![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, pravděpodobně je to sázka do loterie, ale Im opravdu usilovně teď a myslel, že může být někdo, na tu, že zná odpověď. Im vytvořit server pro skupinu uni projektu, server musí být schopen posílat e-maily. Tak jsem založil bezplatný e-mailový účet, který usnadňuje SMTP (email, gmx atd.). Můj kód vytvoří socket, že se připojí k dané server na portu 25. Odešle všechny požadované údaje. Pak dostanu do stádia, kdy se transakce Potřebuji dodal AUTH řetězce.: -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8BITMIME AUTH PLAIN THE_MD5_STRING 235 ok, pokračujte (# 2.0.0) zbytek transakce ................. ok, část im strugling je s THE_MD5_STRING. Samozrejme mohu jen uchopit tento paket s vycvičených a použít md5 pro každou transakci (což jsem udělal, a byly odesílání e-mailů, tak za poslední 3 měsíce), ale chci, aby byl systém více generika. Ví někdo, jak se tento md5 hash je vytvořena? Zdá se to být statické, tak to musí být založeno na pevných proměnné (username + heslo?) |