manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

SMTP upišite pitanje developer

Reply

Thread Tools
Old 3. veljače 2008, 07:18
Novi član grupe

Default SMTP upišite pitanje developer

Hej, ovo je vjerojatno pucao u mraku, ali Im stvarno bore sada i tamo mogu biti misli na nekoga ovdje da zna odgovor.

Im stvaranju poslužitelj za grupu Uni projekta, poslužitelj mora biti u mogućnosti poslati e-poštu. Dakle, ja postaviti besplatni račun e-pošte koja olakšava SMTP (email, gmx itd).

Moja šifra stvara socket koji povezuje se s obzirom na poslužitelju port 25. Šalje sve potrebne detalje. Tada sam se na pozornici u transakciji kad mi je potrebno dostaviti na jednom AUTH string.: --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250 smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250 AUTH LOGIN Plain XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

AUTH Plain THE_MD5_STRING

235 ok, samo naprijed (# 2.0.0)

Ostatak transakcije .................

OK, dio strugling im je THE_MD5_STRING. Očito mogu samo zgrabite ovaj paket s njuškalo i koristiti za svaku transakciju md5 (što sam učinio, te su na taj način slanja e-poruke u zadnjih 3 mjeseca), ali želim da se sustav više generički. Se bilo tko znati kako to md5 paprikaš je stvorio? Čini se da se statična, te mora biti zasnovan na fiksnom varijabli (username + lozinku?)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Imaš problema s SMTP pristup štap Windows Operating Systems 0 9. lipnja 2009 18:52
Zašto ne mogu izbrisati ovu ak vrsta datoteke off moga USB? Scottuk Windows Operating Systems 3 5. lipnja 2009 00:46
Moj ekran smrzava kao što sam tip! skillzfields General Hardware Chat 1 27. svibanj 2009 03:03
Software Developer vs programer? momuncoderlife Off Topic Discussion 1 2. studeni 2007 20:19
Traľite paniku ključ vrstu softvera yellowbus Općenito Software Chat 2 21. kolovoz 2007 07:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.