Slick системі VOIP використання звичайних телефонів - Дешеві дзвінки Everywere Багато люди, подібні ідеї дешевих телефонних дзвінків маршрутизатора через Інтернет, а також Skype і інші подібні послуги набули популярності, але вони ще не дуже великої користі в більшості домашніх господарств.
Є чимало причин для цього, але в основному, яку ви зазвичай повинні бути на вашому комп'ютері, або комп'ютер включений, або воно є занадто складною або незручною для всіх інших у використанні.
Перш ніж я отримую дуже далеко, я оцінюю, якщо ви в даний час витрачають більше, ніж £ 20 за векселем БТ кожен місяць, то всі витрати, установка буде погашена в 3 місяці, і ви можете насолоджуватися економія!
Якщо ви з БТ, тоді велика частина міжнародні дзвінки коштують дорого. Навіть якщо ви підпишіться на одну зі своїх пакетів, ви все одно платити багато, навіть якщо ви не використовуєте всі дзвінки.
Крім того, наша лінія якості з БТ менше ідеального, у зв'язку з деякими dodgey телефонних ліній в результаті обміну, а також великий набір високовольтних ліній, які працюють поруч з нами, і найбільш дратівливих за все, постійним галочку на телефонній лінії через Наші електричні огородження.
По-третє, з нормальної телефонної лінії можна зробити тільки один дзвінок одночасно. З VoIP, ви можете мати два одночасно, або один найближчі і один вихід. Ви навіть можете мати набагато більше, ніж два.
VOIP обіцяє виправити все це, riduclously дешевим безкоштовні дзвінки в будь-яку точку світу, кришталево чисте якість і кілька вхідних і outboudn дзвінків.
Мої цілі, коли я перетворив свою головну / Бюро з VOIP були: - Вона повинна бути ідіотом доказ. Під цим я маю на увазі ніщо не може дивитися якось відрізнятися від будь-якого використання телефону. Ті ж мобільні телефони кожен використовує в даний момент має залишатися.
- Наша вхідний номер повинен залишитися. No Ones збирається прийняти зміни числа.
- Послуги BT автовідповідачі повинні залишитися, і вважаючи, вони в основному пропонують його безкоштовно з нормальною оренду лінії, Theres ніяких причин не все ще використовуємо його.
- Там повинно бути перемикання на стандартний лінія БТ, так що якщо влада йде, або Інтернет вмирає, ми ще можемо зробити телефонні дзвінки.
Пам'ятаючи про це, я почав цікавитися VOIP обладнання. Після багато читаю, багато питань, багато про дріб'язкової, і, нарешті, успіху, мені стало відомо веб-сторінки, які я буду посилання на дещо пізніше, чим і пояснюється everythign дуже добре. Шкода, що я знайшов цю сторінку, перш ніж я почав возитися з речами по-справжньому!
У всякому разі, те, як все це працює на сайті:
Я нормальна оренду лінії від BT, який становить £ 10,50 в місяць. У нас була інша лінія, знову в £ 10,50, який раніше був використаний для лінії Управління, але це вже не потрібно, завдяки VOIP використовується exclusivel в офісі. Докладніше про це поговоримо пізніше.
Прикріплений до лінії додому Вт Linksys SPA3102, яка в основному обмін міні телефон. Ви підключіть його до телефонної лінії, а також у широкополосного маршрутизатора, і звичайний телефон у нього, як добре.
Коли хтось називає нормальною телефонною лінією BT, дзвонить телефон, я можу підняти її як завжди, Якщо це не отримаєте відповіді, BT автовідповідачі піднімає його і записує повідомлення.
Коли я роблю вихідних дзвінків, у мене два варіанти. - Просто набравши номер, як правило, при роботі з нормальної телефонної лінії, маршрути дзвінків через інтернет, за найбільш економічно ефективним постачальником тип дзвінка (європейський, міжнародний, мобільний і т.д.). Зухвала і одержувачеві не знаю інший, за винятком того, практично нічого не стоїть, щоб зробити дзвінок.
- Якщо я маю вводити 9 # перед номером, то він відправляється за нормальну телефонну лінію БТ. Таким чином, ми використовуємо цей, коли ми повинні, як вона стоїть стандартний звинувачення дзвінка від BT.
- Якщо я набираю 999, 1471, 1571 і т.д. отримує виклик автоматично передається по телефонній лінії Вт, тому що БТ конкретних кодів потрібно йти прямо до БТ, і набір номера 999 по телефонній лінії засоби аварійно-рятувальних служб можуть знайти вас від вашого телефону .
- Якщо інтернет вмирає, то всі дзвінки підуть на нормальну телефонну лінію БТ.
- Якщо влада вмирає, закликає всіх відправляють до телефонної лінії БТ.
Порожнина тіла, все в будинку дуже щаслива, і ми скоротили наші телефонні рахунки значно. Зараз я в основному мають вільні телефонні дзвінки в будь-яку точку світу на необмежену кількість часу.
Отже, вам подобається ідея безкоштовні телефонні дзвінки з використанням усіх існуючих телефонах?
Якщо так, то вам необхідно відвідати сайт це особа: http://www.aoakley.com/articles/2008-01-08.php
Андрій Oakley, який писав цю сторінку, проробив фантастичну роботу, що описує всі необхідні заходи, у багатьох деталях. Я не міг навіть сподіватися, щоб написати це краще за мене.
Якщо хто має будь-які питання з цього не соромтеся ставити в цій темі, або почати нову. Я спробую допомогти наскільки я можу.
Якщо ні, переходьте до Voxilla форумах, а от де справжні експерти VOIP тусуватися.
Я включив нижче копія підручника, але він може зробити для полегшення читання, якщо ви йдете на його сайті. Цитата:
Отримали лінію БТ? Хочете зробити дешеві дзвінки через Інтернет, але не хочете придбати окремий телефон, не хочу використовувати гарнітуру і не хочете, щоб залишити комп'ютер включеним? Хочете використовувати звичайний телефонів побутової зробити VOIP дзвінки поки ще отримуєте вхідні дзвінки на звичайний номер БТ?
Це досить всеосяжний HOWTO для Linksys SPA3102 і британської телефонного зв'язку у внутрішній ситуації. Вона також має конкретні подробиці конфігурації для WebCallDirect.com, але буде працювати з будь-яким провайдером VOIP SIP.
Якщо в даний час витрачають більше, ніж 20 фунтів на місяць на ваш рахунок БТ, потім очікувати, що це установка виплатити 45 фунтів стерлінгів, вартість SPA3102 менш ніж за 3 місяці. Припущення
Ви Linksys SPA3102 VoIP Router / адаптер аналогових телефонів. Багато хто з цих рад також застосовуються до SPA3000.
У вас є телефонна лінія BT (British Telecom міської мережі) за допомогою майстер-сокет.
Ви розширенням проводку для телефонів, які закінчується Plug BT в даний час підключені до стіни BT Master сокета або, у вас є тільки один телефон (або бездротові DECT базової станції) і має модуль BT яка в даний час підключені до майстер BT розетки.
У Вас є стаціонарний номер, що починається 01 або 02 (наприклад 020 Лондоні, 01242 Cheltenham т.д.)
Ви хочете, щоб продовжувати отримувати вхідні дзвінки на свій номер стаціонарного БТ.
Ви хочете зробити все стягується вихідні дзвінки за допомогою VoIP (наприклад місцевих номерів, 01 і 02 національних номерів, 0845 місцевих номерів, 07 номери мобільних телефонів, 00 міжнародних номерів тощо)
Ви хочете, щоб і далі докладати всіх безкоштовні дзвінки через BT (наприклад 100 операторів, 151 несправності, 999 надзвичайних, 0800 Freephone)
Ви Cat5/RJ45 провідної мережі з швидкісним доступом в Інтернет у вашому будинку. Як мінімум у вас вже є, працює, окремі широкосмуговий маршрутизатор з запасними Socket RJ45 LAN.
У вас є комп'ютер (MS-Windows, Mac, Linux, незалежно) з веб-браузера (Internet Explorer, Safari, Firefox, незалежно), підключених до локальної мережі.
Ви знаєте, як змінити IP адресу і маску підмережі комп'ютера.
Ви знаєте, що підмережа, маска підмережі, шлюз і доменне ім'я сервера вашої локальної мережі є, і ви знаєте, запасні статичної IP адреси яких ви можете призначити для SPA3102.
У вас є дружини, подруги, дочки-підлітка або аналогічний, який 1) підбігає величезних рахунків за телефон і 2), наполягає на використанні нормальних телефонів БТ. Наша мета, щоб значно зменшити рахунок за телефон в той час як дружина / подруга / дочкою практично не забуваючи про те, ми маршрутизації вхідних і вихідних дзвінків через Інтернет. По суті, заощадити гроші і мінімізувати скигління. У зв'язку з цим я хотів би нагадати всім читачам, що я люблю свою дружину Меліссу дуже, дуже багато. Вам також знадобиться
Мобільний телефон, так що ви можете зателефонувати собі випробувати речей.
Кредитна або дебетова картка, з якою купити початковий кредит на рахунку VoIP, телефонні переговори для прийняття.
Довжина кабельної мережі (Straight Through), що ви можете підключити свій SPA3102 в мережевій і стіни BT Master Socket в той же час.
Або мережевий комутатор (широкосмугового маршрутизатора може бути також перемикач) або довжина кабелю кросовера, тому Ви можете підключитися до SPA3102 за допомогою комп'ютера.
Або вдалою RJ11 штекер до кабелю підключити BT (наприклад від старого модема) або RJ11 сокет штекер адаптера Вт, наприклад. Maplins Код AR34M. Ви можете використовувати RJ11-BT адаптер для перетворення кабелю RJ11, що додається до SPA3102. Зауважимо, що це RJ11 різні розміри від RJ45. Якщо ви використовуєте стару привести модем, пам'ятайте, що деякі з них 2 проводи Straight Through (може працювати), близько 4-проводи Straight Through (буде працювати) і близько 2-проводи перейшли (рідкісний, але не буде працювати).
RJ11 штекер до BT Master Socket адаптер з кільцем конденсатора, наприклад. Maplins Код VD36P. Зауважимо, що це не є "середньої адаптер" (який не має конденсатор, щоб ви не чуєте дзвінок телефону), так само як і бути майстром RJ45 BT (RJ11 НЕ RJ45). Конденсатор має важливе значення. Він зберігає невелику кількість заряду, який випущений в двох коротких черг для створення кільця-кільця звуку. Спочатку, цей сплеск був достатньо, щоб викликати електричний двигун, або важіль, прикріплений до електромагніт, щоб ударити в дзвін. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ BT телефонна лінія залишається з цією системою, і БТ сумісними телефонами, НЕ подзвонить, якщо вони не отримують цього вибуху заряду, хоча їх кільця електронних ніж моторизовані Bell! Ваш BT розетки Master містить конденсатор, але ефект від цього втратив, коли ви йдете через SPA3102, тому що ваші телефони не прямо пов'язані з майстром роз'єм на стіні SPA3102 трохи помінятися телефону у своєму власному праві ! Тому ви повинні додати конденсатор між SPA3102 BT і ваші телефони для того, щоб їх кільця. Без конденсатора, ви можете здійснювати і приймати дзвінки, але телефони не буде кільце.
Зверніть увагу на різницю між "BT розетку Майстер" (місце, де телефонний зв'язок приходить у свій будинок) і "БТ Master Socket адаптер" (короткий провід з RJ11 штекером на одному кінці і з Socket BT конденсатора його в інший). Електромонтажні трубки Підключення
Не приєднуйте SPA3102 до мережі поки що. Ми збираємося робити це трохи з його відключити.
Вимкніть ваші телефони / Розширення проводку від вашого BT Master розетки (перша стіна BT Socket де перша телефонна лінія входить у ваш будинок).
Підключіть ваш LINE Socket SPA3102 до вашої BT розетку майстром, з використанням або вдалою RJ11-BT кабелю (наприклад старий кабельний модем) або за допомогою доданого RJ11-RJ11 кабелю RJ11 плюс-BT адаптер (наприклад Maplins Код AR34M ).
Підключіть майстер-адаптера сокетів (наприклад Maplins Код VD36P) в телефоні Socket SPA3102's. Тепер ви повинні мати гніздо BT висить у ваших SPA3102.
Підключіть BT Телефон (и) в адаптері Socket майстер.
Переконайтеся, що ваш SPA3102 відключений (відключений від мережі). При виключенні SPA3102 з'єднує лінії на телефон Socket напряму, і ми збираємося перевірити цей зв'язок.
Підніміть телефонну трубку. Ви повинні почути гудок. Спробуйте зателефонувати номер телефону, наприклад, з мобільним або 0800 144 144 (BT chargecard автоматизованого обслуговування). Якщо це не спрацює, що Ваш проект є неправильним.
Використовуйте мобільний телефон зателефонував ваш нормальний стаціонарний номер будинку. Ваш стаціонарний телефон має звучати, як звичайно. Якщо це не працює, то швидше за все ви використовуєте адаптер середнього (без кільця конденсатора), а майстер-адаптер (з кільцем конденсатор). Якщо ти відчайдушна, можна скористатися запасним фільтром ADSL для перетворення середнього адаптера в майстер-адаптер.
Візьміть дзвонить телефон і говорити самому собі. Якщо це не спрацює, що Ваш проект є неправильним. У зв'язку з придушенням луни на сучасних біржах BT, ви можете не потрібно натискати ресивер або зробити деякі важкі дихання (OOH-ЕР) для того, щоб почути себе. Чи не продовжувати, поки ви не певні, ваші що телефонні кабелі правильно.
У наступних розділах говорити про налаштування SPA3102 налаштування. До цього в повній мірі завершені, який може зайняти близько півгодини, ви не зможете робити і приймати дзвінки через SPA3102 в порядку, ви зазвичай очікують. Тому:
Якщо у вас є дружина, доньки-підлітка, сусідам або хто-небудь інший ймовірно, хочуть, щоб отримувати або стаціонарний Phonecalls на найближчі півгодини або близько того, відключіть свій SPA3102 від майстра гніздом розширення і телефони. Підключіть ваш стандартний телефонів назад в розетці Master BT як якби ви не мали SPA3102. Переконайтеся, що ви можете зателефонувати і отримати в гудок, як звичайно. Встановити SPA3102's Web Server для прослуховування WAN Side
Linksys припустимо, що ви будете використовувати SPA3102 і як Voip-роутер і мережевий маршрутизатор. Я буду вважати це не відноситься до вашої внутрішньої ситуації. Я буду вважати, що у вас вже існуючі, які працюють, окремі широкосмуговий маршрутизатор, який ви бажаєте використовувати.
Проблема з моїм новим припущенням є те, що нам потрібно, щоб активувати інструмент веб-конфігурації для Інтернет (WAN) роз'єм на SPA3102. За умовчанням це працює тільки для Ethernet (LAN) сокет. Якщо ви не використовуєте інший існуючий широкосмуговий маршрутизатор, змінивши це небезпечно, і може дати кожному доступ до маршрутизатора, VoIP, в тому числі дозволяють хакерам робити дзвінки на свій рахунок за телефон і що дозволяє хакерам дістати доступ до комп'ютера мережі.
Ви могли помітити, що роз'єми на SPA3102 мають колірну маркіровку і що індикатор змінює колір від червоного, зеленого і помаранчевого кольорів. Так як один за дванадцять білих чоловіків, я дальтонік (червоно-зелені кольори бачення незадовільно "), я не буду посилатися на ці кольори.
Підключення комп'ютера до SPA 3102's Ethernet розетка. Ви можете зробити це або безпосередньо, за допомогою перехресного кабелю (простий спосіб), або опосередковано, через існуючу мережу.
Зміна IP-адреса вашого комп'ютера на 192.168.1.2 з маскою підмережі 255.255.255.0. Шлюз може бути що завгодно, наприклад, 192.168.1.242 (уявна).
Підключіть SPA3102 на живлення від мережі і перевірте, що де-не-де світло, будь-яке світло, увімкніть далі. Не питайте мене, якого кольору.
Використовувати веб-браузер на 192.168.1.1. Ви повинні побачити телефонний адаптер Linksys сторінку конфігурації. Якщо ні, SPA3102 може використовувати різні IP адреси і маску підмережі - див документацію в поле, щоб дізнатися, що.
Натисніть Логін адміністратора - Advanced - Router - WAN Setup і змінити тип з'єднання статичного IP. Змінити статичний IP, маску, шлюз і первинний DNS на правильні значення. Наприклад, на моїй мережі всі комп'ютери 192.168.0.something і широкосмуговий маршрутизатор 192.168.0.255, тому я використовую як мого 192.168.0.252 статичний IP, 255.255.255.0 як маски, 192.168.0.255 і як шлюз і первинний DNS.
Чи є одночасно і Інтернет (WAN) та Ethernet (LAN) в тій же підмережі? Eg. обидва мають 192.168.0.x або обидва мають 192.168.1.x IP-адреси? Якщо так, використовуйте сторінку "LAN Setup", щоб змінити адресу підмережі Ethernet і щось інше (наприклад 192.168.100.1 маска 255.255.255.0).
На сторінці WAN Setup, якщо ви знаєте сервера NTP (час сервера), введіть його в полі "Основний сервера NTP. В іншому випадку використовувати будь-які Stratum 2 ВЕЛИКОБРИТАНІЯ NTP-сервер за цим посиланням. Це буде означати, що лог-файлів і останньою інформацією телефонуйте мають правильну дату і час. Не хвилюйся про це інакше.
За допомогою дистанційного управління змінами: Включити WAN Web-сервер: Да
Клацніть Submit Всі зміни і почекати 5 секунд.
Якщо ви використовували кабель кросовер, видаліть його та підключення комп'ютера до локальної мережі ще раз. Змініть свій IP-адреса назад у вашій локальній мережі незалежно звичайно використовується (наприклад DHCP). Переконайтеся, що ви все ще можете отримати доступ до Інтернету.
Від'єднайте кабель Ethernet з сокетом SPA3102's.
Підключіть ваш інтернет-розетка SPA3102's у вашій локальній мережі. Так, ви підключення локальної мережі до гнізда WAN, як я вже говорив у моїх припущень вище.
Перейдіть до статичного IP, призначений для SPA3102. Ви повинні побачити сторінку конфігурації знову.
Ви не повинні використовувати гніздо Ethernet знову. Встановити SPA3102 використовувати British Telecom Стандарти
Без сумніву, ви помітили, на американських телевізійних програмах, що їхні телефони мають різні кільця - одне довгий кільця замість того, щоб наші британські два швидких кілець. Ну, погані новини є багато інших відмінностей, таких як крок, почувши безперервний гудок, і SPA3102, незважаючи на прикладені до британських мережевий шнур, має заводі за замовчуванням США. Так що ми будемо витрачати якийсь час реконфігурації вона повинна звучати і діяти, як Британська телефонна лінія.
Майте на увазі, що тональний набір і мелодій в кінцевому підсумку ви отримуєте, коли все буде зроблено, не буде за рахунок вашої місцевої телефонної BT обміну, як зараз. SPA3102 створить свою власну мелодію, свій тон циферблат, свої власні очікування виклику тоні, все. Вона буде підключатися тільки до вашої лінії БТ, коли йому необхідно, наприклад, про вхідний виклик. Отже, для того, щоб ваші існуючі телефонні апарати BT на роботу, і, що важливіше, ваша дружина не скаржитися на телефон робить непарні речі, ми повинні переконатися, що вона виступає як так само, як лінія BT наскільки це можливо.
Багато хто, але не всі з наступних параметрів були взяті з відмінною документ "Sipura ВЕЛИКОБРИТАНІЯ Регіональні параметри" Павла Хейз ProVu.com . Інші параметри були взяті з Voxilla.com форумів. -Дякую вам всіх.
Перейдіть до статичного IP, призначений для SPA3102.
Натисніть Admin Увійти - Додатково - Голос - Регіональна і внести наступні зміни: Гудки: -19440 @ 350 @ -22; 10 (* / 0 / 1 2)
Ring Back: -20450 @ 400 @ -20; * (.4/.2/1 2, .4/2/1 2)
Сигнал "зайнято": 400 @ -20; 10 (.375/.375/1)
Упорядкування тон: 400 @ -20; 10 (* / 0 / 1)
SIT 1 тон: 950 @ -16,1400 @ -16,1800 @ -16, 20 (.330/0/1, .330/0/2, .330/0/3, 0/1/0)
MWI гудок: -19440 @ 350 @ -22; 10 (.75/.75/1 +2)
CWT1 каденції: 30 (.1 / 2)
CWT2 каденції: 30 (.25/.25, .25/.25, .25 / 5)
CWT частоти: 400 @ -10
Кільце 1 каденції: 60 (.4/.2, .4 / 2)
Кільце 2 каденції: 60 (1 / 2)
Кільце 3 каденції: 60 (.25/.25, .25/.25, .25/1.75)
Кільце 4 каденції: 60 (.4/.8)
Кільце 5 каденції: 60 (2 / 4)
Time Zone: GMT
FXS порт Опір: 370 620 | | 310nF
Caller ID Метод: ETSI FSK Група PR (Великобританія)
Літнього Правило: Start = 3/1/7/2: 0:0; кінця = 10/1/7/2: 0:0; Save = 1:0:0
Ці параметри роблять гудок, музики та іншого тону звучать як БТ.
Перейти на сторінку ТфЗК і під PSTN-To-VoIP Gateway Встановлення, зміна: PSTN VoIP Gateway Enable - Ні
Це означає, що SPA3102 ніколи не повинні відповідати на телефонні дзвінки автоматично, дозволяє існуючим телефонів та побутової автовідповідач для відповіді на виклики. Якщо ви збираєтеся використовувати SPA3102 зробити більш просунутих речей, таких як голосова пошта та переадресація виклику, ви, імовірно, хочемо, щоб це так, але це виходить за рамки цього документа.
Однак на сторінці ТфОП, в розділі Таймер FXO значення, внести наступні зміни: PSTN відповідь Delay - 60
Це означає, що тільки SPA3102 повинна відповідати на телефонні дзвінки автоматично через 60 секунд, що дозволяє резидентам або існуючих побутових автовідповідачі цілу хвилину, щоб підняти трубку телефону. Якщо ви збираєтеся використовувати SPA3102 зробити більш просунутих речей, таких як голосова пошта, переадресація виклику і, можливо, вам захочеться більш короткі значення, але це виходить за рамки цього документа.
Однак на сторінці ТфОП, в розділі "Вимкнути ТфОП виявлення, внести наступні зміни: Виявлення КПК: так
Виявлення полярності: немає
Виявлення ТфОП довгого мовчання: так
PSTN довгого мовчання Тривалість: 30
PSTN Silence порога - дуже висока
Мінімальна ціна за клік Тривалість: 0.09
Виявлення Вимкнути тон: так
Вимкнути Tone - 400 @ -30; 20 (* / 0 / 1)
Ці зміни повинні забезпечити, щоб дзвінки не отримують ненавмисно впустив у зв'язку з SPA3102 беручи дивні звуки або тихої гучності для відключення.
Однак на сторінці PSTN, під міжнародним контролем, внести наступні зміни: FXO порт Опір: 370 620 | | 310nF
OnHook Speed: 3 мс (ETSI)
Обмеження струму Enable: так
Кільця перевірки Час: 256ms
Кільця індикація Затримка: 512ms
Кільця Timeout: 640ms
Ці установки більше матеріалу, щоб зробити Вашу лінію BT сумісні, в тому числі затримка читати CallerID на вхідні дзвінки.
Зміни до лінії 1 сторінка, і по VoIP Запасний Для перевірки ТМЗК: Авто ТфОП Запасний: так
Це означає, що якщо ваше інтернет-з'єднання не вдається, він буде набирати через BT.
Проте на цій лінії, 1 сторінка, під циферблат План: План циферблат: (X <: @ gw0>)
Надзвичайна номер: 999
Тепер ми готові протестувати систему знову. SPA3102 має тепер направляти всі вхідні і вихідні дзвінки через лінію БТ навіть при включенні. Якщо ви Unplugged SPA3102 з вашого телефону і телефонний зв'язок, підключити його назад дюйма
Підніміть телефонну трубку. Ви повинні почути гудок. Спробуйте зателефонувати номер телефону, наприклад, з мобільним або 0800 144 144 (BT chargecard автоматизованого обслуговування). Якщо це не спрацює, що Ваш проект є неправильним.
Використовуйте мобільний телефон зателефонував ваш нормальний стаціонарний номер будинку. Ваш стаціонарний телефон має звучати, як звичайно.
Візьміть дзвонить телефон і говорити самому собі. У зв'язку з придушенням луни на сучасних біржах BT, ви можете не потрібно натискати ресивер або зробити деякі важкі дихання (OOH-ЕР) для того, щоб почути себе. Якщо це не допомагає, спробуйте відключити влади SPA3102. Якщо він працює, коли SPA3102 вимкнено, то проблема з вашої конфігурацією. Якщо він не працює при вимкненому SPA3102, проблема з кабелями.
Коли все працює, ми тепер готові почати маршрутизації дзвінків через Інтернет. Збір VOIP SIP Provider
SIP (Session Initiation Protocol) є відкритим стандартом для VOIP. Це означає, що багато компаній всі можуть використовувати той же протокол. Це також протокол, який використовує ваш SPA3102. Skype, на момент написання (січень 2008) не використовує SIP, і ви не зможете користуватися Skype з вашої SPA3102.
Є безліч провайдерів SIP VOIP на вибір. Більшість з них будуть мати ставки значно нижче, ніж БТ. Google для "SIP VoIP-дзвінки" і вибрати ту, яка має найнижчі тарифи для призначень або типи зателефонувати вам зробити найбільш часто. Наприклад, моя дружина робить якісь 01 і 02 дзвінків, але я його іноді називаю моєї сестри в Голландію.
Пам'ятайте, що BT національних та місцевих стаціонарних дзвінків дуже дешево навіть за найдешевшими Розцінки. Багато компаній пропонують VOIP комплекті, включаючи безкоштовне або стаціонарний хвилини періоду, якщо ви витрачаєте певну суму, щоб вибрати одну з них.
Деякі приклади яких можна почати: WebCallDirect.com (та ж компанія Як VoIP-Дешево і SipDiscount) SipGate.co.uk MyWebCalls.com Babble.net MyVoipProvider.com - Списки багато постачальників Я пропоную вам покласти п'ять чи десять фунтів на рахунок спочатку. Деякі провайдери можуть використовувати його в євро або доларах США. Я в даний час використання WebCallDirect, тому я буду використовувати це в моїх прикладах конфігурації.
Коли у вас є обліковий запис з провайдером VOIP SIP, то вам потрібно знати подробиці SIP конфігурації. Це звичайно можна знайти відповіді на сторінках або технічної підтримки. WebCallDirect's конфігурацію SIP подробиці тут.
Деякі провайдери дозволять вам використовувати ваш власний телефонний номер, а також і замість того, щоб ваше ім'я користувача, щоб увійти в систему, щоб ваш Caller ID буде показано, кого ви називаєте. Це необхідно для того, щоб ваше ім'я, щоб показати як абонента, коли ви зателефонуєте мобільний телефон друга, наприклад. Якщо ви не зробите цього, ваша Caller ID, ймовірно, буде утримуватися, і людей, яких ви кільце не буде знати, що це ти, хто дзвонить.
Можливо, вам доведеться зробити деякі спеціальні види реєстрації у вашого провайдера VOIP, щоб підтвердити, що ви дійсно, що робити власний телефонний номер. Наприклад, WebCallDirect вимагають від вас скачати і запустити їх MS Windows-додатків і використовувати параметри налаштування облікових записів, щоб підтвердити свій номер телефону з тестового дзвінка. Як тільки ви це зробите, вам не потрібно використовувати завантажене додаток ніколи більше - що хорошого наскільки я можу судити, як я використовую Linux більшу частину часу.
Багато VOIP SIP провайдерів, які дають конкретні інструкції по SPA3102 або SPA3000 припустимо, що ви хочете направляти всі вихідні дзвінки через них. Це не справа для нас, оскільки ми хочемо, щоб маршрут 100, 151, 999 і 0800 дзвінків через BT ще. Крім того, ми, можливо, на більш пізньої дати, хочуть, щоб маршрут різними дзвінками за допомогою більш ніж одного постачальника VOIP SIP (не може бути дешевшим для дзвінків Великобританії, інший дешевше для міжнародних дзвінків). Тому ігнорувати будь-які дії, які вам пропонується заповнити в проксі та реєстрації розділу, так як це маршрут всі дзвінків через цього провайдера за умовчанням!
Перейти на сторінку SPA3102 Конфігурація та виберіть Логін адміністратора - Advanced - Голос - Лінія 1.
Написати проксі та реєстрації розділ порожній Навіть якщо ваша VOIP SIP постачальник рекомендує вам заповнити його у.
Покладіть вашу VOIP SIP налаштування провайдера відповідно Gateway рахунками - Шлюз 1. Наприклад, мої дані є: 1 Gateway: +441242000000@ Sip.Webcalldirect.com
GW1 NAT карт Enable: немає
GW1 Auth ID: MyUsername
GW1 Пароль: MyPassword
... Коли я заміняю +441242000000 зі своїм номером телефону додому, я зареєструвався з мого провайдера для Caller ID, MyUsername Моє ім'я облікового запису та MyPassword це, здивування, мій пароль.
Якщо цього не зробити, або не можуть зареєструвати свій домашній телефон з VoIP Provider для вихідного Caller ID, а потім замінити +441242000000 з Ваш логін (наприклад MyUsername). Так, це означає, що отримує вступив двічі - один раз на воротах 1 підлозі, і знову в поле GW1 Auth ID.
Циферблат під планом, змінити на: Dial плану: (X <: @ GW1>)
Зверніть увагу, що ви змінили з gw0 (Gateway нуль) до GW1 (Gateway One). Шлюз Zero ваш БТ лінія, відома також як PSTN або POTS. Шлюз один у вас VOIP SIP провайдером. Настав час для іншого тіста!
З вашого телефону BT, набрати ваш мобільний телефон за допомогою повного міжнародного стандарту. Наприклад, якщо моя ВЕЛИКОБРИТАНІЯ мобільний номер 07711 456789, то я б Dial 0044 7711 456789. Через хвилину він повинен кільця. Зверніться до себе, натисніть ресивер або зробити деякі важке дихання, щоб підтвердити це працює. Не хвилюйтеся, ми збираємося додати деякі правила, так що вам не потрібно набирати повний міжнародний формат, потом.
Тепер спробуйте набрати оператор на 100. Це має невдачу і тим самим довести, що ваші дзвінки збираємося через Інтернет тому що ні один оператор не в системі VOIP. Не хвилюйтеся, ми збираємося додати в деяких правил, щоб оператор і місцеві дзвінки працювати нормально, потом. Чи не продовжуйте, поки будь-які подальші випробування так, як очікувалося (тобто ви можете зателефонувати в мобільному використанні міжнародного номера, але ви не можете зателефонувати оператору). Налаштування Dial план
Абонентської визначає, яким маршрутом вихідні дзвінки по яких мережі - нормальна лінія BT або через Інтернет. Я збираюся вам зателефонувати план, в якому оператор маршрутів, розломи, надзвичайних ситуацій та безкоштовні номери над лінією BT, маршрути на місцевому, національному, мобільні та міжнародні дзвінки через інтернет, і заборони довідкової та платні номери.
Перейти на сторінку SPA3102 Конфігурація та виберіть Логін адміністратора - Advanced - Голос - Лінія 1.
Циферблат під планом, змінити на: Dial план: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1471 <: @ gw0> | 0 [58 ] 0x. <: @ gw0> | 00x. <: @ GW1> | <0:0044> [12] X. <: @ GW1> | <0:0044> [67] X. <: @ GW1> | 084x . <: @ GW1> | <087:004487> X <: @ GW1> | <: 00441242> [2-8] X <: @ GW1> | 118! | 09!)
(все в одному рядку)
Вам необхідно налаштувати цю абонентської для місцевих номерів. Зміни біт в кінці, що говорить 00441242, до Вашого будинку місцевого телефонного коду. Я живу в районі Cheltenham, тому мій місцевий код 01242 і міжнародні версії 00441242. Якщо ви живете в Бірмінгемі, місцевий код 0121, і ви хочете змінити його на 0044121. Якщо ви живете в Лондоні, місцевий код 020, і ви хочете змінити його на 004420. Переконайтеся, що ви не зміните шеврони або двокрапка навколо нього.
Ось альтернативний план, якщо ви просто хочете маршрут мобільного, міжнародних номерів і не географічне через Інтернет, і продовжують чинити на місцевому та національному стаціонарний номер маршрутізіруются через BT. В основному лише різницею, що ми використовуємо gw0 замість GW1 на 01, 02 і т.д. номера. Наберіть план: (100 <: @ gw0> | 999 <: @ gw0> | 112 <: @ gw0> | 151 <: @ gw0> | 1471 <: @ gw0> | 0 [58] 0x. <: @ Gw0> | 00x. <: @ GW1> | <0:0044> [12] X. <: @ gw0> | <0:0044> [67] X. <: @ GW1> | 084x. <: @ GW1> | < 087:004487> X <: @ GW1> | <: 00441242> [2-8] X <: @ GW1> | 118! | 09!)
(все в одному рядку)
Ви можете читати більше про налаштування ваших власних плану, вимагають, наприклад, для різних номерів маршруту з різних провайдерам, подивившись в "СПА-ATA Керівництво адміністратора", яке може бути отримано з сайту Linksys, або прямо з цієї сторінки Linksys Питання та відповіді. Вони схожі, але не те ж саме, POSIX регулярних виразів. Там також багато дискусій з Voxilla.com форумів.
Зробити багато Коротше кажучи, недорогий тестових дзвінків і перевірити на вашому веб-VOIP увагу, що вони йдуть через Інтернет. Якщо у вас є BT безпаперовій виставляння рахунків, ви також можете перевірити на BT.com, що ви не стягується плата за дзвінки на БТ.
Ні, правда, переконайтеся, що ваші дзвінки направляються Правильно перед тим багато тривалі міжнародні дзвінки! Це займе всього друкарська помилка змінити GW1 до gw0 і Ваші дзвінки будуть працювати до дорогих законопроект БТ. Якщо ви НЕ вже Очікування виклику з БТ, то один спосіб перевірити маршрутизацію виклику: виклик номера, які повинні маршруту через Інтернет. Написати цей заклик буде. Потім, в той же час, використовувати свій мобільний телефон для виклику свого стаціонарний номер. Якщо вона займається (зайнятий), то ви зробили щось неправильно - він дзвонить через БТ! Якщо це звучить, то вона працює - і на нормальні телефони ви будете чути тихі "Beep Очікування виклику" на задньому плані. Yup, SPA3102 породжує свій власний Очікування дзвінка система! І нарешті
Якщо ви раніше включаючи дзвінки пакет з БТ, то, як тільки ви будете впевнені, що вхідні та вихідні дзвінки працюють, як і слід було очікувати, не забудьте зменшити BT пакет. Зазвичай це означає "BT Разом Варіант 1".
Телефонуйте SPA3102's Waiting не може бути повністю вимкнено. SPA3102 не може генерувати сигнал "зайнято" за вхідні дзвінки на лінії БТ, якщо ви вже розмовляєте по телефону VOIP через інтернет, тому що зайнятий тони створюються на біржі БТ. Замість цього, коли ви розмовляєте по телефону, а інший VOIP надходження дзвінка на лінії BT, ви чуєте тихий сигнал у фоновому режимі. Ви можете ігнорувати їх, або ж ви можете покласти трубку і вона буде кільце з нового вхідного дзвінка. Якщо у вас є R (Recall) кнопки на вашому телефоні, можна використовувати замість цього перейти betwen двох дзвінків, у той час як підтримку їх обох збираюся!
Зауважимо, що обидва моїх виклику плани, які ще дозволять до 1471 маршрут через БТ, щоб почути номер останнього дзвінка. Якщо ви потім натисніть 3, щоб повернутися на виклик, це також буде маршрут через BT і ви стягується за ставками, BT VOIP замість ставок. Якщо у вас вже є телефони з АВН реєстрації, вам не потрібно 1471, так що ви можете запобігти 1471 від називається простим видаленням 1471: <: @ gw0> | біт з набору плану. Для виконання виклику Назад використанні VoIP (як альтернатива 1471-3), від DIALTONE наберіть * 69. Це викликає останнього входить Caller ID.
Ви не можете натиснути 5 використовувати BT Автово, коли ви отримаєте займалися (зайнятий) тоном і хочемо, щоб почати розмову, як тільки вона стає доступною. Замість цього, коли ви займалися тон, поклав трубку на пару секунд, потім від DIALTONE набрати * 07 для автоматичного зворотного дзвінка. SPA3102 постарається зателефонувати за номером, кожні 30 секунд, а кільце, коли це можливо. Це дасть після 30 хвилин.
Якщо підключення до Інтернету вмирає, але влада все ще продовжується, дзвінки будуть маршрут через BT. Якщо підключення до Інтернету не дуже надійних, і ви турбуєтесь, отже, не знаючи підбігаючи великий законопроект БТ, на лінії 1 сторінці під VoIP Відкинути до ТфЗК, зміна: Авто ТфОП Запасний: Ні
BT короткі коди, такі як * 55 * на тривожний сигнал не буде працювати, тому що зіткнення з існуючими SPA3102 спеціальні коди. Я не знаю, як отримати BT короткі коди до роботи. Якщо ви виявите, будь ласка Напишіть мені andrew@aoakley.com . SPA3102 здатне багато, багато іншого, ніж ми набудували тут. Ви можете використовувати його для отримання дешевих міжнародних дзвінків з мобільного, налаштувавши його на ваш мобільний визнати Caller ID і відповісти на ці виклики з міжнародними безперервний гудок. Ви можете використовувати його для інтерфейсу для Asterisk помінятися телефонні програмного забезпечення і створити свій власний голосовий пекло. Ви можете використовувати його для зберігання ваших улюблених номери телефону і доступ до них з коротшою послідовності. Плюс багато, багато більше - прочитати керівництво і форуми для нових ідей. |
__________________ serverguy
Моя система: Eclipse Процесор (и): Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz | Материнська плата: Asus P5Q Pro | ОЗУ: OCZ 8GB 800Mhz | Графічна карта (и): Saphire Radeon 4850 | Звукова карта: Бортові | Жорсткий диск (и): Vast | Оптичний привід (и): Sony Аль однієї сНеаро. | Діло / PSU: Antec Three Hundred | Охолодження: Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу. | Мережі / Інтернет: Титан ADSL | Монітор (и): Dual 19 "РК-дисплей | Операційна система (и): XP SP3 | |