SMTP upišite pitanje developer Hej, ovo je vjerojatno pucao u mraku, ali Im stvarno bore sada i tamo mogu biti misli na nekoga ovdje da zna odgovor.
Im stvaranju poslužitelj za grupu Uni projekta, poslužitelj mora biti u mogućnosti poslati e-poštu. Dakle, ja postaviti besplatni račun e-pošte koja olakšava SMTP (email, gmx itd).
Moja šifra stvara socket koji povezuje se s obzirom na poslužitelju port 25. Šalje sve potrebne detalje. Tada sam se na pozornici u transakciji kad mi je potrebno dostaviti na jednom AUTH string.: -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250 smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250 AUTH LOGIN Plain XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8BITMIME AUTH Plain THE_MD5_STRING 235 ok, samo naprijed (# 2.0.0)
Ostatak transakcije .................
OK, dio strugling im je THE_MD5_STRING. Očito mogu samo zgrabite ovaj paket s njuškalo i koristiti za svaku transakciju md5 (što sam učinio, te su na taj način slanja e-poruke u zadnjih 3 mjeseca), ali želim da se sustav više generički. Se bilo tko znati kako to md5 paprikaš je stvorio? Čini se da se statična, te mora biti zasnovan na fiksnom varijabli (username + lozinku?) |