פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

Reply

שרשרת כלים
Old 3 פבואר 2008, 07:18
קבוצת חברות חדשות

היי, זה כנראה ירייה בחושך, אבל באמת Im struggling עכשיו וחשבתי ייתכן כי מישהו כאן יודע את התשובה.

Im יצירת שרת עבור קבוצת חד הפרויקט, השרת צריך להיות מסוגל לשלוח דואר אלקטרוני. אז, אני להגדיר חשבון דוא"ל ללא תשלום כי facilitates SMTP (דואר אלקטרוני, gmx וכו ').

הקוד שלי יוצר חור שמחברת את נתון השרת ביציאה 25. שולח את כל הפרטים הנדרשים. אחר כך אני מקבל את הבמה העסקה כאשר אני צריך לספק מחרוזת של המחבר.: --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250-auth התחברות רגיל XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

Auth רגיל THE_MD5_STRING

235 בסדר, קדימה (# 2.0.0)

שאר העסקה .................

זה בסדר, את חלק IM strugling עם THE_MD5_STRING. כמובן שאני יכול פשוט לתפוס את זה עם מנות כוסית, ולהשתמש md5 עבור כל עסקה (אשר עשיתי, ואת כבר לשלוח דוא"ל דרך זה מזה 3 חודשים), אבל אני רוצה את המערכת כדי להיות יותר גנריים. מישהו יודע איך זה נוצר md5 שירים? זה נראה סטטי, ולכן היא חייבת להיות על בסיס קבוע משתנים (שם משתמש + סיסמא?)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.