manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Mala, ali vrlo peckav problem e.mail

Reply

Thread Tools
Old 13. prosinca 2008, 09:33
Novi član grupe

Imam osjećaj da ću biti u mogućnosti riješiti ovaj moj samouprave, unatoč tjednima pokušavaju ja ne mogu .....
Ako li dobiti e.mail sa slike, oglasi .. u, tamo je često sliku i nema savjeta,''znati više kliknite ovdje''.
pa sam klikni tamo i ništa se ne događa, mogu poslati ga u favorite, ali često ne smetaju, osim ako je hitno ..
To je upravo tako dosadan,,, ako možete pomoći, bio bi zahvalan.
Bet
Old 13. prosinca 2008, 19:42
Novi član grupe

Zvuči kao da Hava spyware. Koji e-mail i zaštita softver se koristite?
Old 14. prosinca 2008, 03:04
Novi član grupe

Prvi put na to, ja se nadam da radiš ispravno. re. e peckav problem ..
Outlook Express, na e mail, i AVG proptection .. Elizabeta
Old 14. prosinca 2008, 14:35
Novi član grupe

Pa Elizabeta,

Žao mi je reći da imate nekakav virus, spyware, zlonamjernih programa. Vaš virus zaštita softver se vrlo malo portecting računala. Ja čvrsto predlažemo uzimajući jedan od sljedećih virus zaštita softver i napraviti kompletan sistem scan. Kada završite, sa svim windows update najnovijih sigurnosnih ažuriranja.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

Sve od sljedećih rovaš od 90% ili veća stopa točnosti.

Nadam se da pomaže. Živjeli!
Old 14. prosinca 2008, 15:01
Novi član grupe

Hi, će učiniti da se u jednom, i hvala puno na pomoći, imao sam problem sa mojim starim puter prije nekog vremena, čovjek koji je popravljao je instaliran AVG, a mi je rekao da je najbolji, on je očito bio jako krivo , stvarno gratefull. Elizabeta
Old 29. prosinca 2008, 03:21
Novi član grupe

Bok, ja sam dobila sve zaštitu od virusa, i dalje je isti problem. Ako sam s jednom e.mail ništa to što kaže, "kliknite ovdje za više o ovom''''ili kliknite ovdje za odlazak na neku drugu stranicu''. JA klik na njega i ništa se ne događa .. MOLIMO može bilo tko pomoć mene riješiti ovaj problem,,,
Old 7. veljače 2009, 09:14
Member Group

Elizabeta
From što Ja mogu vidjeti svibanj imati nestalo Outlook Express Security Download nedostaje. Vi svibanj imati običaj da pogledamo http://support.microsoft.com/ph/2578
Postoje mnoge stvari ovdje vam svibanj pronaći odgovor na taj problem.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.