![]() |
|
| |||
| |||
יש לי את ההרגשה שאני צריך להיות מסוגל לפתור את העצמי שלי, למרות שבועות של ניסיון אני לא יכול .....אם אוכל לקבל e.mail עם תמונות, adverts .. ב, יש לעיתים קרובות תמונה, ויש עצות, לדעת יותר''לחץ כאן''. אז לחץ על שם ושום דבר לא יקרה, אני יכול לשלוח אותו favourites, אבל לעתים קרובות dont מפריע, אלא אם כן זה דחוף .. זה כל כך מרגיז,,, אם אתה יכול לעזור, יהיה אסיר תודה. בית |
|
| |||
| |||
| אתה נשמע כמו חוה ריגול. מה E-mail של תוכנות הגנה אתה משתמש? |
|
| |||
| |||
| פעם ראשונה על זה, אני מקווה לעשות את זה כמו שצריך. Re. מרגיז אי בעיה .. ב-Outlook Express, עבור דואר אלקטרוני, וכן ממוצע proptection .. אליזבת |
|
| |||
| |||
| ובכן אליזבת, צר לי לומר לך כי יש לי איזה וירוס, תוכנות ריגול, תוכנות זדוניות. תוכנת הגנה מפני וירוסים שלך עושה מעט מאוד ב portecting המחשב. אני מציע בחום מקבל אחת מאלה הגנה מפני וירוסים ותוכנות לעשות סריקה מלאה של המערכת. לאחר נעשה, עם כל עדכון של Windows האחרונה של עדכוני אבטחה. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus כל הבאים לפגוע 90% או יותר דיוק הדולר. מקווה שזה עוזר. לחיים! |
|
| |||
| |||
| היי, תעשה את זה בבת אחת, ותודה רבה לך על העזרה, יש לי בעיה עם puter הישן שלי לפני זמן מה, האיש אשר מותקן ממוצע לתיקון זה, ואמר כי היה לי את הטוב ביותר, כמובן שהוא היה מאוד לא בסדר , באמת gratefull. אליזבת |
|
| |||
| |||
| היי, אני חייב כל הגנה מפני וירוסים, עדיין אותה בעיה. אם יש לי e.mail עם זה משהו שאומר, "לחץ כאן כדי לקבל עוד על זה''או''לחץ כאן כדי לעבור לאתר שונה''. אני ללחוץ עליו, ושום דבר לא קורה .. אנא מישהו יכול לעזור לי לפתור בעיה זו,,, |
|
| |||
| |||
| אליזבת ממה שאני יכול לראות את עלולה להיות חסרה ב-Outlook Express אבטחה הורד חסר. אתה יכול להסתכל על הרגל http://support.microsoft.com/ph/2578 יש הרבה דברים כאן תוכלו למצוא את התשובה לבעיה. |