mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Mici, dar foarte enervant e.mail problemă

Reply

Thread Tools
Old 13 decembrie 2008, 09:33
Noile state Group

Default Mici, dar foarte enervant e.mail problemă

Am sentimentul că eu ar trebui să aibă posibilitatea de a rezolva această auto-mi,, în ciuda încercării de săptămâni nu pot .....
Dacă aş primi un e.mail cu poze, anunţuri .. in, nu este de multe ori o imagine şi nu există consiliere,''pentru a şti mai multe click aici''.
aşa că faceţi clic pe acolo şi nu se întâmplă nimic,, Nu pot trimite la favorite,,, dar de multe ori dont deranja, cu excepţia cazului în care este urgent ..
Este atât de enervant,,, dacă puteţi ajuta, ar fi recunoscător.
Beth
Old 13 decembrie 2008, 19:42
Noile state Group

Sună ca şi cum ai Hava spyware. Ce e-mail şi de protecţie a software-ului folosiţi?
Old 14 decembrie 2008, 03:04
Noile state Group

Prima dată la acest lucru, sper eu sunt o faci corect. re. enervant e problema ..
Outlook Express, pentru e mail, şi AVG proptection .. Elizabeth
Old 14 decembrie 2008, 14:35
Noile state Group

Ei bine Elizabeth,

Îmi pare rău să vă spun că aveţi un fel de virus, spyware, malware-ului. Software-ul dvs. de protecţie împotriva viruşilor nu foarte puţin în portecting PC. I puternic obtinerea sugerează una din următoarele de protecţie împotriva viruşilor şi software-ul face o scanare completă a sistemului. După ce terminaţi, actualizare Windows cu cele mai recente actualizări de securitate.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

Toate din următoarele un scor de 90% sau mai mare rată de acurateţe.

Sper că vă ajută. Noroc!
Old 14 decembrie 2008, 15:01
Noile state Group

Bună, va face acest lucru dintr-o dată, şi mulţumesc foarte mult pentru ajutor, am avut o problema cu vechiul meu puter ceva timp în urmă, Omul care a reparat-o instalat AVG, şi mi-a spus că a fost cel mai bun,, în mod evident, el a fost foarte greşit , într-adevăr gratefull. Elizabeth
Old 29 decembrie 2008, 03:21
Noile state Group

Buna, am avut tot de protecţie împotriva viruşilor, încă de aceeaşi problemă. Dacă aş avea un e.mail cu nimic în el care spune,, "faceţi clic aici pentru mai multe detalii despre acest''sau''daţi clic aici pentru a merge la un alt site-ul''. Nu faceţi clic pe ea, şi nu se întâmplă nimic .. PLEASE poate cineva să mă ajute la rezolvarea acestei probleme,,,
Old 7 februarie 2009, 09:14
Grupul de stat

Elizabeth
Din ceea ce am putea vedea ce poate avea o lipsă Outlook Express Securitate Download lipsesc. Puteţi obiceiul să se uite la http://support.microsoft.com/ph/2578
Există aici multe lucruri le-aţi putea găsi răspunsul la această problemă.
Reply

Register

Marcaje