az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Slick VOIP sistemi, normal telefonları kullanarak - ucuz aramalar everywere

Reply

Konu Araçları
Old 13 Ekim 2008, 12:26
Moderatör Grubu

Default Slick VOIP sistemi, normal telefonları kullanarak - ucuz aramalar everywere

Ucuz telefon fikri gibi birçok kişi yönlendirici internet üzerinden aramalar ve Skype ve benzeri hizmetler de popülerlik kazandı, ancak hala çok fazla en sahip kullanırlar.

Bunun biraz nedenlerle, ama esas olarak bu genellikle bilgisayar ya da PC olmak zorunda açık veya çok karmaşık veya sakıncalı herkes için kullanılacak.

Önce çok almak eğer bir BT faturası her ay, sonra da tüm kurulum maliyeti 3 ay kapalı ödenecektir fazla 20 YTL harcamak, ben tahmin ve tasarrufların tadını çıkarabilirsiniz!

Eğer BT ile birlikte en çok uluslararası aramaları var pahalıdır. Bir de paketleri için kayıt bile, yine de olsanız bile, tüm aramalar kullanmayan bir çok ödeme yaparsınız.

Ayrıca, BT ile satır ise idealdir daha değişimi bazı dodgey telefon hattı nedeniyle, ve elektrik pylons büyük bir ayarlamak daha bize yakın çalıştırmak ve asıl can sıkıcı, telefon hattı üzerinde sabit bir kene nedeniyle bizim elektrikli çit.

Üçüncü olarak, normal telefon hattı ile bir anda bir arama yapabilirsiniz. VOIP ile, aynı anda veya iki olabilir tek tek gidiyor ve geliyor. Siz, hatta birçok fazla iki.

VOIP, riduclously ücretsiz görüşme için dünyanın her yerinden, kristal net kalitede ucuz ve gelen ve outboudn çok arama tüm bu düzeltme sözü verdi.

Benim hedefleri ben VOIP için Ev / Ofis dönüştürülür vardı:
  • Bu salak kanıtı olmalı. Bu Birileri Telefonu kullanırken herhangi bir farklı bir şey ifade ile. Herkes şu anda kalmalıdır kullanır Aynı kablosuz telefonlar.
  • Bizim gelen numara olması gerekir. Hayır olanlar sayısı bir değişiklik kabul edecek.
  • Bu BT answerphone servisi olması gerekir ve bu temelde özgür için normal hat kiralama ile teklif düşünüyor, yine de kullanmak için bir neden değil Theres.
  • Burada normal BT hattına bir hata, bu yüzden eğer güç veya internet ölür gider, biz yine de yapabilirsiniz telefon olmalıdır.
Bu düşünce, ben VOIP donanım araştırmaya başladı. Okuma olan bir çok soru bir çok ilgili küçük bir sürü, ve sonunda başarılı sonra, biraz daha sonra, bu everythign çok iyi açıklayan bir bağlantı olacaktır bir web sayfası, haberdar oldu. Daha önce ben gerçek şeylerle önemsiz başladı bu sayfa bulunamadı isterdim!

Neyse, bu arada tüm çalışmaları şöyle:

Ben BT olan 10,50 £ bir ayıdır Normal hat kiralama var. Ofiste exclusivel kullanılıyor Biz tekrar £ 10.50 at daha önce Office hat için kullanılan başka bir satır vardı, ama bu artık gerekli, VOIP sayesinde olduğunu. Daha sonra.

Ana BT satır ekinde bir Linksys SPA3102, hangi temelde bir mini telefon alışverişi olmasıdır. Bu telefon hattı olarak, ve ayrıca geniş bant yönlendirici yerleştirin ve normal bir telefon olarak da takın.

Bir kişi, telefon çalar normal BT telefon hattı aramaları eğer doesnt cevap almak, normal olarak, BT answerphone onu alır onu alabilirsiniz ve mesajı kaydeder.

Ne zaman bir giden arama yapmak, iki seçeneğiniz var.
  • Sadece sizin gibi bir dizi normalde normal bir telefon hattı olacak, yazarak, en maliyet üzerinden arama türü için etkili sağlayıcınız internet üzerinden arama yolları (uluslararası, cep telefonu vs) Avrupa. Arayan ve biliyorum alıcı farklı dışında da arama yapmak için hiçbir şey yanındaki maliyeti.
  • Numarayı önce # 9 I türü, daha sonra normal BT telefon hattı üzerinden gönderilen Eğer alır. Biz sadece bunu BT den normal telefon ücretleri masraflar bunlar için kullanmak.
  • Bunun nedeni, BT özgü kodları BT gitmek gerekir Eğer, 1571 vb arama otomatik olarak BT telefon hattı üzerinden gönderildi olur 999, 1471 arama ve telefon hattı üzerinden arama 999 acil hizmetleri telefon numaranızı sizi bulmak anlamına gelir .
  • Eğer internet ölür, sonra tüm aramaları normal BT telefon hattı gidin.
  • Eğer güç ölür, tüm BT telefon hattına gönderilmesi çağırır.
Genel olarak, evde herkes çok mutlu ve önemli telefon faturası büyük ölçüde azalttı. Şimdi temelde ücretsiz telefon dünyanın her yerinden zaman sınırsız miktarda aramalar.

Bu nedenle, ücretsiz telefon aramaları fikri gibi, tüm mevcut telefonu kullanarak mi?

Eğer öyleyse, bu kişi sitesini ziyaret etmek gerekir:

http://www.aoakley.com/articles/2008-01-08.php

Andrew Oakley, bu sayfa yazdım, ayrıntılı olarak tüm adımları gerektiği anlatan harika bir iş yaptı. Ben bile kendimi daha iyi yazmak için herhangi bir umut olabilir.

Eğer herkes bu iş parçacığında, sormak için veya yeni bir başlangıç çekinmeyin ilgili herhangi bir sorunuz var. Ben kadar da yardım etmeye çalışacağım.

Olduğu gibi burada gerçek VOIP uzmanları takılmak, bu Voxilla forumları gitmek, Değilse.

Bu yazının bir kopyasını aşağıda yer var, ama eğer onun sitesine gitmek daha kolay okuma yapabilir.

Alıntı:
Var bir BT hat? Internet üzerinden ucuz görüşme yapmak için ama ister ayrı telefonu satın almak istemiyorsanız, kulaklık kullanmak ve istemiyorum PC'nizden bırakmak zorunda istemiyorsanız açık? VOIP aramaları hala normal BT numarasını gelen aramaları almasına da yapmak için normal ev telefonu kullanmak ister misiniz?
Bu işlem için oldukça kapsamlı bir HOWTO Linksys SPA3102 ve bir iç durum bir İngiliz Telekom hattı. Ayrıca, ancak WebCallDirect.com için özel konfigürasyon ayrıntıları tüm VOIP SIP sağlayıcınızla çalışacak.
Şu anda, daha sonra bu ayarı az 3 ay içinde SPA3102 of £ 45 maliyet geri ödeme bekliyorlar fazla 20 sterlin için BT tasarıyı bir ay harcamak.

Varsayımlar

Bir Linksys SPA3102 VOIP Router var / analog telefon adaptörü. Ayrıca SPA3000 için geçerli bu ipuçları çoğu.
Bir BT telefon hattı ana soketiyle (British Telekom sabit) var.
Bu telefon için şu anda sadece bir telefon (veya DECT kablosuz baz istasyonu) ve bu şu anda BT ana takılı bir fiş BT olan BT ana prize, OR, takılı bir fiş BT ile sona erer uzatma kablo var prize.
Bir sabit sayı 01 veya 02 (örn. 020 Londra başlayarak var 01.242 Cheltenham vb)
Kendi BT sabit numarasını gelen aramaları almaya devam ederiz.
Tüm giden aramalar ücret ulusal numaraları, 0845 yerel numaraları, 07 cep telefonu numaraları, 00 uluslararası numaralar gibi (örneğin, yerel numaraları, 01 ve 02 VOIP kullanarak yapmak için) isteyen
Bunu yapmaya devam etmek için tüm ücretsiz görüşme (örneğin, 100 Operatör, 151 Hatalar, 999 Acil, 0800 ücretsiz) BT kullanarak istediğiniz
Kendi evinde genişbant İnternet ile Cat5/RJ45 kablolu ağ var. At az, bir yedek RJ45 LAN soketiyle ayrı genişbant yönlendirici çalışma varolan var.
Sen (MS-Windows, Mac, Linux, bilgisayar kendi) ne olursa olsun), LAN bağlı bir web tarayıcısı (Internet Explorer, Safari, Firefox ile.
Nasıl IP adresi ve bilgisayarınızın ağ maskesi değiştirmek için biliyorum.
Ne alt ağ, ağ maskesi, ağ geçidi ve LAN alan adı sunucuları, ve size SPA3102 için atayabilirsiniz yedek bir statik IP adresi bilirsiniz.
Bir karısı, kız arkadaşı, genç kızı ya da 1) benzeyecektir kadar büyük telefon faturaları ve 2) Normal BT telefonu kullanarak ısrarla çalışır. Amacımız büyük telefon faturası da eşi / kız arkadaşı / genç kızı azaltmak için neredeyse biz Internet üzerinden giden aramaları yönlendirme olduğunuz Aslında kayıtsız kalır. Özünde, para ve en aza indirmek nagging kaydedin. Bu noktada tüm okurlar Ben çok, çok karım Melissa TR hatırlatmak istiyorum.

Diğer gereksinimler

Bir cep telefonu, böylece kendinizi şeyi test etmek için arayabilirsiniz.
Phonecalls yapmak için bir VOIP hesabı bazı başlangıç kredi almak için bir kredi kartı veya banka kartı,.
Ağ kablosu bir uzunluk (kadar) bu da, SPA3102 iki ağ ve BT ana prize olarak aynı anda fiş olabilir düz.
YA bir ağ anahtarı (geniş bant yönlendirici de anahtarı olabilir) CrossOver şebeke kablo uzunluğu VEYA, bu nedenle SPA3102 bilgisayarınızı kullanarak bağlanabilirsiniz.
YA bilinen-BT fiş adaptörü bir RJ11 soket VEYA eski bir modemi iyi RJ11 fiş BT eklenti kablosu (örn. için), örn. Maplins kodu AR34M. Sizi SPA3102 ile birlikte gelen RJ11 kablo dönüştürmek için RJ11-BT adaptör kullanabilirsiniz. Bu RJ11 Not RJ45 farklı bir boyutudur. Eğer eski bir yol modemi kullanıyorsanız, bazı 2-teller düz yoluyla (), bazı 4-teller düz aracılığıyla () ve eser bazı 2-teller geçti iş olabilir (nadir, fakat haberdar olun çalışmayacaktır).
Halka kapasitör ile BT ana soket adaptör için bir RJ11 fişi, örn. Maplins kodu VD36P. Bu bir "" ikincil adaptör "(yani, bu nedenle, telefonun zil sesi duyulmaz) hayır kapasitör vardır, ne de Not (RJ11 RJ45 değil RJ45 BT ana edilir). Bu kapasitör önemlidir. Bu iki öbekler bir halka halka ses oluşturmak için yayınlanmış ücret küçük bir miktar saklar. Gerçekte, bu patlama oldu yeterli bir elektrik motoru veya bir kolu bir electromagnet eklenen neden bir çan vurmaya. İngiltere BT telefon hattı bu sistem ile kaldı sürece şarj bu patlama olsa bile onların halka yerine motorlu çan elektronik almak BT uyumlu telefonlar çalacak not! Sizin BT yöneticisi prize, ancak bir kapasitör içeren bu etki sizin SPA3102 git kaybolur, çünkü telefonlar artık doğrudan ana soket için duvar saatinde bağlandı olan bu SPA3102 kendi başına küçük bir telefon exhange olduğunu ! Yani bunları sırayla için yüzük için SPA3102 ve BT telefon arasında kapasitör eklemek. Bu kondansatör olmazsa, yine de yapabilir ve yapılan aramalar, ancak telefonu zil asla.
"(Ile yeri phoneline evinize için geliyor) ve" BT ana soket adaptör "bir kapasitör ile bir ucunu bir RJ11 fişi ve BT soketiyle (kısa bir telle" BT ana prize arasındaki fark Not ona diğer).

Telefon Bağlantılar'ı Kablolama

Ana için henüz SPA3102 bağlamayın. Biz bu biraz yapacaklar kapatılır.
Sizin telefonlar çıkarıp uzatma kablo için BT ana prize (ilk BT prize nereden telefon hattına ilk evine girer).
Bağlayın SPA3102's HATTI yuva için BT ana prize için kullanarak ya bilinen iyi RJ11-BT kablosu (örneğin eski bir modem kablosuyla) VEYA verilen RJ11-RJ11 kablosu artı bir RJ11-BT adaptör (örn. Maplins kodu AR34M kullanarak ).
Bu SPA3102 telefon yuvası haline ana soket adaptör (örn. Maplins kodu VD36P) takın. Artık BT soketi için SPA3102 kapalı asılı olmalıdır.
) Ana soket adaptör halinde BT telefon (lar takın.
Kontrol edin SPA3102 kapalı olduğundan emin olun (Ana kimden) unplugged yapmak. Ne zaman kapalı, bu SPA3102 Telefon soketlere doğrudan LINE bağlanır ve bu bağlantı test etmeye devam etmektedir.
Telefonun ahizeyi kaldırın. Bir çevir sesini duymalısınız. Gibi bir telefon numarası, arama deneyin ya da 0800 144 144 (BT chargecard otomatik servisi) cep. Bu işe yaramazsa, sizin kablolama yanlış.
Normal ev sabit numara çalacak bir cep telefonu kullanın. Sizin sabit telefon ve normal halka gerekir. Eğer bu işe yaramazsa en ikincil bir adaptör ana adaptör halka kapasitör (ile) yerine (hiçbir halka kapasitör) kullanarak demektir. Eğer umutsuz olduğunuzda, bir ana adaptör bir ikincil adaptör dönüştürmek için yedek bir ADSL filtre kullanabilirsiniz.
Zil telefonu seçin ve kendiniz için konuşun. Bu işe yaramazsa, sizin kablolama yanlış. Nedeniyle, modern BT santralleri üzerine iptal yankı için, alıcının dokunun veya bazı ağır solunum yapmak (Ooh-ER) 'u kendini dinlemek olabilir. Devam etmeyin herhangi kadar eminseniz, telefonunuzun kablolama doğru olduğundan daha fazla.
Sonraki bölüm hakkında SPA3102 ayarlarını yapılandırmak konuşalım. Kadar bu tam olarak, yaklaşık yarım saat sürebilir tamamlandığında, yapmak veya almak için arama normalde beklediğiniz şekilde bu SPA3102 ile mümkün değildir. Bu nedenle:

Eğer bir eşi, genç kızı, housemates veya başkasının yapmak veya sonraki yarım saat kadar için sabit phonecalls almak istiyorum olasılığı varsa, ana soket, uzatmalar ve telefonları kendi SPA3102 kesin. Olarak bir SPA3102 yoktu geri BT ana prize halinde, normal telefonları takın. Bu da halka ve normal bir çevir sesi almak kontrol edin.
Ayarlayın SPA3102 Web Server WAN tarafta dinlemek için

Linksys sizin hem VOIP yönlendirici ve bir ağ yönlendirici olarak SPA3102 kullanarak olacağını varsayabiliriz. Bu kabul gidiyorum kendi iç durum için durum böyle değil. Ben zaten, bu kullanmaya devam etmek istiyorsanız, ayrı genişbant yönlendirici çalışma mevcut bir kabul gidiyorum.
Yeni varsayımı ile Sorun şu ki, biz için SPA3102 üzerinde yuva Internet (WAN) için web yapılandırma aracı etkinleştirmek gerekiyor. Ethernet (LAN) için varsayılan olarak bu yalnızca yuva. Bu güvensiz bir değiştirme, bir başka mevcut genişbant yönlendirici kullanmıyorsanız sizin telefon faturası üzerinde arama yapmak ve korsanların bilgisayarınızı ağa erişim sağlayan korsanlara izin dahil VOIP yönlendiriciye herkes erişim verebilir.
O SPA3102 üzerindeki soketlerini renk vardır kodlu ve gösterge ışıkları arasında kırmızı, yeşil ve turuncu renk değişikliği fark olabilir. Gibi bir iki beyaz erkeklerde beri, renk am-kör (kırmızı-yeşil renk vizyonu eksik), bu renkler için tavsiye edilmez.

SPA 3102's Ethernet soketlere bilgisayarınıza takın. Ya doğrudan bir geçiş kablosu (kolay) ya da dolaylı olarak kullanarak mevcut ağ üzerinden yapabilirsiniz.
192.168.1.2 için 255.255.255.0 bir ağ maskesi ile bilgisayarınızın IP adresi değiştirin. Geçişyolu size, 192.168.1.242 gibi () hayali ne gibi.
Ana güç ve kontrol için SPA3102 Bağlantı bazı ışık, bir ışık, kabul. Ne renk sorma.
192.168.1.1 için bir web tarayıcısı kullanın. Sen Linksys Telefon Adaptörü Yapılandırma sayfası görmelisiniz. Için SPA3102 farklı bir IP adresi ve ağ maskesi kullanıyor olabilirsiniz Değilse - kutuya belgelerine bakın dışında ne bulabilirsiniz.
Tıklayın Yönetici giriş - gelişmiş - Yönlendirici - WAN kurulum ve değiştirmek Bağlantı Statik IP yazın. Statik IP Netmask, Gateway ve doğru değerler için Birincil DNS değiştirin. Örneğin, tüm bilgisayarlarda 192.168.0.something ve genişbant yönlendirici bana ağlarında 192.168.0.255, dolayısıyla benim Statik IP 255.255.255.0 gerek ağ geçidi ve birincil olarak ağ maskesi, 192.168.0.255 olarak 192.168.0.252 kullanın DNS.
Var hem İnternet (WAN) ve Ethernet (LAN), aynı alt ağdaki? Örn. Her iki 192.168.0.x veya iki 192.168.1.x IP adresi var mı? Bu durumda, başka bir şey için (örneğin, 192.168.100.1 netmask 255.255.255.0) Ethernet adresi ve alt ağ değiştirmek için "Ağ Kurulumu" sayfasını kullanın.
WAN Kurulumu sayfasında, eğer), Birincil NTP Sunucusu kutusuna girin bir NTP sunucusu (saat sunucusu biliyorum. Aksi takdirde herhangi bir kullanım Bu bağlantıyı Stratum 2 İngiltere NTP sunucusu. Bu, günlük dosyalarını ve son arama Detaylar Doğru tarihi ve saati var demektir. Bu başka endişe etmeyin.
Uzaktan Yönetim değiştir altında WAN Web Sunucu Etkinleştir: Evet
Tüm Değişiklikleri Gönder'i tıklayın ve veya 5 saniye bekleyin.
Eğer geri LAN yeniden bilgisayarınıza bağlamak kaldırmak bir köprülü kablo, kullandık. Geri normalde (örn. DHCP) kullanır ne LAN için IP adresi değiştirin. O hala Internet'e erişim sağlayabilirsiniz kontrol edin.
Bu SPA3102's Ethernet soketine gelen kabloyu çıkarın.
LAN halinde SPA3102 Internet soketine takın. Olarak yukarıda Varsayımlarımı açıklandığı Evet, WAN soketine takın LAN tıkama vardır.
Statik IP bu SPA3102 atanan gidin. Yeniden yapılandırma sayfası görmelisiniz.
Tekrar Ethernet soket kullanmanız gerekir gerekir.
Ayarlayın SPA3102 İngiliz Telekom Standartları kullanmak için

American TV programları kendi telefonlarının farklı bir halka var - fark ettik Hiç şüphesiz bizim İngiliz iki hızlı halkalar yerine tek bir uzun çalacak. Peki, kötü haber Bu arama sesi ve adım gibi diğer farklılıkları, çok sayıda olan ve SPA3102, bir İngiliz Elektrik fişini birlikte olmanın rağmen ise, ABD fabrika varsayılan vardır. Bu yüzden biraz zaman ses için yeniden harcama yaparsınız ve bir İngiliz telefon hattı gibi davran.
Unutmayın bu arama sesi ve sonunda zaman herşey yapılır alırsınız zil sesleri, değil mi gibi yerel BT santral ile artık oluşturulan edilecektir. Bu SPA3102, kendi çevir sesi, kendi arama sesi, her şey beklemeden kendi zil sesi oluşturur. Bu sadece BT hattına zaman için, gelen aramayı gibi ihtiyaçlarını bağlanmak edeceğiz. Yani sizin mevcut BT telefon telefon için düzeni ve daha da önemlisi çalışma, karın telefon garip şeyler yapıyor şikayetçi değil, biz emin olana kadar mümkün olduğunca bir BT hattı gibi eylemler yapmak gerekiyor.
Değil, tüm, aşağıdaki ayarları çoğu Paul Hayes ile mükemmel belge "Sipura İngiltere Bölgesel Ayarlar" alındı ProVu.com . Diğer ayarlar alındı Voxilla.com Forumlar. Teşekkür tüm.

Statik IP bu SPA3102 atanan gidin.
Tıklayın Yönetici giriş - Gelişmiş - Ses - Bölgesel ve aşağıdaki değişiklikleri: Arama sesi: 350 @ -19.440 @ -22; 10 (* / 0 / 1 2 olun)
Geri Halkası: 400 @ -20.450 @ -20; * (.4/.2/1 +2, .4/2/1 +2)
Meşgul sesi: 400 @ -20; 10 (.375/.375/1)
Yeniden düzenle sesi: 400 @ -20; 10 (* / 0 / 1)
SIT 1 sesi: 950 @ -16,1400 @ -16,1800 @ -16; 20 (.330/0/1, .330/0/2, .330/0/3, 0/1/0)
MWI çevir sesi: 350 @ -19.440 @ -22; 10 (.75/.75/1 +2)
CWT1 tempo: 30 (,1 / 2)
CWT2 tempo: 30 (.25/.25, .25/.25, .25 / 5)
CWT Frekansı: 400 @ -10
1 tempo: 60 (.4/.2, .4 / 2) Halkası
2 tempo: 60 (1 / 2) Halkası
3 tempo: 60 (.25/.25, .25/.25, .25/1.75) Halkası
) 4 tempo: 60 (.4/.8 Ring
5 tempo: 60 (2 / 4) Halkası
Saat Dilimi: GMT
FXS Port Empedans: 370 620 | | 310nF
Arayan Kimliği Yöntem: ETSI FSK PR (İngiltere) ile
Gün Işığından Faydalanma Kural: = 3/1/7/2: 0:0; sonunda = 10/1/7/2 başlangıcı: 0:0; kaydetmek = 1:0:0
Bu ayarlar, çevir sesini, zil sesi ve diğer sesleri BT gibi olun.
Ve PSTN sayfa ve PSTN-için-VOIP Gateway Kur değiştir PSTN VOIP Gateway etkinleştir altında taşı - Hayır
Bu SPA3102 otomatik olarak, mevcut ev telefonları ve telesekreter aramaları cevaplamak için izin veren telefon cevap asla demektir. Eğer sesli posta veya çağrı yönlendirme gibi daha gelişmiş şeyler yapmak için SPA3102 kullanmak isterseniz, büyük olasılıkla Evet olmasını istersiniz olacaktır, ancak bu belgenin aşan.
Hala PSTN sayfasında, FXO Zamanlayc Değerler bölümünde, aşağıdaki değişiklikleri: PSTN Cevap Gecikme - 60 yapmak
Bu SPA3102 sadece 60 saniye sonra otomatik olarak, sakinlerinin veya mevcut ev tam bir dakika telesekreter telefon almaya izin veren telefon cevap gerekiyor demektir. Eğer sesli posta veya çağrı yönlendirme gibi daha gelişmiş şeyler yapmak için SPA3102 kullanmak isterseniz, büyük bir olasılıkla kısa bir değeri isteyebilirsiniz, ancak bu belgenin aşan.
Hala PSTN sayfasında, PSTN kes Algılama bölümünde, TBM Algıla aşağıdaki değişiklikleri yapmak: evet
Algıla Polarite ters: hayır
Algıla PSTN Uzun Sessizlik: evet
PSTN Uzun Sessiz Süre: 30
PSTN Sessiz Threshold - Çok Yüksek
Min TBM Süre: 0,09
Algıla kes Ton: evet
Kes Ton - 400 @ -30; 20 (* / 0 / 1)
Bu değişiklikler, bu aramalar yanlışlıkla SPA3102 bir kopukluk için tuhaf sesler veya sessiz ses mistaking nedeniyle düştü alamadım sağlamalıdır.
Hala PSTN sayfasında, Uluslararası Denetim altında, aşağıdaki değişiklikleri: FXO Port Empedans: 370 620 | | 310nF yapmak
OnHook Hız: 3ms (ETSI)
Güncel sınırlama Etkinleştir: evet
Ring Doğrulama Saat: 256ms
Ring gösterir Gecikme: 512ms
Ring Timeout: 640ms
Daha fazla şeyler Bu ayarlar satır BT uyumlu bir gecikme dahil olmak üzere, gelen aramalar CallerID okumak için.
Değiştir Satırı 1 sayfaya, ve VoIP Temel PSTN kontrol altında: Otomatik PSTN Temel: Evet
Bu, eğer internet bağlantısı başarısız olursa bunun BT üzerinden arama anlamına gelir.
Hala Hat 1 sayfada, Arama Planı altında Arama Planı: (x <: @ gw0>)
Acil No: 999
Şimdi tekrar sistemi denemeye hazırız. Ve BT hat üzerinden SPA3102 şimdi rota tüm gelen ve giden aramaları bile açık. Eğer, içeri girer takın sizin phoneline ve telefon gelen SPA3102 unplugged ettik

Telefonun ahizeyi kaldırın. Bir çevir sesini duymalısınız. Gibi bir telefon numarası, arama deneyin ya da 0800 144 144 (BT chargecard otomatik servisi) cep. Bu işe yaramazsa, sizin kablolama yanlış.
Normal ev sabit numara çalacak bir cep telefonu kullanın. Sizin sabit telefon ve normal halka gerekir.
Zil telefonu seçin ve kendiniz için konuşun. Nedeniyle, modern BT santralleri üzerine iptal yankı için, alıcının dokunun veya bazı ağır solunum yapmak (Ooh-ER) 'u kendini dinlemek olabilir. Eğer bu işe yaramazsa, SPA3102 için güç prizden çekmeden deneyin. Bu eserler zaman SPA3102, sorun yapılandırma ile kapalıdır. Eğer zaman SPA3102 off işe yaramazsa, sorun kablolama bulunmaktadır.
Sonra her şeyi çalışır, artık internet üzerinden arama yönlendirme başlatmak için hazırsınız.

Bir SIP VOIP Provider alma

SIP (Oturum Başlatma Protokolü) VOIP için açık standarttır. Bu şirketlerin çok hep aynı protokolü kullanabilirsiniz. Bu da bir protokoldür bu SPA3102 kullanır. Skype, SIP kullanmak değildir (Ocak 2008) yazdığım zamanlar ve Skype sizin SPA3102 ile kullanmak mümkün değildir.
There are SIP VOIP sağlayıcılarının Seçebileceğimiz birçok bulunmaktadır. Çoğu BT daha çok ucuz fiyatlara sahip olacak. Google VoIP SIP aramalar "için" ve bu en sık yapmak arama hedef veya türleri için ucuz oranları seçin. Örneğin, karım aramalar 01 ve 02 bir sürü yapar, ama bazen in Holland ablam diyorum.
Bu BT ulusal ve yerel sabit aramalar hoş en ucuz tarrif bile ucuz olduğunu unutmayın. Belirli bir miktar harcama Birçok VOIP şirketleri dahil veya sabit dakikalık bir süre için, bir tane almak birlikte sunuyoruz.
Bazı örnekler için başladı:

WebCallDirect.com VoIP olarak (aynı şirket ucuz ve SipDiscount)
SipGate.co.uk
MyWebCalls.com
Babble.net
MyVoipProvider.com - Sana beş veya on kilo hakkında hesap üzerine başlangıçta koymak öneririz çok sağlayıcıları listeler. Bazı sağlayıcıların Avro ve ABD Doları olarak bu sürebilir. Şu anda, bu yüzden benim yapılandırma örnekleri Bu kullanarak olacak WebCallDirect kullanın.
Bir VOIP SIP sağlayıcınızla bir hesabınız varsa, SIP yapılandırma ayrıntıları bilmeniz gerekir. Bunlar genellikle FAQ veya teknik destek sayfalarında bulabilirsiniz. WebCallDirect's SIP yapılandırma ayrıntıları burada.
Bazı sağlayıcılar ve yerine, bu yüzden bu Arayan Kimliği Aramak insanlara gösterilecek giriş için kullanıcı adı kendi telefon numarası gibi kullanmanızı sağlayacak. Bu sırada adınız için arayan olarak zaman arkadaşınızın cep telefonu çalacak kadar göstermek için gereklidir, örneğin. Bunu yapmadığınız için Arayan Kimliği muhtemelen withheld olacak ve halka kişi, bu kim, arayan olduğunu bilmek değildir.
Kendi VOIP sağlayıcınızla kayıt özel bir tür yapmak için gerçekten bu telefon numarasını kendi yapmak onaylamak gerekebilir. Örneğin, WebCallDirect için ihtiyaç indirmek ve MS-Windows uygulamayı çalıştırmak ve bir test araması ile telefon numarasını doğrulamak için hesap ayarları seçeneklerini kullanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda, size bir daha yüklenen uygulamayı kullanmak için - as I'm ilgili olarak Linux'u zaman en kullanım olarak çok iyi olduğunu gerek yoktur.
Kimin SPA3102 veya SPA3000 için özel talimatlar vermek Birçok VOIP SIP sağlayıcılar bir rota onları üzerinden tüm giden aramaları istiyorum varsayıyorum. Gibi rota 100, 151, hala BT ile 999 ve 0800 aramalar istiyorsanız, bu bizim için durum değildir. Ayrıca da, daha sonraki bir tarihte, rota birden fazla SIP VOIP sağlayıcı üzerinden farklı aramalar istiyorum (bir İngiltere aramaları, başka bir uluslararası aramalar için ucuz için) daha ucuz olabilir. Bundan dolayı yoksay tüm talimatları da proxy ve Kayıt bölümü doldurmak için, bu olacak güzergahı olarak size hepsi varsayılan olarak bu sağlayıcı üzerinden arama!

Bu SPA3102 yapılandırma sayfası ve Yönetici giriş - Gelişmiş - Ses - Hat 1 gidin.
Proxy ve Kayıt bölümü boş bırakın bile VOIP SIP sağlayıcı olarak doldurmaya önerir.
Gateway Hesapları altında olan VOIP SIP sağlayıcı ayarları koy - Gateway 1. Örneğin, ayrıntıları vardır: Ağ Geçidi 1: +441242000000@ sip.Webcalldirect.com
GW1 NAT Mapping Etkinleştir: hayır
GW1 Auth numarası: myusername
GW1 Şifre: parolam
... nerede yerine +441242000000 ev telefon numarası ile bu arayan için sağlayıcı kimliği ile kayıtlı olması myusername Benim hesap adını ve parolam , sürpriz oldu, benim şifre.
Eğer, ya da olabilir, yerine giden Arayan kimliği için VOIP sağlayıcınızla ev numarasını, sonra kaydedilemedi +441242000000 sizin kullanici ile (örneğin myusername). Evet, bu iki - bir kez Gateway 1 alanında, yeniden GW1 Auth numarası alanına girilen alır demektir.
Arama Planı çerçevesinde, bu değişikliği: Arama Planı: (x <: @ gw1>)
Bu gw0 (Gateway Sıfır) kimden gw1 için (Gateway One) değişti unutmayın. Gateway sıfırın BT satırı da PSTN veya POTS olarak bilinir. Gateway Senin VOIP SIP sağlayıcısıdır. Zaman başka bir test için!

Için BT Ahizeyi itibaren tam uluslararası standart kullanarak cep telefonu arama. Örneğin, benim İngiltere'de cep telefonu numarası 07711 456789, sonra ben arama da 0044 7711 456.789. Bir süre sonra, bu halka gerekir. Kendine Konuş, alıcı dokunun ya da ağır solunum yapmak onaylamak için çalışmaktadır. Endişelenmeyin, bu nedenle, daha sonra tüm uluslararası numarayı aramak için yoksa bazı kurallar eklemek gidiyoruz.
Şimdi 100 üzerinde operatör arama deneyin. Bu ve bu nedenle kanıtlamak o aramalarınız İnternet üzerinden gidiyor olursa gerekir çünkü VoIP sistemi üzerinde işletmendir. Merak etmeyin, bazı kuralları böylece operatör ve yerel arama gibi normal, daha sonra iş eklemek olacak. Başka kadar test çalışmamasının (ie. sizi arayabilir devam etmemesi için uluslararası numarasını kullanarak, cep ancak operatör çağrı yapamazsınız).

Yapılandır bir Arama Planı

Bu arama planı giden rota olan aramalar hangi üzerinden ağ - Normal BT hattı veya internet. Ben hangi yolları operatörü, hataları, bir BT hattı üzerinden acil ve ücretsiz numaraları, yollar, ulusal, yerel ve uluslararası mobil planı ara internet üzerinden aramalar için, olacak ve zentrali ve prim oranı numaraları yasaklıyor.

Bu SPA3102 yapılandırma sayfası ve Yönetici giriş - Gelişmiş - Ses - Hat 1 gidin.
Arama Planı çerçevesinde, bu değişikliği: Arama Planı: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1471 <: @ gw0> | 0 [58 ] 0x. <: @ gw0> | 00x. <: @ gw1> | <0:0044> [12] x <: @ gw1> | <0:0044> [67] x <: @ gw1> | 084x . <: @ gw1> | <087:004487> X <: @ gw1> | <: 00441242> [2-8] x <: @ gw1> | 118! | 09!)
(tek bir satırda)

Kendi yerel numaraları için bu arama planı ayarlamak gerekir. Sonunda, bu kod arama yerel ev maç için 00441242 söyledi bit değiştirin. Ben Cheltenham alanında, bu nedenle Yerel kodu 01242 ve uluslararası sürümü 00441242 is yaşıyorum. Eğer Birmingham, yerel kodu 0121 ve 0044121 olarak değiştirin ediyorum yaşıyor. Eğer Londra'da, yerel kodu 020 ve 004420 olarak değiştirin ediyorum yaşıyor. Emin bir chevrons veya kolon çevresinde değişmez olun.
Burada alternatif bir planı Eğer rota için internet üzerinden mobil, uluslararası numaralar ve olmayan coğrafi istiyorsanız, ve yerel ve ulusal sabit numaraları BT üzerinden yönlendirildiği için devam ediyor. Temelde tek fark, biz gw1 yerine 02 vs 01 numara için gw0 kullanmaktır. Arama Planı: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1471 <: @ gw0> | 0 [58] 0x. <: @ Gw0> | 00x. <: @ gw1> | <0:0044> [12] x <: @ gw0> | <0:0044> [67] x <: @ gw1> | 084x. <: @ gw1> | < 087:004487> X <: @ gw1> | <: 00441242> [2-8] x. <: @ gw1> | 118! | 09!)
(tek bir satırda)
Kendi arama planı customising hakkında daha fazla bilgi için, "SPA ATA Yönetici Kılavuzu" olan Linksys web sitesi veya temin edilebilir bakıp farklı sağlayıcılar üzerinden yönlendirmek için örneğin farklı numaralar doğrudan bu Linksys SSS sayfa. Onlar için değil, aynı benzer, POSIX normal ifadeleriyle. Ayrıca üzerinde tartışma bir çok şey Voxilla.com Forumlar.

Yapmak çok kısa, ucuz Test aramaları ve web tabanlı kontrol VOIP hesabını da internet üzerinden devam etmektedir. Eğer BT kağıtsız fatura varsa, BT.com üzerinde bir BT üzerinde aramalar için ücret olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Hayır, gerçekten, aramalarınız doğru olarak yönlendirilmiyor kontrol uzun uluslararası aramalar çok yapmadan önce! Sadece ve arama pahalı bir BT fatura kadar devam edecek gw1 için gw0 değiştirmek için bir yazım hatası alır. Eğer değil zaten BT ile, daha sonra bir şekilde arama yönlendirme kontrol etmek için Çağrı Bekletme var: İnternet üzerinden bu gerektiğini rota bir numarayı arayın. Bu çağrıya devam bırakın. Sonra, aynı zamanda sizin sabit numarayı aramak için mobil kullanın. Eğer () meşgul, sonra da yanlış bir şey yaptığınızda devreye girer - bu BT ile arıyor! Eğer çalar, sonra da çalışıyor - ve arka planda sessiz bir "Çağrı Bekletme" bip sesi duyar normal telefon üzerinde. Evet, bu SPA3102 kendi Arama sistemi Bekleyen üretir!

Ve son olarak

Daha önce bir kapsayıcı-BT ile, daha sonra sonra, gelen ve giden aramaları olarak unutmayın sizin BT paketi azaltmak için bekleniyor çalışıyoruz eminiz paketi arama vardı. Genelde bu "BT Together Seçeneği 1" anlamına gelir.
Bu SPA3102's Çağrı Bekletme tamamen kapalı olamaz. Eğer zaten Internet üzerinden bir VoIP araması üzerine çünkü meşgul Sesler BT kur at oluşturulmuş olan SPA3102, bu BT hatta gelen aramalar için meşgul sesi oluşturamaz. Bunun yerine, bir VOIP arama ve başka bir çağrı üzerinde bulunan BT satırda geliyor, bunu arka planda sessiz bip sesi duyulur duyar. Ya da görmezden ya da ahizedeki yere koymak ve yeni gelen çağrı ile halka olacaktır. Eğer () için ahizeyi üzerindeki düğmeye hatırlayın R varsa, bu yerine iki arama betwen geçiş yapmak için kullanabilirsiniz her ikisi de giderek tutulması da!
Bu benim arama ikisinin hala rota için BT üzerinden, son arayan sayısı duymak için 1471 izin planları unutmayın. Eğer arama dönmek için 3 tuşuna basın, BT ile de rota ve BT fiyatlara yerine VOIP oranları tahsil edilecektir. Eğer Arayan Kimliği ile telefon giriş kendi, sen gerçekten 1471 gerekir, bu nedenle, sadece arama planı: <: @ gw0> | bit 1471 kaldırarak adı olmaktan çıkarak 1471 engelleyebilirsiniz yapmak. Çağrı dön VOIP kullanarak gerçekleştirmek için (1471-3 alternatif olarak) ve dialtone arama gelen * 69. Bu son gelen Arayan Kimliği arayacaktır.

Bir meşgul (meşgul almak için BT Ringback kullanmak için) sesi 5 basın değildir ve kullanılabilir hale gelsin hemen bir arama başlatmak istiyorum. Bunun yerine, ne zaman, bir meşgul sesi almak aşağı saniyelik bir çift için, sonra Otomatik Arama için dialtone çevirmeli * 07 Geri gelen telefon koymak. Bu SPA3102 sonra numarayı aramak için çalışacağız her 30 saniye ve ne zaman kullanılabilir halka olacaktır. Bu kadar vereceğim 30 dakika sonra.
Eğer internet bağlantısı, ancak ölür güç hala devam etmektedir, çağrılar olacaktır BT ile rota. Eğer internet bağlantınız çok güvenilir değildir ve olduğunuz hakkında kesinlikle bilmeden büyük BT tasarıyı çalıştırmanızı, Hat 1 sayfada, VoIP Temel altında PSTN için değiştirmek: Otomatik PSTN Temel: Hayır endişeli

BT kısa kodları gibi * 55 * çalışmayacaktır alarm arama için, mevcut SPA3102 özel kodları ile çünkü çatışma. Nasıl çalışmak için BT kısa kodları almak için bilmiyorum. Eğer edin Bana andrew@aoakley.com e-posta . Daha burada yapılandırılmış belirtmiş olduğunuz SPA3102 çok, çok daha fazla özelliklere sahiptir. Cep gelen bir uluslararası arama sesi bu çağrıları cep arayan kimliği ve cevap tanımayı yapılandırarak ucuz uluslararası aramalar için de kullanabilirsiniz. Bir Asterisk yazılım telefon exhange arayüz ve kendi sesli cehennem yaratmak kullanabilirsiniz. Siz sevdiğiniz telefon numaralarını saklamak için ve kısa bir sıra ile erişim kullanabilirsiniz. Ayrıca çok çok daha fazla - okuyun manuel ve forumlar daha fazla fikir için.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 14 Ekim 2008, 10:24
Bağış Grubu

Default Slick VOIP sistemi, normal telefonları kullanarak - ucuz aramalar everywere

Vay be .. Bu harika ..

Dava veya BT bu kadar getirebilir şey her türlü? Bahis bu gibi değildir.
Old 14 Ekim 2008, 11:05
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Vay be .. Bu harika ..

Dava veya BT bu kadar getirebilir şey her türlü? Bahis bu gibi değildir.
Hayır, Theres şey ile hiç sorun yok.

Birçok işletme bu hata için PSTN (normal telefon hattı) ile çok benzer uygulamalar kullanmak

Old 14 Ekim 2008, 11:08
Bağış Grubu

Evet, benim 6. formu veya aynı işi yapar eğer olsa bir failsafe olarak normal bir toprak hattı olan en az bu telefonları için, Bilmiyorum VOIP kullanır düşünüyorum.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 21 Ekim 2009, 16:12
Yeni Üye Grubu

Bir süre şimdi ve dürüst olmak gerekirse, onun 'değil çok iyi hizmet kullanıyorum. Iken bu ekipman olarak çalışıyor, hizmet ama iyi gereken çok fazla zaman, 10v adaptör çalışma ve bloklar hem benim sabit hat ve BBV da iyi değil aramaları durur! Bu daha sonra benim sıfırlamak ve yeniden kurmak adaptör - bu sadece birkaç dakikanızı alır ama yine de büyük bir ağrı olduğunda en gün (en az bir kez) yapılmalıdır demektir. Ben Broadband Talk hizmetine bir süre için vazgeçmek ve geri gelmek kez belki biraz gelişimi alfa sahne dışında fazla bir şey ama ben kullanamıyorum için ödeme olmak istemiyorum's ayartmıştı kulüpler . Çünkü yıl ve BT sadık bir müşteri olarak, bugüne kadar hiç bir sorun varsa bu beni üzer. BT bana telefonda bu ürünün henüz hazır kamu için kabul ettiler, belki de zaman içinde daha iyi alırsınız.
Old 22 Ekim 2009, 16:03
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Phenom View Post
Bir süre şimdi ve dürüst olmak gerekirse, onun 'değil çok iyi hizmet kullanıyorum. Iken bu ekipman olarak çalışıyor, hizmet ama iyi gereken çok fazla zaman, 10v adaptör çalışma ve bloklar hem benim sabit hat ve BBV da iyi değil aramaları durur! Bu daha sonra benim sıfırlamak ve yeniden kurmak adaptör - bu sadece birkaç dakikanızı alır ama yine de büyük bir ağrı olduğunda en gün (en az bir kez) yapılmalıdır demektir. Ben Broadband Talk hizmetine bir süre için vazgeçmek ve geri gelmek kez belki biraz gelişimi alfa sahne dışında fazla bir şey ama ben kullanamıyorum için ödeme olmak istemiyorum's ayartmıştı kulüpler . Çünkü yıl ve BT sadık bir müşteri olarak, bugüne kadar hiç bir sorun varsa bu beni üzer. BT bana telefonda bu ürünün henüz hazır kamu için kabul ettiler, belki de zaman içinde daha iyi alırsınız.
Ben çok hangi hizmet sizin, konuş ama ne öğretici olduğunu düşündüren gelen, herhangi bir BT telefon hizmetlerinin yerine ayrı ses taşıyıcıları kullanarak olurdu emin değilim.

Ben geçen yıl şimdi, ve o sorunsuz çalıştı dürüst olmak gerekirse bunu kullanıyoruz.

Bu, sana BT ucuz aile arama planına karşı o kadar tasarruf yapmak ikna olmuş değilim söylemek.

Ama benim için gerçek parası bizim sabit bir dinlemek için bu da korkunç kılan hiç 5 saniyede bir kene ile berbat bir vızıltı var. Ancak, internet ses kristal berraklığında.

Reply

Register

Bookmarks