![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ей, това е може би изстрел в тъмното, но Im наистина се борят сега и си помислих, че може да има някой тук, че знае отговора.
Im създаване на сървър за група UNI проект, сървърът трябва да бъде в състояние да изпращат имейли. Значи, аз се създаде свободна имейл акаунт, който да улеснява SMTP (имейл, gmx и т.н.). Моят код създава сокет, че се свързва с даден сървър на порт 25. Изпраща всички необходими подробности. Тогава да стигна до етап, в сделката, когато имам нужда да снабдяващи една органи низ.: -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250-органи ВХОД Plain XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8BITMIME Органи Plain THE_MD5_STRING 235 ОК, давай (# 2.0.0) Останалата част от сделката ................. ОК, частта Im strugling, е THE_MD5_STRING. Очевидно, не мога просто хвани я с пакети обучени, и използването на MD5 за всяка сделка (който го направих, и са били изпращате имейли по този начин за последните 3 месеца), но аз искам системата да бъде по-родови. Някой знае ли как това MD5 хеш е създаден? Тя изглежда е статично, така че трябва да се основава на определени променливи (потребителско име + парола?) |