![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
У мене таке відчуття, що я повинен бути в змозі вирішити цю самоврядування моє, не дивлячись на тижні намагаються не можу .....Якщо я отримую E.mail з фотографіями, реклама .. В, часто малюнок і є поради,'', щоб дізнатися більше натисніть тут''. так що я там кнопку і нічого не відбувається, я можу відправити його у вибране,, але часто Dont турбуватися, якщо не буде терміново .. Це просто так дратує,,, якщо ви можете допомогти, був би вдячний. Бет |
|
| |||
| |||
| Схоже, вам хава-шпигунів. Що електронної пошти та захисту програмного забезпечення Ви використовуєте? |
|
| |||
| |||
| Перший раз на цьому, сподіваюся, що я роблю це правильно. RE. прикра проблема електронної .. Outlook Express для електронної пошти, а також AVG proptection .. Елізабет |
|
| |||
| |||
| Ну Елізабет, Дуже шкода, що у вас є якісь вірусів, шпигунських програм, шкідливого ПЗ. Антивірусне програмне забезпечення робить дуже мало portecting ПК. Я настійно рекомендую отримати одну з наступних програм захисту від вірусів і робити повну перевірку системи. Після цього, оновлення Windows з усіма останніми оновленнями безпеки. 1. Антивірус BitDefender 2. Kaspersky Anti-Virus 3. Нортон AntiVirus Всі наступні оцінки 90% або більш високу точність курсу. Надії, що допомагає. Ура! |
|
| |||
| |||
| Привіт, зробить це відразу, і спасибі за вашу допомогу, у мене була проблема з моєї старої комп'ютерної якийсь час назад, чоловік, який відремонтував встановлений AVG, і сказав мені, що це найкраще,, очевидно, він був дуже неправильний , дійсно gratefull. Елізабет |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене все захисту від вірусів, все та ж проблема. Якщо у мене є E.mail з чим у ньому говориться, що, "Натисніть тут, щоб дізнатися про етом''ілі''нажміте тут, щоб перейти на інший сайт''. Я натискаю на ньому, і нічого не відбувається .. БУДЬ ЛАСКА, хто може мені допомогти вирішити цю проблему,,, |
|
| |||
| |||
| Елізабет З того, що я бачу, ви, можливо, відсутній безпеки для Outlook Express Завантажити зниклими без вісті. Ви можете звичку дивитися на http://support.microsoft.com/ph/2578 Існує багато речей тут ви можете знайти відповідь на цю проблему. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Малі розгону проблема .... | Jimmy Hat | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 6 квітня 2008 17:05 |
| Трохи дратує проблема BIOS | Axegrinder | General Software чат | 10 | 23 лютого 2008 17:59 |
| Happy Xmas,,,, але прикра проблема | alwaysasking | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 26 грудня 2007 11:55 |
| Малі Дротова мережа проблеми | loves2spooge | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 18 грудня 2007 10:55 |
| Yahoo Mail проблема | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 8 грудня 2007 13:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |