kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

SMTP fejlesztő típusú kérdés

Reply

Téma eszközök
Old Február 3, 2008, 07:18
Új tag Csoport

Default SMTP fejlesztő típusú kérdés

Hé, ez valószínűleg a kép a sötét, de tényleg Im küzd most és gondoltam, lehet, hogy valaki tudja a választ.

Im létrehozása kiszolgáló csoport uni-projekt, a kiszolgáló kell tenni, hogy küldjenek e-maileket. Szóval létre egy ingyenes e-mail fiók, amely megkönnyíti az SMTP (e-mail, gmx, stb.)

Saját kód létrehoz egy aljzat, hogy létrehozza a kapcsolatot az adott szerver kikötői 25. Elküldi a szükséges adatokat. Akkor én kap egy szakasz az ügylet, amikor szükség van egy AUTH karakterlánc.: --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

AUTH PLAIN THE_MD5_STRING

235 OK, gyerünk (# 2.0.0)

fennmaradó részt az ügyletben .................

OK, az a része im strugling a THE_MD5_STRING van. Nyilván én is csak fogd ezt a csomagot Sniffer, és használja a md5 minden tranzakciót (amit tettem, és a küldő e-mailt erre az elmúlt 3 hónap), de azt akarjuk, hogy a rendszer több generikus. Tudja valaki, hogy ez a MD5 hash jön létre? Úgy tűnik, hogy állandó, ezért kell alapulnia rögzített változók (username + jelszó?)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.