![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
Mam wrażenie, że powinienem być w stanie rozwiązać ten mój siebie, mimo tygodni próbuje nie mogę .....Jeśli otrzymasz e.mail ze zdjęciami, ogłoszenia .. w, nie jest często obraz i nie ma rady,''aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj''. I tak kliknij tam i nic się nie dzieje, mogę wysłać ją do ulubionych, ale często dont bother, chyba że istnieje pilna .. To jest tak irytujące, jeśli możesz pomóc, byłaby wdzięczna. Beth |
|
| |||
| |||
| Sounds like you Hava spyware. Jakie e-mail i ochrony oprogramowania używasz? |
|
| |||
| |||
| Pierwszy raz w tej sprawie, mam nadzieję, że robi to prawidłowo. re. denerwujące e problem .. Outlook Express, na e-mail, a AVG proptection .. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Cóż Elżbiety, I'm sorry to say, które mają jakiś wirus, spyware, malware. Twoje oprogramowanie antywirusowe nie bardzo niewiele w portecting komputera. I zdecydowanie wskazują na uzyskanie jednego z następujących oprogramowanie antywirusowe i wykonać pełny system skanowania. Po dokonaniu aktualizacji systemu Windows z wszystkich najnowszych aktualizacji zabezpieczeń. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Wszystkie z poniższych gości 90% lub wyższa dokładność stawki. Hope that helps. Wiwaty! |
|
| |||
| |||
| Hi, Czy to, że na raz, a dzięki tak dużo za pomoc, miałem problem z mojego starego komputera jakiś czas temu, człowiek, który naprawiał go zainstalowanego AVG, i powiedział mi, że to najlepsze, oczywiście był bardzo zły , naprawdę gratefull. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Hi, I have got wszystkim ochrony przed wirusami, wciąż ten sam problem. Jeśli mam coś z e.mail w to, że mówi "kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji na temat tego''''lub kliknij tutaj, aby przejść do innej witryny''. I kliknij na nią, i nic się nie dzieje .. PROSZĘ może ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem,,, |
|
| |||
| |||
| Elizabeth Z tego co widzę może mieć brakujących zabezpieczeń programu Outlook Express Pobierz brakuje. Być może przyzwyczajenie się do http://support.microsoft.com/ph/2578 Istnieje wiele rzeczy, tutaj możesz znaleźć odpowiedzi na ten problem. |
![]() |
|
| Zakładki |