мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

СМТП откуцајте питање девелопер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 07:18
Нови члан групе

Default СМТП откуцајте питање девелопер

Хеј, ово је вероватно пуцао у мраку, али Им стварно боре сада и тамо могу бити мисли на некога овде да зна одговор.

Им стварању сервер за групу Уни пројекта, сервер мора бити у могућности послати е-пошту. Дакле, ја поставити бесплатан налог е-поште која олакшава СМТП (емаил, гмкс итд).

Моја шифра ствара соцкет који повезује се с обзиром на серверу порт 25. Шаље све потребне детаље. Тада сам се на позорници у трансакцији кад ми је потребно доставити на једном аутх стринг.: --

220 смтп804.маил.укл.ыахоо.цом ЕСМТП

ЕХЛО [192.168.1.8]

250 смтп804.маил.укл.ыахоо.цом
250 аутх ЛОГИН Плаин КСЫМЦООКИЕ
250-ПИПЕЛИНИНГ
250 8БИТМИМЕ

Аутх Плаин ТХЕ_МД5_СТРИНГ

235 ок, само напред (# 2.0.0)

Остатак трансакције .................

ОК, део струглинг им је ТХЕ_МД5_СТРИНГ. Очито могу само зграби овај пакет са њушкало и користити за сваку трансакцију мд5 (што сам учинио, те су на тај начин слања е-поруке у задњих 3 месеца), али желим да се систем више генеричке. Се било ко кноткле како за мд5 паприкаш је створио? Чини се да се статичка, те мора бити заснован на фиксном променљивих (усернаме + лозинку?)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Имаш проблема са СМТП приступ штап Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 9. јуна 2009 18:52
Зашто не могу избрисати ову ак врста датотеке офф мога УСБ? Сцоттук Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 5. јуна 2009 00:46
Мој екран смрзава као што сам тип! скиллзфиелдс Генерал Хардуаре Цхат 1 27 мај 2009 03:03
Софтуаре Девелопер вс програмер? момунцодерлифе Офф Топиц Дисцуссион 1 2 новембар 2007 20:19
Трал̌ите панику кључ врсту софтвера ыеллоубус Уопштено Софтуаре Цхат 2 21 аугуст 2007 07:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц