![]() |
|
| |||
| |||
Ben, yapamam ..... çalışmakla hafta rağmen duygu ben bu benim kendi çözmek gerekir varEğer resim, reklamlar .. bir e.posta almak olarak, genellikle bir resim ve bir tavsiyem,''Burada daha fazla bilgi için tıklayın''. takdirde .. acil çok tıklayınca var ve hiçbir şey olmaz, ben favorilere için, ama çoğu zaman rahatsız, dont gönderebilirsiniz Sadece SO, eğer yardımcı olabilir, minnettar olacak çok can sıkıcı bir durum. Beth |
|
| |||
| |||
| Senin gibi Hava casus geliyor. E-posta ve koruma yazılımı kullanıyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Bu ilk defa, ben bunu doğru yaptığımı umuyorum. yeniden. can sıkıcı E sorunu .. Outlook Express, e-posta, ve .. proptection AVG Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Aslında Elizabeth, Söylemek için bu virüs, casus yazılımlar, kötü amaçlı yazılım bir tür var mı üzgünüm. Sizin virüs koruma yazılımı çok PC portecting az gelmez. Ben güçlü bir aşağıdaki virüs koruma yazılımı elde öneririz ve tam sistem taraması yapın. Bir kez yapılır, en son güvenlik güncelleştirmeleri ile Windows Update. 1. BitDefender Antivirus 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Norton AntiVirus Tüm aşağıdaki skor bir% 90 veya daha yüksek doğruluk oranı. Hope that helps. Peynir! |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bu aynı anda yapmak, ve öylesine çok yardımcı olduğunuz için, benim eski puter ile bir süre önce, kimin AVG yüklü tamir Adam bir sorun vardı ve en iyi olduğunu söyledi, açıkçası çok yanlıştı Gerçekten gratefull. Elizabeth |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben de aynı sorunu tüm virüs koruması var. Eğer, bu''ya da''tıklayın hakkında daha fazla bilgi için, 'burayı tıklayın farklı bir siteye gitmek için''bu, bir şey söylüyor bir e.posta var. Üzerine tıklayınca ve hiçbir şey olmuyor .. LÜTFEN kimse bana, bu sorunu çözmeye yardımcı olabilir |
|
| |||
| |||
| Elizabeth Gönderen Sana bir eksik Outlook Express Güvenlik İndir eksik olabilir ne görebilirsiniz. Bakmanız için alışkanlık Mayıs http://support.microsoft.com/ph/2578 Burada sorunun yanıtını bulabilirsiniz birçok şeyi burada. |