по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Малък, но много досадно e.mail проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти декември 2008, 09:33
Новите държави Група

Имам чувството, че аз трябва да бъде в състояние да реши този си самостоятелно, въпреки седмици опитва Не мога да .....
Ако аз получавам e.mail със снимки, обяви .. при това често е снимка и има консултации,''да знам повече кликнете тук''.
така че кликнете там и нищо не се случи, не мога да го изпратите към любими,, но често DONT притеснява, освен ако не е спешно ..
Тя е толкова досадно,,, ако можете да помогнете, ще бъда благодарен.
Бет
Old 13-ти декември 2008, 19:42
Новите държави Група

Звучи като теб hava шпионски софтуер. Какво е-поща и защита на софтуера, който използвате?
Old 14-ти декември 2008, 03:04
Новите държави Група

За първи път на този, Надявам се, че съм го правиш правилно. Re. досадно е проблем ..
Outlook Express, за електронна поща и AVG proptection .. Елизабет
Old 14-ти декември 2008, 14:35
Новите държави Група

Е Елизабет,

Съжалявам да се каже, че имате някакъв вид вирус, шпионски софтуер, злонамерен софтуер. Вашият вирус защита софтуер прави твърде малко в portecting вашия компютър. Аз силно се предполагат едно от следните вируса на софтуер за защита и не пълна система за сканиране. След като направи, актуализиране на Windows с всички най-новите актуализации на защитата.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Анти-вирус
3. Norton AntiVirus

Всички от следните точки от 90% или по-висока точност курс.

Надявам се, че помага. Наздравици!
Old 14-ти декември 2008, 15:01
Новите държави Група

Здравей, ще го направя наведнъж, и благодаря много за помощта, имах проблем с моя стар puter преди време, човекът, който го ремонтира инсталирана AVG, и ми каза, че е най-добрия случай, очевидно той е много лошо , наистина gratefull. Елизабет
Old 29-ти декември 2008, 03:21
Новите държави Група

Здравейте, аз имам всички вируси закрила, още същия проблем. Ако имам e.mail с всичко в него, която казва,, "кликнете тук за повече за тази''или''кликнете тук, за да преминете към друг сайт''. Аз кликнете върху него, и нищо не се случва .. МОЛЯ, някой да ми помогне да решим този проблем,,,
Old 7-ми февруари 2009, 09:14
Член Група

Елизабет
От това, което аз мога да ви видя може да има липсващи Outlook Express сигурност Изтегляне липсва. Може обичай да погледнете http://support.microsoft.com/ph/2578
Има много неща, тук можете да намерите отговор на проблема.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc