![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Mám pocit, že by som mala byť schopná riešiť tento môj vlastný, napriek týždňoch zkouším nemůžu .....Ak som si urobiť e.mail s obrázkami, inzeráty .. v je často obraz a je rád,''vedieť viac kliknite tu''. I tak kliknite tu a nič sa nedeje, môžem poslať to do obľúbených, ale často dont trápiť, ak to nie je naliehavé .. Je to tak otravné, ak vám môže pomôcť, by bol vďačný. Beth |
|
| |||
| |||
| Znie to, ako by ste hava spyware. Aký e-mail a ochrany softvér používate? |
|
| |||
| |||
| Prvýkrát na to, dúfame, že to robím správne. re. obťažujúcich e problém .. Outlook Express, na e-mail, a AVG proptection .. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| I Elizabeth, Omlouvám sa povedať, že máte nejaký vírus, spyware, malware. Vaša antivírusová ochrana softvér robí veľmi málo v portecting PC. I silne naznačujú, ako sa jeden z nasledujúcich antivírusová ochrana softvér a vykonať úplnú kontrolu systému. Potom, čo urobiť, aktualizácie Windows so všetkými najnovších aktualizácií zabezpečenia. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Všetky tieto skóre 90% alebo vyššia miera presnosti. Hope that helps. Na zdravie! |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, Bude to urobiť naraz, a to vďaka moc za pomoc, som mal problém s mojím starým tačové pred nejakým časom, ten človek, ktorý opravoval nainstalováno AVG, a povedal mi, že je najlepšie, samozrejme bol veľmi zlý Naozaj gratefull. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám všetky antivírusovej ochrany, stále rovnaký problém. Ak mám e.mail sa niečo v ňom, že hovorí, 'Kliknite sem pre viac informácií o tomto''nebo''klikněte tu pre prechod na inú stránku''. I kliknite na neho a nič sa nedeje .. PROSÍM, môže mi niekto pomôcť vyriešiť tento problém,,, |
|
| |||
| |||
| Elizabeth Z toho, čo vidím, môžete mať chýba Outlook Express Bezpečnosť Stiahnuť chýba. Môžete sa pozrieť na to zvyknutý http://support.microsoft.com/ph/2578 Existuje mnoho vecí, tu môžete nájsť odpoveď na daný problém. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Malý přetaktování problém .... | Jimmy Hat | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 6. apríla 2008 17:05 |
| Mierne nepríjemný problém BIOS | Axegrinder | Všeobecné Software Chat | 10 | 23. februára 2008 17:59 |
| Happy Xmas, ale nepríjemný problém | alwaysasking | Web Design, hosting & SEO | 3 | 26. december 2007 11:55 |
| Malé drôtové siete Problem | loves2spooge | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 18. december 2007 10:55 |
| Yahoo mail problém | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 8. December 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |