![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
Az az érzésem, hogy képesnek kell lennie arra, hogy oldja meg ezt az én saját, annak ellenére, hogy héten próbálok nem tudom .....Ha kap egy e.mail a képek, reklámok .. -ban, ott gyakran az a kép és van tanácsadás,''tudni, kattintson ide''. úgyhogy kattintson, és nem történik semmi, én is azt a kezdőlapom, de gyakran ne fáradj, kivéve, ha sürgős .. Ez csak azért bosszantó, ha tudsz segíteni, hálás lenne. Beth |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mintha te Hava kémprogramokat. Mi az e-mail védelmi szoftver használ? |
|
| |||
| |||
| Első alkalommal e, remélem, én csinálom megfelelően. re. e bosszantó probléma .. Outlook Express, az e-mail, és AVG proptection .. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Nos Elizabeth Sajnálom, hogy azt mondják, hogy ha van valami vírus, spyware, malware. Ön vírusvédelmi szoftver nem nagyon keveset portecting számítógépre. Határozottan javasoljuk, kapok egy a következő vírusvédelmi szoftvert, és nem egy teljes rendszervizsgálatot. Miután elkészült, a Windows-frissítés a legújabb biztonsági frissítéseket. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Az összes alábbi pontszám 90%-os vagy nagyobb pontosság arányt. Remélem, hogy segít. Egészségére! |
|
| |||
| |||
| Szia, Will csinálni egyszerre, és köszönöm, hogy a segítséget, nem volt probléma, a régi számítógépes jó ideje, aki megjavítja azt telepített AVG, és azt mondta, ez volt a legjobb, természetesen volt, nagyon rossz Tényleg gratefull. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Hi, I have got minden vírusellenőrző programot, még mindig ugyanazt a problémát. Ha van egy e.mail bármi, amit mond, "click here for more about this''''vagy kattintson ide, hogy egy másik webhely''. Én, kattintson rá, és nem történik semmi .. Kérem, valaki segítsen megoldani ezt a problémát,,, |
|
| |||
| |||
| Elizabeth Mitõl Látom, akkor lehet, hogy hiányzik az Outlook Express biztonsági Letöltés hiányzik. Ön szokott nézni http://support.microsoft.com/ph/2578 Van itt sok mindent lehet megtalálni a választ a problémára. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kis overclocking probléma .... | Jimmy Hat | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 6. április 2008 17:05 |
| Kicsit bosszantó probléma BIOS | Axegrinder | General Chat szoftver | 10 | 23. február 2008 17:59 |
| Boldog karácsonyt,,, de Annoying probléma | alwaysasking | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 26. december 2007 11:55 |
| Kis Vezetékes hálózati probléma | loves2spooge | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 18. december 2007 10:55 |
| Yahoo mail probléma | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 8. december 2007 13:15 |
| Téma eszközök | |
| |