по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

SMTP разработчик тип въпрос

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти февруари 2008, 07:18
Новите държави Група

Default SMTP разработчик тип въпрос

Ей, това е може би изстрел в тъмното, но Im наистина се борят сега и си помислих, че може да има някой тук, че знае отговора.

Im създаване на сървър за група UNI проект, сървърът трябва да бъде в състояние да изпращат имейли. Значи, аз се създаде свободна имейл акаунт, който да улеснява SMTP (имейл, gmx и т.н.).

Моят код създава сокет, че се свързва с даден сървър на порт 25. Изпраща всички необходими подробности. Тогава да стигна до етап, в сделката, когато имам нужда да снабдяващи една органи низ.: --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250-органи ВХОД Plain XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

Органи Plain THE_MD5_STRING

235 ОК, давай (# 2.0.0)

Останалата част от сделката .................

ОК, частта Im strugling, е THE_MD5_STRING. Очевидно, не мога просто хвани я с пакети обучени, и използването на MD5 за всяка сделка (който го направих, и са били изпращате имейли по този начин за последните 3 месеца), но аз искам системата да бъде по-родови. Някой знае ли как това MD5 хеш е създаден? Тя изглежда е статично, така че трябва да се основава на определени променливи (потребителско име + парола?)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc