![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Turiu jausmas, kad man turėtų būti suteikta galimybė spręsti šį my self, nepaisant savaites bando negaliu .....Jei gausiu su nuotraukomis, skelbimai .. el.paštas ir, dažnai filmų ir yra patarimų,'', jei norite sužinoti daugiau, spauskite čia''. todėl aš spauskite čia ir nieko neįvyksta, aš galiu jį siųsti pamėgtas, bet dažnai dont bother, jeigu reikia skubiai .. Tai tiesiog taip erzina,,,, jei galėsite padėti, turėtų būti dėkingas. Bet |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip ir jūs Hava šnipinėjimo. Kas yra e-mail ir apsaugos įranga naudojate? |
|
| |||
| |||
| Pirmą kartą apie tai, tikiuosi, aš tai daryti teisingai. Re. erzina el problemą .. Outlook Express elektroninio pašto, ir AVG proptection .. Elžbieta |
|
| |||
| |||
| Na Elžbieta I'm sorry pasakyti, kad jūs turite tam tikrų virusų, šnipinėjimo programų, kenkėjiškų programų natūra. Apsaugos nuo virusų programinę įrangą naudoja labai mažai portecting kompiuterio. Aš primygtinai rekomenduojame gauti vieną iš šių apsaugos nuo virusų programinę įrangą ir atlikti pilną sistemos skenavimas. Kai daroma, atnaujinkite Windows su visais naujausius saugumo reikalavimus. 1. Bitdefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Visi po balas 90% arba didesnis tikslumo lygis. Hope that helps. Į sveikatą! |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Ar tai, kad ne vieną kartą, o thanks so much for your help, turėjau problemų su mano senas kompiuterinės prieš kurį laiką, žmogus suremontuoti ji įdiegta AVG ir man pasakė, kad buvo geriausias, žinoma, jis buvo labai klaidingas , tikrai gratefull. Elžbieta |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš turiu visus apsaugos nuo virusų, vis dar ta pati problema. Jeigu aš su nieko, tai, kad sako, e.mail ", spauskite čia ir sužinokite daugiau apie šį''arba''Spustelėkite čia norėdami pereiti į kitą svetainę''. Aš tada jos, ir niekas nevyksta .. PLEASE gali kas nors padėti man išspręsti šią problemą,,, |
|
| |||
| |||
| Elžbieta Iš to, ką matau, jums gali tekti trūksta "Outlook Express" saugumo Atsisiųsti trūksta. Galite įprotis ieškoti http://support.microsoft.com/ph/2578 Yra daug dalykų, čia galite rasti atsakymą į problemą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažos įsijungimas problema .... | Jimmy Hat | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 6 balandis 2008 17:05 |
| Šiek tiek erzina BIOS problema | Axegrinder | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | 23 vasaris 2008 17:59 |
| Happy Xmas,,,, bet annoying problema | alwaysasking | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 26 gruodis 2007 11:55 |
| Mažos laidinio tinklo problema | loves2spooge | Networking, Modems & VoIP | 5 | 18 gruodis 2007 10:55 |
| Yahoo problemos | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 8 gruodis 2007 13:15 |
| Temos įrankiai | |
| |