menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 13.prosince 2008, 09:33
Nový člen skupiny

Mám pocit, že bych měla být schopna řešit tento můj vlastní, navzdory týdnech zkouším nemůžu .....
Pokud jsem si udělat e.mail s obrázky, inzeráty .. v je často obraz a je rad,''vědět více klikněte zde''.
I tak klikněte zde a nic se neděje, můžu poslat to do oblíbených, ale často dont trápit, pokud to není naléhavé ..
Je to tak otravné, pokud vám může pomoci, by byl vděčný.
Beth
Old 13.prosince 2008, 19:42
Nový člen skupiny

Zní to, jako byste hava spyware. Jaký e-mail a ochrany software používáte?
Old 14.prosince 2008, 03:04
Nový člen skupiny

Poprvé na to, doufáme, že to dělám správně. re. obtěžující e problém ..
Outlook Express, na e-mail, a AVG proptection .. Elizabeth
Old 14.prosince 2008, 14:35
Nový člen skupiny

I Elizabeth,

Omlouvám se říci, že máte nějaký virus, spyware, malware. Vaše antivirová ochrana software dělá velmi málo v portecting PC. I silně naznačují, jak se jeden z následujících antivirová ochrana software a provést úplnou kontrolu systému. Poté, co udělat, aktualizace Windows se všemi nejnovějších aktualizací zabezpečení.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

Všechny tyto skóre 90% nebo vyšší míra přesnosti.

Hope that helps. Na zdraví!
Old 14.prosince 2008, 15:01
Nový člen skupiny

Dobrý den, Bude to udělat najednou, a to díky moc za pomoc, jsem měl problém s mým starým čové před nějakým časem, ten člověk, který opravoval nainstalováno AVG, a řekl mi, že je nejlepší, samozřejmě byl velmi špatný Opravdu gratefull. Elizabeth
Old 29.prosince 2008, 03:21
Nový člen skupiny

Ahoj, mám všechny antivirové ochrany, stále stejný problém. Pokud mám e.mail se něco v něm, že říká, 'Klikněte zde pro více informací o tomto''nebo''klikněte zde pro přechod na jinou stránku''. I klikněte na něj a nic se neděje .. PROSÍM, může mi někdo pomoct vyřešit tento problém,,,
Old 7.února 2009, 09:14
Člen Skupina

Elizabeth
Z toho, co vidím, můžete mít chybí Outlook Express Bezpečnost Stáhnout chybí. Můžete se podívat na to zvyklý http://support.microsoft.com/ph/2578
Existuje mnoho věcí, zde můžete najít odpověď na daný problém.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.