μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Μικρό, αλλά πολύ ενοχλητικό πρόβλημα e.mail

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Δεκεμβρίου 2008, 09:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μικρό, αλλά πολύ ενοχλητικό πρόβλημα e.mail

Έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλύσει αυτό το μου αυτό, παρά εβδομάδες προσπαθώ δεν μπορώ να .....
Αν πάρετε μια e.mail με φωτογραφίες, αγγελίες .. σε, υπάρχει συχνά η εικόνα και η παροχή συμβουλών,''για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ''.
γι 'αυτό κάντε κλικ εκεί και δεν γίνεται τίποτα,, μπορώ να το στείλετε στα αγαπημένα, αλλά συχνά dont κόπο, αν δεν είναι επείγον ..
Είναι τόσο ενοχλητικό,,, αν μπορεί να βοηθήσει, θα ήταν ευγνώμων.
Beth
Old 13 Δεκεμβρίου 2008, 19:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Ακούγεται σαν εσένα Hava spyware. Τι e-mail και την προστασία του λογισμικού χρησιμοποιείτε;
Old 14 Δεκέμβρη 2008, 03:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Πρώτη φορά σε αυτό, ελπίζω κάνω σωστά. εκ νέου. ενοχλητικά e πρόβλημα ..
Outlook Express, για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και AVG proptection .. Elizabeth
Old 14 Δεκέμβρη 2008, 14:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Λοιπόν Elizabeth,

Λυπάμαι να πω ότι έχετε κάποιο είδος του ιού, spyware, malware. Το λογισμικό προστασίας από ιούς κάνει πολύ λίγα portecting στο PC σας. I υποδεικνύουν έντονα δουν ένα από τα ακόλουθα λογισμικό προστασίας από ιούς και να κάνουμε μια πλήρη σάρωση του συστήματος. Άπαξ και γίνει αυτό, η ενημερωμένη έκδοση των Windows με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

Όλα τα εξής φιλοξενούμενων με 90% ή μεγαλύτερο ποσοστό ακρίβειας.

Ελπίδα που βοηθά. Εις υγεία!
Old 14 Δεκέμβρη 2008, 15:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, θα το κάνει αυτό με τη μία, και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, είχα ένα πρόβλημα με το παλιό μου υπολογιστή πριν από λίγο καιρό, ο άνθρωπος που θα εγκατασταθεί επισκευαστεί AVG, και μου είπε ότι ήταν η καλύτερη, προφανώς ήταν πολύ λάθος , πραγματικά gratefull. Elizabeth
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 03:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, έχω όλα τα έχεις προστασία από ιούς, ακόμα το ίδιο πρόβλημα. Αν έχω μια e.mail με τίποτα σε αυτό που λέει, "κάντε κλικ εδώ για περισσότερα σχετικά με αυτό το''ή''κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε σε μια άλλη τοποθεσία''. Κάνω κλικ πάνω του, και δεν συμβαίνει τίποτα .. ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος να με βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα αυτό,,,
Old 7 Φεβρουαρίου 2009, 09:14
Μέλος Ομάδα

Elizabeth
Από ό, τι μπορεί να δει μπορεί να έχετε κάποιο λείπει το Outlook Express Ασφαλείας Κατεβάστε λείπουν. Μπορείτε να συνηθίζει να εξετάσουμε http://support.microsoft.com/ph/2578
Υπάρχουν πολλά πράγματα εδώ μπορείτε να βρείτε την απάντηση στο πρόβλημα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μικρό πρόβλημα overclocking .... Jimmy Hat Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 13 6 Απρ 2008 17:05
Ελαφρώς ενοχλητικό πρόβλημα BIOS Axegrinder Γενικά Λογισμικό Chat 10 23 Φεβ 2008 17:59
Happy Xmas,,, αλλά Ενοχλητικό πρόβλημα alwaysasking Web Design, Hosting & SEO 3 26 Δεκ. 2007 11:55
Μικρές Ενσύρματο Δίκτυο Πρόβλημα loves2spooge Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 18 Δεκ. 2007 10:55
Yahoo mail πρόβλημα dfr200764 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 8 Δεκ. 2007 13:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.