menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

SMTP developera typ otázku

Reply

Thread Nástroje
Old 3 února 2008, 07:18
Nový člen skupiny

Ahoj, pravděpodobně je to sázka do loterie, ale Im opravdu usilovně teď a myslel, že může být někdo, na tu, že zná odpověď.

Im vytvořit server pro skupinu uni projektu, server musí být schopen posílat e-maily. Tak jsem založil bezplatný e-mailový účet, který usnadňuje SMTP (email, gmx atd.).

Můj kód vytvoří socket, že se připojí k dané server na portu 25. Odešle všechny požadované údaje. Pak dostanu do stádia, kdy se transakce Potřebuji dodal AUTH řetězce.: --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

AUTH PLAIN THE_MD5_STRING

235 ok, pokračujte (# 2.0.0)

zbytek transakce .................

ok, část im strugling je s THE_MD5_STRING. Samozrejme mohu jen uchopit tento paket s vycvičených a použít md5 pro každou transakci (což jsem udělal, a byly odesílání e-mailů, tak za poslední 3 měsíce), ale chci, aby byl systém více generika. Ví někdo, jak se tento md5 hash je vytvořena? Zdá se to být statické, tak to musí být založeno na pevných proměnné (username + heslo?)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.