![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Imam osjećaj da ću biti u mogućnosti riješiti ovaj moj samouprave, unatoč tjednima pokušavaju ja ne mogu .....Ako li dobiti e.mail sa slike, oglasi .. u, tamo je često sliku i nema savjeta,''znati više kliknite ovdje''. pa sam klikni tamo i ništa se ne događa, mogu poslati ga u favorite, ali često ne smetaju, osim ako je hitno .. To je upravo tako dosadan,,, ako možete pomoći, bio bi zahvalan. Bet |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao da Hava spyware. Koji e-mail i zaštita softver se koristite? |
|
| |||
| |||
| Prvi put na to, ja se nadam da radiš ispravno. re. e peckav problem .. Outlook Express, na e mail, i AVG proptection .. Elizabeta |
|
| |||
| |||
| Pa Elizabeta, Žao mi je reći da imate nekakav virus, spyware, zlonamjernih programa. Vaš virus zaštita softver se vrlo malo portecting računala. Ja čvrsto predlažemo uzimajući jedan od sljedećih virus zaštita softver i napraviti kompletan sistem scan. Kada završite, sa svim windows update najnovijih sigurnosnih ažuriranja. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Sve od sljedećih rovaš od 90% ili veća stopa točnosti. Nadam se da pomaže. Živjeli! |
|
| |||
| |||
| Hi, će učiniti da se u jednom, i hvala puno na pomoći, imao sam problem sa mojim starim puter prije nekog vremena, čovjek koji je popravljao je instaliran AVG, a mi je rekao da je najbolji, on je očito bio jako krivo , stvarno gratefull. Elizabeta |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam dobila sve zaštitu od virusa, i dalje je isti problem. Ako sam s jednom e.mail ništa to što kaže, "kliknite ovdje za više o ovom''''ili kliknite ovdje za odlazak na neku drugu stranicu''. JA klik na njega i ništa se ne događa .. MOLIMO može bilo tko pomoć mene riješiti ovaj problem,,, |
|
| |||
| |||
| Elizabeta From što Ja mogu vidjeti svibanj imati nestalo Outlook Express Security Download nedostaje. Vi svibanj imati običaj da pogledamo http://support.microsoft.com/ph/2578 Postoje mnoge stvari ovdje vam svibanj pronaći odgovor na taj problem. |