менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

SMTP розробник тип питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 лютого 2008, 07:18
Нові члени групи

Default SMTP розробник тип питання

Гей, це, ймовірно, вистрілили в темному, але Їм дійсно борються зараз і думав, що може бути кого-то тут, що знає відповідь.

Im створення сервера для групи Uni проект, сервер повинен мати можливість відправляти електронну пошту. Отже, я створив безкоштовну обліковий запис електронної пошти, який полегшує SMTP (електронна пошта, GMX і т.д.).

Мій код створює сокет, який підключається до цього сервера через порт 25. Відправляє всі необхідні деталі. Тоді я отримую на сцені в угоді, коли мені потрібно поставити рядок AUTH.: --

220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP

EHLO [192.168.1.8]

250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com
250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE
250-PIPELINING
250 8BITMIME

AUTH PLAIN THE_MD5_STRING

235 OK, йти вперед (# 2.0.0)

інші операції .................

ОК, частина IM strugling з THE_MD5_STRING це. Очевидно, я можу просто захопити цей пакет сніфер, і використовувати MD5 для кожної транзакції (який я зробив, і були відправки електронної пошти таким чином, за останні 3 місяці), але я хочу, щоб система була більш загальний характер. Хто-небудь знає, як створюється ця MD5 хеш? Схоже, що статичне, тому воно повинне бути засноване на фіксованих змінних (ім'я користувача + пароль?)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Виникають проблеми з доступом SMTP стрижень Операційні системи Windows 0 9 червня 2009 18:52
Чому я не можу видалити цей дивний тип файлу від мого USB? Scottuk Операційні системи Windows 3 5 червня 2009 00:46
My Screen заморожування як я тип! skillzfields Генеральний обладнання чат 1 27 травня 2009 03:03
Software Developer В. програміст? momuncoderlife Off Topic Discussion 1 2 листопада 2007 20:19
Потрібні паніки ключовим програмним забезпеченням типу yellowbus General Software чат 2 21 серпня 2007 07:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.