menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Malé, ale veľmi nepríjemný problém, e.mail

Reply

Thread Tools
Old 13.prosince 2008, 09:33
Nový člen skupiny

Default Malé, ale veľmi nepríjemný problém, e.mail

Mám pocit, že by som mala byť schopná riešiť tento môj vlastný, napriek týždňoch zkouším nemůžu .....
Ak som si urobiť e.mail s obrázkami, inzeráty .. v je často obraz a je rád,''vedieť viac kliknite tu''.
I tak kliknite tu a nič sa nedeje, môžem poslať to do obľúbených, ale často dont trápiť, ak to nie je naliehavé ..
Je to tak otravné, ak vám môže pomôcť, by bol vďačný.
Beth
Old 13.prosince 2008, 19:42
Nový člen skupiny

Znie to, ako by ste hava spyware. Aký e-mail a ochrany softvér používate?
Old 14.prosince 2008, 03:04
Nový člen skupiny

Prvýkrát na to, dúfame, že to robím správne. re. obťažujúcich e problém ..
Outlook Express, na e-mail, a AVG proptection .. Elizabeth
Old 14.prosince 2008, 14:35
Nový člen skupiny

I Elizabeth,

Omlouvám sa povedať, že máte nejaký vírus, spyware, malware. Vaša antivírusová ochrana softvér robí veľmi málo v portecting PC. I silne naznačujú, ako sa jeden z nasledujúcich antivírusová ochrana softvér a vykonať úplnú kontrolu systému. Potom, čo urobiť, aktualizácie Windows so všetkými najnovších aktualizácií zabezpečenia.

1. BitDefender Antivirus
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Norton AntiVirus

Všetky tieto skóre 90% alebo vyššia miera presnosti.

Hope that helps. Na zdravie!
Old 14.prosince 2008, 15:01
Nový člen skupiny

Dobrý deň, Bude to urobiť naraz, a to vďaka moc za pomoc, som mal problém s mojím starým tačové pred nejakým časom, ten človek, ktorý opravoval nainstalováno AVG, a povedal mi, že je najlepšie, samozrejme bol veľmi zlý Naozaj gratefull. Elizabeth
Old 29. decembra 2008, 03:21
Nový člen skupiny

Ahoj, mám všetky antivírusovej ochrany, stále rovnaký problém. Ak mám e.mail sa niečo v ňom, že hovorí, 'Kliknite sem pre viac informácií o tomto''nebo''klikněte tu pre prechod na inú stránku''. I kliknite na neho a nič sa nedeje .. PROSÍM, môže mi niekto pomôcť vyriešiť tento problém,,,
Old 7.února 2009, 09:14
Člen Skupina

Elizabeth
Z toho, čo vidím, môžete mať chýba Outlook Express Bezpečnosť Stiahnuť chýba. Môžete sa pozrieť na to zvyknutý http://support.microsoft.com/ph/2578
Existuje mnoho vecí, tu môžete nájsť odpoveď na daný problém.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Malý přetaktování problém .... Jimmy Hat Procesory, základné dosky & RAM 13 6. apríla 2008 17:05
Mierne nepríjemný problém BIOS Axegrinder Všeobecné Software Chat 10 23. februára 2008 17:59
Happy Xmas, ale nepríjemný problém alwaysasking Web Design, hosting & SEO 3 26. december 2007 11:55
Malé drôtové siete Problem loves2spooge Siete, Modemy & VoIP 5 18. december 2007 10:55
Yahoo mail problém dfr200764 Email, VoIP & IM Diskusia 2 8. December 2007 13:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.