciešams pielāgot šo zvanīt plāns viet numuriem. Maina bit pie beigām, kas saka 00441242, lai tās atbilstu jūsu vietējā mājas iezvane kodu. I live in Cheltenham zonā, lai savas vietējās kodu 01.242 un starptautiskā versija ir 00.441.242. Ja jūs dzīvojat Birmingemā, savā vietējā kods ir 0.121 un Jūs vēlaties mainīt to 0.044.121. Ja jūs dzīvojat Londonā, jūsu vietējā kods ir 020, un Jūs vēlaties mainīt to 004.420. Pārliecinieties, ka jums nav mainīt bultiņas vai resnās zarnas ap to.
Šeit ir alternatīva plāna, ja jūs vienkārši vēlaties maršrutu mobilo, starptautiskajiem numuriem un neģeogrāfiskās pa internetu, un joprojām ir vietējo un valsts fiksēto numuru savienots pa BT. Būtībā vienīgā atšķirība ir tā, ka mēs izmantojam gw0 vietā gw1 par 01, 02 utt numurus. Dial plāns: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1.471 <: @ gw0> | 0 [58] 0x. <: @ Gw0> | 00x. <: @ gw1> | <0:0044> [12] x. <: @ gw0> | <0:0044> [67] x. <: @ gw1> | 084x. <: @ gw1> | < 087:004487> X <: @ gw1> | <: 00.441.242> [2-8] x. <: @ gw1> | 118! | 09!)
(visi vienā rindā)
Jūs varat izlasīt vairāk par pielāgošanos savu aicinājumu plānu, piemēram, lai ceļā dažādiem numuriem ar dažādu pakalpojumu sniedzējiem, skatoties "SPA ATA Admin Guide", ko var iegūt no Linksys mājas lapā, vai tieši no šīs Linksys BUJ lapu. Tie ir līdzīgi, bet nav tāds pats kā POSIX regulāras izteiksmes. Pastāv arī diskusiju par partiju Voxilla.com forumos.
Make daudz Īsāk sakot, lēti testa zvaniem un pārbaudiet jūsu interneta VOIP vērā, ka tie dodas pa internetu. Ja jums ir BT elektronisku rēķinu, varat arī pārbaudīt BT.com ka Jums netiek iekasēta par zvaniem uz BT.
Nē, patiešām, pārbaudiet, vai zvani tiek savienots pareizi pirms daudz garš starptautiskajiem zvaniem! Tas aizņem tikai typo mainīt gw1 uz gw0 un jūsu zvani tiks gatavojoties dārgs BT rēķinu. Ja tu ne jau Call Waiting ar BT, tad viens veids, kā pārbaudīt izsaukumu maršrutēšanu ir: Call numurs, kas ir ceļš pa internetu. Atstāt šo aicinājumu iet. Tad tajā pašā laikā izmantot savu mobilo, lai izsauktu fiksēto numuru. Ja tā ir iesaistīta (aizņemts), tad esat izdarīt kaut ko nepareizi - tā zvana caur BT! Ja tā gredzeni, tad tas darbojas - un uz parasto telefonu jūs dzirdēsiet klusais "Call Waiting" pīkstiens in background. Yup, SPA3102 rada savas Call Waiting sistēmu! Un visbeidzot
Ja Jums iepriekš ir bijusi iekļaujoša-zvani pakete ar BT, pēc tam, kad esat pārliecināti, ka ienākošie un izejošie zvani darbojas kā paredzēts, neaizmirstiet samazināt BT paketi. Parasti tas nozīmē "BT Kopā Option 1".
SPA3102's Call Waiting, nevar tikt pilnīgi izslēgta. SPA3102 nevar radīt aizņemtu signālu par ienākošajiem zvaniem uz BT līniju, ja esat jau VOIP zvanīt pa internetu, jo aizņemts toņi rada at BT apmaiņu. Tā vietā, kad jūs atrodaties VoIP zvanu un citu zvanu nāk par BT līniju, jūs dzirdēsiet klusā pīkstieni ar fonu. Jūs varat ignorēt, vai arī jūs varat nolikt klausuli, un tā būs gredzens ar jaunu ienākošo zvanu. Ja Jums ir R (Recall) pogu uz jūsu tālruni, varat izmantot šo vietā, lai pārslēgtos starp abiem minētajiem uzaicinājumiem saglabājot viņiem abiem iet!
Ņemiet vērā, ka abu manu aicinājumu plāni joprojām ļauj 1.471 uz maršruta pār BT, uzklausīt skaits pēdējā zvanītāja. Ja pēc tam nospiediet taustiņu 3, lai atgrieztos sarunu, tas arī ceļu caur BT un jums būs jāmaksā par BT likmes vietā VOIP likmes. Ja jums jau pieder telefonu ar Caller ID mežizstrāde, jums nav īsti vajadzīgs 1471, lai jūs varētu novērst 1.471 tiek saukta vienkārši noņemot 1.471: <: @ gw0> | mazliet no iezvane plānu. Lai veiktu Call Atgriezties izmantojot VoIP (kā alternatīvu 1.471-3), no dialtone dial * 69. Tas būs zvans pēdējā ienākošā zvanītāja ID.
Jūs nevarat Nospiediet 5, lai izmantotu BT Ringback, jo, kad jums darbā (aizņemts) toņu un vēlas, lai sāktu zvanīt, tiklīdz tā kļūst pieejama. Vietā, ja jums darbā toni, ielieciet klausuli uz pāris sekundēm, pēc tam no dialtone dial * 07 automātiskai atsaukt. SPA3102 Tad mēģiniet izsaukt numuru ik pēc 30 sekundēm, un gredzenu, ja tā ir pieejama. Tas atmest pēc 30 minūtēm.
Ja jūsu interneta pieslēgums nomirst, bet jauda joprojām turpinās, zvani būs ceļš caur BT. Ja jūsu interneta pieslēgums nav pārāk uzticama, un jūs uztrauc tāpēc neapzināti darbojas līdz pat lielu BT rēķinu, uz 1 Line lappusē, zem VoIP Atkāpšanās Līdz PSTN, mainīt: Auto PSTN Alternatīva: Nav
BT īsos kodus, piemēram, * 55 * par trauksmes zvans nestrādās, jo pretrunā ar spēkā esošajiem SPA3102 īpašu kodu. Es nezinu, kā nokļūt BT īsos kodus strādāt. Ja jums uzzināt, lūdzu, email me andrew@aoakley.com . SPA3102 spēj daudz, daudz vairāk, nekā mēs esam konfigurēts šeit. Jūs to varat izmantot, lai iegūtu lētus starptautiskos zvanus no sava mobilā, ko konfigurējot to atzīt savu mobilo zvanītāja ID un atbildēt uz šiem zvaniem ar starptautisko zvanu toni. Jūs varat izmantot, lai interfeisu Asterisk programmatūra tālruņa exhange un izveidojiet savu ļoti savu balss elle. Varat to izmantot, lai saglabàtu savu iecienītāko tālruņa numuru un piekļūstiet tām ar īsāku secību. Plus daudz, daudz vairāk - lasīt rokasgrāmatu un forumiem vairāk idejām. |
__________________ serverguy
Mana sistēma: Aptumsums Processor (s): Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz | Motherboard: Asus P5Q Pro | RAM Operatīvā atmiņa: OCZ 8GB 800Mhz | Graphics Card (s): Saphire Radeon 4.850 | Sound Card: Onboard | Hard Drive (s): Lielākā | Optical Drive (s): Sony al cheapo vienu. | Case / PSU: Antec Three Hundred | Dzesēšana: Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori. | Tīkla / Internets: Titan ADSL | Monitor (s): Dual 19 "LCD | Operating System (s): XP SP3 | |