![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, ez valószínűleg a kép a sötét, de tényleg Im küzd most és gondoltam, lehet, hogy valaki tudja a választ. Im létrehozása kiszolgáló csoport uni-projekt, a kiszolgáló kell tenni, hogy küldjenek e-maileket. Szóval létre egy ingyenes e-mail fiók, amely megkönnyíti az SMTP (e-mail, gmx, stb.) Saját kód létrehoz egy aljzat, hogy létrehozza a kapcsolatot az adott szerver kikötői 25. Elküldi a szükséges adatokat. Akkor én kap egy szakasz az ügylet, amikor szükség van egy AUTH karakterlánc.: -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8BITMIME AUTH PLAIN THE_MD5_STRING 235 OK, gyerünk (# 2.0.0) fennmaradó részt az ügyletben ................. OK, az a része im strugling a THE_MD5_STRING van. Nyilván én is csak fogd ezt a csomagot Sniffer, és használja a md5 minden tranzakciót (amit tettem, és a küldő e-mailt erre az elmúlt 3 hónap), de azt akarjuk, hogy a rendszer több generikus. Tudja valaki, hogy ez a MD5 hash jön létre? Úgy tűnik, hogy állandó, ezért kell alapulnia rögzített változók (username + jelszó?) |