![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
Έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλύσει αυτό το μου αυτό, παρά εβδομάδες προσπαθώ δεν μπορώ να .....Αν πάρετε μια e.mail με φωτογραφίες, αγγελίες .. σε, υπάρχει συχνά η εικόνα και η παροχή συμβουλών,''για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ''. γι 'αυτό κάντε κλικ εκεί και δεν γίνεται τίποτα,, μπορώ να το στείλετε στα αγαπημένα, αλλά συχνά dont κόπο, αν δεν είναι επείγον .. Είναι τόσο ενοχλητικό,,, αν μπορεί να βοηθήσει, θα ήταν ευγνώμων. Beth |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν εσένα Hava spyware. Τι e-mail και την προστασία του λογισμικού χρησιμοποιείτε; |
|
| |||
| |||
| Πρώτη φορά σε αυτό, ελπίζω κάνω σωστά. εκ νέου. ενοχλητικά e πρόβλημα .. Outlook Express, για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και AVG proptection .. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Elizabeth, Λυπάμαι να πω ότι έχετε κάποιο είδος του ιού, spyware, malware. Το λογισμικό προστασίας από ιούς κάνει πολύ λίγα portecting στο PC σας. I υποδεικνύουν έντονα δουν ένα από τα ακόλουθα λογισμικό προστασίας από ιούς και να κάνουμε μια πλήρη σάρωση του συστήματος. Άπαξ και γίνει αυτό, η ενημερωμένη έκδοση των Windows με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Όλα τα εξής φιλοξενούμενων με 90% ή μεγαλύτερο ποσοστό ακρίβειας. Ελπίδα που βοηθά. Εις υγεία! |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, θα το κάνει αυτό με τη μία, και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, είχα ένα πρόβλημα με το παλιό μου υπολογιστή πριν από λίγο καιρό, ο άνθρωπος που θα εγκατασταθεί επισκευαστεί AVG, και μου είπε ότι ήταν η καλύτερη, προφανώς ήταν πολύ λάθος , πραγματικά gratefull. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω όλα τα έχεις προστασία από ιούς, ακόμα το ίδιο πρόβλημα. Αν έχω μια e.mail με τίποτα σε αυτό που λέει, "κάντε κλικ εδώ για περισσότερα σχετικά με αυτό το''ή''κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε σε μια άλλη τοποθεσία''. Κάνω κλικ πάνω του, και δεν συμβαίνει τίποτα .. ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος να με βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα αυτό,,, |
|
| |||
| |||
| Elizabeth Από ό, τι μπορεί να δει μπορεί να έχετε κάποιο λείπει το Outlook Express Ασφαλείας Κατεβάστε λείπουν. Μπορείτε να συνηθίζει να εξετάσουμε http://support.microsoft.com/ph/2578 Υπάρχουν πολλά πράγματα εδώ μπορείτε να βρείτε την απάντηση στο πρόβλημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μικρό πρόβλημα overclocking .... | Jimmy Hat | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 6 Απρ 2008 17:05 |
| Ελαφρώς ενοχλητικό πρόβλημα BIOS | Axegrinder | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 23 Φεβ 2008 17:59 |
| Happy Xmas,,, αλλά Ενοχλητικό πρόβλημα | alwaysasking | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 26 Δεκ. 2007 11:55 |
| Μικρές Ενσύρματο Δίκτυο Πρόβλημα | loves2spooge | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 18 Δεκ. 2007 10:55 |
| Yahoo mail πρόβλημα | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 8 Δεκ. 2007 13:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |