![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hei, tas ir iespējams, ir tumšs nošāva, taču man tiešām cīnās tagad un domāju, ka varētu būt kāds šeit, kas zina atbildi.
Im izveidot serveri grupu uni projektu, serveri, nepieciešams, lai varētu sūtīt vēstules. Tātad, es izveidoju bezmaksas e-pasta kontu, kas atvieglo SMTP (e-pasts, GMX utt.) Mans kods izveido ligzdu, kas savieno ar konkrētā servera 25 portu. Nosūta visu nepieciešamo informāciju. Tad es nokļūt posmā darījumu, ja man ir sniegt Auth string. -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250-auth LOGIN PLAIN XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8BITMIME Auth PLAIN THE_MD5_STRING 235 ok, iet uz priekšu (# 2.0.0) pārējo darījuma ................. ok, daļa im strugling ar ir THE_MD5_STRING. Protams, es varu tikai paķert to ar pakešu sniffer un izmantojiet md5 par katru darījumu (ko es izdarīju, un ir sūtīt vēstules veidā par pēdējiem 3 mēnešiem), bet es gribu sistēma ir vispārīgāka. Vai kāds zina, kā tas md5 hash ir izveidots? Tā šķietami ir statisks, tāpēc ir jābalstās uz fiksētām mainīgo lielumu (username + paroli?) |