![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, tai tikriausiai tamsoje, ugnis, but im really kovoja dabar ir pagalvojau kad gali būti kas nors čia žino atsakymą. Im kuriančią grupę Uni projekto serverį, serveris turi turėti galimybę siųsti elektroninius laiškus. Taigi, galiu sukurti nemokamą elektroninį paštą, kad palengvina SMTP (elektroninio pašto, GMX ir kt.) Mano kodas sukuria lizdas, jungiantis prie serverio, atsižvelgiant į uostą 25. Perduoda visus reikalingus duomenis. Tada gaunu į kitą etapą, sandoris, kai man reikia tiekti AUTH eilutę.: -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250 smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8bitmime AUTH PLAIN THE_MD5_STRING 235 OK, eiti į priekį (# 2.0.0) poilsio sandoris ................. Gerai, dalis im strugling su tai THE_MD5_STRING. Žinoma, aš galiu tiesiog paimti šį paketą Sniffer ir naudoti kiekvienam sandoriui md5 (kurio aš taip ir padariau, buvo siųsti laiškus Tokiu būdu per pastaruosius 3 mėnesius), tačiau aš noriu, kad sistema būtų labiau bendro pobūdžio. Ar kas nors žino, kaip tai MD5 hash yra sukurta? Atrodo, kad būti statinis, todėl ji turi būti grindžiama nustatyta kintamųjų (vartotojo vardas + slaptažodis?) |