мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Мала, али врло узнемирујући проблем е.маил

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Нов 2008, 09:33
Нови члан групе

Default Мала, али врло узнемирујући проблем е.маил

Имам осећај да ћу бити у могућности да реши овај мој самоуправе, упркос недељама покушавају да ја не могу .....
Ако ли добити е.маил са слике, огласи .. у, тамо је често слику и нема савета,''знати више кликните овде''.
па сам кликни тамо и ништа се не дешава, могу послати га у фаворите, али често не сметају, осим ако је хитно ..
То је управо тако досадан,,, ако можете помоћи, био би захвалан.
Бет
Old 13. Нов 2008, 19:42
Нови члан групе

Звучи као да Хава спыуаре. Који е-маил и заштита софтвер се користите?
Old 14. Нов 2008, 03:04
Нови члан групе

Први пут на то, ја се надам да радиш исправно. ре. е узнемирујући проблем ..
Оутлоок Експресс, на е маил, и АВГ проптецтион .. Елизабета
Old 14. Нов 2008, 14:35
Нови члан групе

Па Елизабета,

Жао ми је рећи да имате некакав вирус, спыуаре, злонамерних програма. Ваш вирус заштита софтвер се врло мало портецтинг рачунара. Ја чврсто предлажемо узимајући један од следећих вирус заштита софтвер и направити комплетан систем Сцан. Када завршите, са свим уиндоус упдате најновијих безбедносних исправки.

1. БитДефендер Антивирус
2. Касперскы Анти-Вирус
3. Нортон АнтиВирус

Све од следећих роваш од 90% или већа стопа тачности.

Надам се да помаже. Живели!
Old 14. Нов 2008, 15:01
Нови члан групе

Бок, ће учинити да се у једном, и хвала пуно на помоћи, имао сам проблем са мојим старим путер пре неког времена, човек који је поправљао је инсталиран АВГ, а ми је рекао да је најбољи, он је очито био јако криво , стварно гратефулл. Елизабета
Old 29. Нов 2008, 03:21
Нови члан групе

Здраво, ја сам добила све заштиту од вируса, и даље је исти проблем. Ако сам са једном е.маил ништа то што каже, "кликните овде за више о овом''''или кликните овде за одлазак на неку другу страну''. ЈА куцкати на њега и ништа се не дешава .. МОЛИМО моћи било ко помоћ мене решити овај проблем,,,
Old 7. Мар 2009, 09:14
Мембер Гроуп

Елизабета
Фром што Ја могу видети мај имати нестало Оутлоок Експресс Сецуриты Доунлоад недостаје. Ви мај да има обичај да погледамо хттп://суппорт.мицрософт.цом/пх/2578
Постоје многе ствари овде вам мај пронаћи одговор на тај проблем.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мала Оверцлоцкинг проблем .... Јиммы Хат ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 13 6 април 2008 17:05
Мало досадне БИОС проблем Аксегриндер Уопштено Софтуаре Цхат 10 23 фебруар 2008 17:59
Срећан Божић,,, али узнемирујући проблем алуаысаскинг Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 3 26 децембар 2007 11:55
Мала Уиред Нетуорк Проблем ловес2спооге Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 18 децембар 2007 10:55
Ыахоо маил проблем дфр200764 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 8 децембар 2007 13:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц