менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Маленька, але дуже дратує E.mail проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 грудня 2008, 09:33
Нові члени групи

Default Маленька, але дуже дратує E.mail проблема

У мене таке відчуття, що я повинен бути в змозі вирішити цю самоврядування моє, не дивлячись на тижні намагаються не можу .....
Якщо я отримую E.mail з фотографіями, реклама .. В, часто малюнок і є поради,'', щоб дізнатися більше натисніть тут''.
так що я там кнопку і нічого не відбувається, я можу відправити його у вибране,, але часто Dont турбуватися, якщо не буде терміново ..
Це просто так дратує,,, якщо ви можете допомогти, був би вдячний.
Бет
Old 13 грудня 2008, 19:42
Нові члени групи

Схоже, вам хава-шпигунів. Що електронної пошти та захисту програмного забезпечення Ви використовуєте?
Old 14 грудня 2008, 03:04
Нові члени групи

Перший раз на цьому, сподіваюся, що я роблю це правильно. RE. прикра проблема електронної ..
Outlook Express для електронної пошти, а також AVG proptection .. Елізабет
Old 14 грудня 2008, 14:35
Нові члени групи

Ну Елізабет,

Дуже шкода, що у вас є якісь вірусів, шпигунських програм, шкідливого ПЗ. Антивірусне програмне забезпечення робить дуже мало portecting ПК. Я настійно рекомендую отримати одну з наступних програм захисту від вірусів і робити повну перевірку системи. Після цього, оновлення Windows з усіма останніми оновленнями безпеки.

1. Антивірус BitDefender
2. Kaspersky Anti-Virus
3. Нортон AntiVirus

Всі наступні оцінки 90% або більш високу точність курсу.

Надії, що допомагає. Ура!
Old 14 грудня 2008, 15:01
Нові члени групи

Привіт, зробить це відразу, і спасибі за вашу допомогу, у мене була проблема з моєї старої комп'ютерної якийсь час назад, чоловік, який відремонтував встановлений AVG, і сказав мені, що це найкраще,, очевидно, він був дуже неправильний , дійсно gratefull. Елізабет
Old 29 грудня 2008, 03:21
Нові члени групи

Привіт, у мене все захисту від вірусів, все та ж проблема. Якщо у мене є E.mail з чим у ньому говориться, що, "Натисніть тут, щоб дізнатися про етом''ілі''нажміте тут, щоб перейти на інший сайт''. Я натискаю на ньому, і нічого не відбувається .. БУДЬ ЛАСКА, хто може мені допомогти вирішити цю проблему,,,
Old 7 лютого 2009, 09:14
Член групи

Елізабет
З того, що я бачу, ви, можливо, відсутній безпеки для Outlook Express Завантажити зниклими без вісті. Ви можете звичку дивитися на http://support.microsoft.com/ph/2578
Існує багато речей тут ви можете знайти відповідь на цю проблему.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Малі розгону проблема .... Jimmy Hat Процесори, материнські плати RAM & 13 6 квітня 2008 17:05
Трохи дратує проблема BIOS Axegrinder General Software чат 10 23 лютого 2008 17:59
Happy Xmas,,,, але прикра проблема alwaysasking Веб дизайн, хостинг & SEO 3 26 грудня 2007 11:55
Малі Дротова мережа проблеми loves2spooge Мережа, Модеми & VoIP 5 18 грудня 2007 10:55
Yahoo Mail проблема dfr200764 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 8 грудня 2007 13:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.