![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Имам осећај да ћу бити у могућности да реши овај мој самоуправе, упркос недељама покушавају да ја не могу .....Ако ли добити е.маил са слике, огласи .. у, тамо је често слику и нема савета,''знати више кликните овде''. па сам кликни тамо и ништа се не дешава, могу послати га у фаворите, али често не сметају, осим ако је хитно .. То је управо тако досадан,,, ако можете помоћи, био би захвалан. Бет |
|
| |||
| |||
| Звучи као да Хава спыуаре. Који е-маил и заштита софтвер се користите? |
|
| |||
| |||
| Први пут на то, ја се надам да радиш исправно. ре. е узнемирујући проблем .. Оутлоок Експресс, на е маил, и АВГ проптецтион .. Елизабета |
|
| |||
| |||
| Па Елизабета, Жао ми је рећи да имате некакав вирус, спыуаре, злонамерних програма. Ваш вирус заштита софтвер се врло мало портецтинг рачунара. Ја чврсто предлажемо узимајући један од следећих вирус заштита софтвер и направити комплетан систем Сцан. Када завршите, са свим уиндоус упдате најновијих безбедносних исправки. 1. БитДефендер Антивирус 2. Касперскы Анти-Вирус 3. Нортон АнтиВирус Све од следећих роваш од 90% или већа стопа тачности. Надам се да помаже. Живели! |
|
| |||
| |||
| Бок, ће учинити да се у једном, и хвала пуно на помоћи, имао сам проблем са мојим старим путер пре неког времена, човек који је поправљао је инсталиран АВГ, а ми је рекао да је најбољи, он је очито био јако криво , стварно гратефулл. Елизабета |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам добила све заштиту од вируса, и даље је исти проблем. Ако сам са једном е.маил ништа то што каже, "кликните овде за више о овом''''или кликните овде за одлазак на неку другу страну''. ЈА куцкати на њега и ништа се не дешава .. МОЛИМО моћи било ко помоћ мене решити овај проблем,,, |
|
| |||
| |||
| Елизабета Фром што Ја могу видети мај имати нестало Оутлоок Експресс Сецуриты Доунлоад недостаје. Ви мај да има обичај да погледамо хттп://суппорт.мицрософт.цом/пх/2578 Постоје многе ствари овде вам мај пронаћи одговор на тај проблем. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мала Оверцлоцкинг проблем .... | Јиммы Хат | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 6 април 2008 17:05 |
| Мало досадне БИОС проблем | Аксегриндер | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 23 фебруар 2008 17:59 |
| Срећан Божић,,, али узнемирујући проблем | алуаысаскинг | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 26 децембар 2007 11:55 |
| Мала Уиред Нетуорк Проблем | ловес2спооге | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 18 децембар 2007 10:55 |
| Ыахоо маил проблем | дфр200764 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 8 децембар 2007 13:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |