mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

SMTP attīstītājs tipa jautājums

Reply

Thread Tools
Old Februāris 3, 2008, 07:18
New Member Group

Default SMTP attīstītājs tipa jautājums

Hei, tas ir iespējams, ir tumšs nošāva, taču man tiešām cīnās tagad un domāju, ka varētu būt kāds šeit, kas zina atbildi.

Im izveidot serveri grupu uni projektu, serveri, nepieciešams, lai varētu sūtīt vēstules. Tātad, es izveidoju bezmaksas e-pasta kontu, kas atvieglo SMTP (e-pasts, GMX utt.)

Mans kods izveido ligzdu, kas savieno ar konkrētā servera 25 portu. Nosūta visu nepieciešamo informāciju. Tad es nokļūt posmā darījumu, ja man ir sniegt Auth string. --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250-auth LOGIN PLAIN XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

Auth PLAIN THE_MD5_STRING

235 ok, iet uz priekšu (# 2.0.0)

pārējo darījuma .................

ok, daļa im strugling ar ir THE_MD5_STRING. Protams, es varu tikai paķert to ar pakešu sniffer un izmantojiet md5 par katru darījumu (ko es izdarīju, un ir sūtīt vēstules veidā par pēdējiem 3 mēnešiem), bet es gribu sistēma ir vispārīgāka. Vai kāds zina, kā tas md5 hash ir izveidots? Tā šķietami ir statisks, tāpēc ir jābalstās uz fiksētām mainīgo lielumu (username + paroli?)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.