СМТП откуцајте питање девелопер Хеј, ово је вероватно пуцао у мраку, али Им стварно боре сада и тамо могу бити мисли на некога овде да зна одговор.
Им стварању сервер за групу Уни пројекта, сервер мора бити у могућности послати е-пошту. Дакле, ја поставити бесплатан налог е-поште која олакшава СМТП (емаил, гмкс итд).
Моја шифра ствара соцкет који повезује се с обзиром на серверу порт 25. Шаље све потребне детаље. Тада сам се на позорници у трансакцији кад ми је потребно доставити на једном аутх стринг.: -- 220 смтп804.маил.укл.ыахоо.цом ЕСМТП ЕХЛО [192.168.1.8] 250 смтп804.маил.укл.ыахоо.цом 250 аутх ЛОГИН Плаин КСЫМЦООКИЕ 250-ПИПЕЛИНИНГ 250 8БИТМИМЕ Аутх Плаин ТХЕ_МД5_СТРИНГ 235 ок, само напред (# 2.0.0)
Остатак трансакције .................
ОК, део струглинг им је ТХЕ_МД5_СТРИНГ. Очито могу само зграби овај пакет са њушкало и користити за сваку трансакцију мд5 (што сам учинио, те су на тај начин слања е-поруке у задњих 3 месеца), али желим да се систем више генеричке. Се било ко кноткле како за мд5 паприкаш је створио? Чини се да се статичка, те мора бити заснован на фиксном променљивих (усернаме + лозинку?) |