פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

קטן, אבל מאוד מעצבן e.mail בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 13 דצמבר 2008, 09:33
קבוצת חברות חדשות

יש לי את ההרגשה שאני צריך להיות מסוגל לפתור את העצמי שלי, למרות שבועות של ניסיון אני לא יכול .....
אם אוכל לקבל e.mail עם תמונות, adverts .. ב, יש לעיתים קרובות תמונה, ויש עצות, לדעת יותר''לחץ כאן''.
אז לחץ על שם ושום דבר לא יקרה, אני יכול לשלוח אותו favourites, אבל לעתים קרובות dont מפריע, אלא אם כן זה דחוף ..
זה כל כך מרגיז,,, אם אתה יכול לעזור, יהיה אסיר תודה.
בית
Old 13 דצמבר 2008, 19:42
קבוצת חברות חדשות

אתה נשמע כמו חוה ריגול. מה E-mail של תוכנות הגנה אתה משתמש?
Old 14 דצמבר 2008, 03:04
קבוצת חברות חדשות

פעם ראשונה על זה, אני מקווה לעשות את זה כמו שצריך. Re. מרגיז אי בעיה ..
ב-Outlook Express, עבור דואר אלקטרוני, וכן ממוצע proptection .. אליזבת
Old 14 דצמבר 2008, 14:35
קבוצת חברות חדשות

ובכן אליזבת,

צר לי לומר לך כי יש לי איזה וירוס, תוכנות ריגול, תוכנות זדוניות. תוכנת הגנה מפני וירוסים שלך עושה מעט מאוד ב portecting המחשב. אני מציע בחום מקבל אחת מאלה הגנה מפני וירוסים ותוכנות לעשות סריקה מלאה של המערכת. לאחר נעשה, עם כל עדכון של Windows האחרונה של עדכוני אבטחה.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

כל הבאים לפגוע 90% או יותר דיוק הדולר.

מקווה שזה עוזר. לחיים!
Old 14 דצמבר 2008, 15:01
קבוצת חברות חדשות

היי, תעשה את זה בבת אחת, ותודה רבה לך על העזרה, יש לי בעיה עם puter הישן שלי לפני זמן מה, האיש אשר מותקן ממוצע לתיקון זה, ואמר כי היה לי את הטוב ביותר, כמובן שהוא היה מאוד לא בסדר , באמת gratefull. אליזבת
Old 29 דצמבר 2008, 03:21
קבוצת חברות חדשות

היי, אני חייב כל הגנה מפני וירוסים, עדיין אותה בעיה. אם יש לי e.mail עם זה משהו שאומר, "לחץ כאן כדי לקבל עוד על זה''או''לחץ כאן כדי לעבור לאתר שונה''. אני ללחוץ עליו, ושום דבר לא קורה .. אנא מישהו יכול לעזור לי לפתור בעיה זו,,,
Old 7 פבואר 2009, 09:14
חבר קבוצת

אליזבת
ממה שאני יכול לראות את עלולה להיות חסרה ב-Outlook Express אבטחה הורד חסר. אתה יכול להסתכל על הרגל http://support.microsoft.com/ph/2578
יש הרבה דברים כאן תוכלו למצוא את התשובה לבעיה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.