![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Имам чувството, че аз трябва да бъде в състояние да реши този си самостоятелно, въпреки седмици опитва Не мога да .....Ако аз получавам e.mail със снимки, обяви .. при това често е снимка и има консултации,''да знам повече кликнете тук''. така че кликнете там и нищо не се случи, не мога да го изпратите към любими,, но често DONT притеснява, освен ако не е спешно .. Тя е толкова досадно,,, ако можете да помогнете, ще бъда благодарен. Бет |
|
| |||
| |||
| Звучи като теб hava шпионски софтуер. Какво е-поща и защита на софтуера, който използвате? |
|
| |||
| |||
| За първи път на този, Надявам се, че съм го правиш правилно. Re. досадно е проблем .. Outlook Express, за електронна поща и AVG proptection .. Елизабет |
|
| |||
| |||
| Е Елизабет, Съжалявам да се каже, че имате някакъв вид вирус, шпионски софтуер, злонамерен софтуер. Вашият вирус защита софтуер прави твърде малко в portecting вашия компютър. Аз силно се предполагат едно от следните вируса на софтуер за защита и не пълна система за сканиране. След като направи, актуализиране на Windows с всички най-новите актуализации на защитата. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Анти-вирус 3. Norton AntiVirus Всички от следните точки от 90% или по-висока точност курс. Надявам се, че помага. Наздравици! |
|
| |||
| |||
| Здравей, ще го направя наведнъж, и благодаря много за помощта, имах проблем с моя стар puter преди време, човекът, който го ремонтира инсталирана AVG, и ми каза, че е най-добрия случай, очевидно той е много лошо , наистина gratefull. Елизабет |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз имам всички вируси закрила, още същия проблем. Ако имам e.mail с всичко в него, която казва,, "кликнете тук за повече за тази''или''кликнете тук, за да преминете към друг сайт''. Аз кликнете върху него, и нищо не се случва .. МОЛЯ, някой да ми помогне да решим този проблем,,, |
|
| |||
| |||
| Елизабет От това, което аз мога да ви видя може да има липсващи Outlook Express сигурност Изтегляне липсва. Може обичай да погледнете http://support.microsoft.com/ph/2578 Има много неща, тук можете да намерите отговор на проблема. |