![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
Mám pocit, že bych měla být schopna řešit tento můj vlastní, navzdory týdnech zkouším nemůžu .....Pokud jsem si udělat e.mail s obrázky, inzeráty .. v je často obraz a je rad,''vědět více klikněte zde''. I tak klikněte zde a nic se neděje, můžu poslat to do oblíbených, ale často dont trápit, pokud to není naléhavé .. Je to tak otravné, pokud vám může pomoci, by byl vděčný. Beth |
|
|
|||
|
|||
|
Zní to, jako byste hava spyware. Jaký e-mail a ochrany software používáte?
|
|
|
|||
|
|||
|
Poprvé na to, doufáme, že to dělám správně. re. obtěžující e problém ..
Outlook Express, na e-mail, a AVG proptection .. Elizabeth |
|
|
|||
|
|||
|
I Elizabeth,
Omlouvám se říci, že máte nějaký virus, spyware, malware. Vaše antivirová ochrana software dělá velmi málo v portecting PC. I silně naznačují, jak se jeden z následujících antivirová ochrana software a provést úplnou kontrolu systému. Poté, co udělat, aktualizace Windows se všemi nejnovějších aktualizací zabezpečení. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Všechny tyto skóre 90% nebo vyšší míra přesnosti. Hope that helps. Na zdraví! |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý den, Bude to udělat najednou, a to díky moc za pomoc, jsem měl problém s mým starým čové před nějakým časem, ten člověk, který opravoval nainstalováno AVG, a řekl mi, že je nejlepší, samozřejmě byl velmi špatný Opravdu gratefull. Elizabeth
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, mám všechny antivirové ochrany, stále stejný problém. Pokud mám e.mail se něco v něm, že říká, 'Klikněte zde pro více informací o tomto''nebo''klikněte zde pro přechod na jinou stránku''. I klikněte na něj a nic se neděje .. PROSÍM, může mi někdo pomoct vyřešit tento problém,,,
|
|
|
|||
|
|||
|
Elizabeth
Z toho, co vidím, můžete mít chybí Outlook Express Bezpečnost Stáhnout chybí. Můžete se podívat na to zvyklý http://support.microsoft.com/ph/2578 Existuje mnoho věcí, zde můžete najít odpověď na daný problém. |