kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Kicsi, de nagyon bosszantó probléma e.mail

Reply

Téma eszközök
Old December 13, 2008, 09:33
Új tag Csoport

Default Kicsi, de nagyon bosszantó probléma e.mail

Az az érzésem, hogy képesnek kell lennie arra, hogy oldja meg ezt az én saját, annak ellenére, hogy héten próbálok nem tudom .....
Ha kap egy e.mail a képek, reklámok .. -ban, ott gyakran az a kép és van tanácsadás,''tudni, kattintson ide''.
úgyhogy kattintson, és nem történik semmi, én is azt a kezdőlapom, de gyakran ne fáradj, kivéve, ha sürgős ..
Ez csak azért bosszantó, ha tudsz segíteni, hálás lenne.
Beth
Old December 13, 2008, 19:42
Új tag Csoport

Úgy hangzik, mintha te Hava kémprogramokat. Mi az e-mail védelmi szoftver használ?
Old December 14, 2008, 03:04
Új tag Csoport

Első alkalommal e, remélem, én csinálom megfelelően. re. e bosszantó probléma ..
Outlook Express, az e-mail, és AVG proptection .. Elizabeth
Old December 14, 2008, 14:35
Új tag Csoport

Nos Elizabeth

Sajnálom, hogy azt mondják, hogy ha van valami vírus, spyware, malware. Ön vírusvédelmi szoftver nem nagyon keveset portecting számítógépre. Határozottan javasoljuk, kapok egy a következő vírusvédelmi szoftvert, és nem egy teljes rendszervizsgálatot. Miután elkészült, a Windows-frissítés a legújabb biztonsági frissítéseket.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

Az összes alábbi pontszám 90%-os vagy nagyobb pontosság arányt.

Remélem, hogy segít. Egészségére!
Old December 14, 2008, 15:01
Új tag Csoport

Szia, Will csinálni egyszerre, és köszönöm, hogy a segítséget, nem volt probléma, a régi számítógépes jó ideje, aki megjavítja azt telepített AVG, és azt mondta, ez volt a legjobb, természetesen volt, nagyon rossz Tényleg gratefull. Elizabeth
Old December 29, 2008, 03:21
Új tag Csoport

Hi, I have got minden vírusellenőrző programot, még mindig ugyanazt a problémát. Ha van egy e.mail bármi, amit mond, "click here for more about this''''vagy kattintson ide, hogy egy másik webhely''. Én, kattintson rá, és nem történik semmi .. Kérem, valaki segítsen megoldani ezt a problémát,,,
Old Február 7, 2009, 09:14
Csoport tagja

Elizabeth
Mitõl Látom, akkor lehet, hogy hiányzik az Outlook Express biztonsági Letöltés hiányzik. Ön szokott nézni http://support.microsoft.com/ph/2578
Van itt sok mindent lehet megtalálni a választ a problémára.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kis overclocking probléma .... Jimmy Hat Processzorok, alaplapok és RAM 13 6. április 2008 17:05
Kicsit bosszantó probléma BIOS Axegrinder General Chat szoftver 10 23. február 2008 17:59
Boldog karácsonyt,,, de Annoying probléma alwaysasking Web Design, Hosting & SEO 3 26. december 2007 11:55
Kis Vezetékes hálózati probléma loves2spooge Hálózatépítés, Modems & VoIP 5 18. december 2007 10:55
Yahoo mail probléma dfr200764 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 8. december 2007 13:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.