SMTP розробник тип питання Гей, це, ймовірно, вистрілили в темному, але Їм дійсно борються зараз і думав, що може бути кого-то тут, що знає відповідь.
Im створення сервера для групи Uni проект, сервер повинен мати можливість відправляти електронну пошту. Отже, я створив безкоштовну обліковий запис електронної пошти, який полегшує SMTP (електронна пошта, GMX і т.д.).
Мій код створює сокет, який підключається до цього сервера через порт 25. Відправляє всі необхідні деталі. Тоді я отримую на сцені в угоді, коли мені потрібно поставити рядок AUTH.: -- 220 smtp804.mail.ukl.yahoo.com ESMTP EHLO [192.168.1.8] 250-smtp804.mail.ukl.yahoo.com 250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE 250-PIPELINING 250 8BITMIME AUTH PLAIN THE_MD5_STRING 235 OK, йти вперед (# 2.0.0)
інші операції .................
ОК, частина IM strugling з THE_MD5_STRING це. Очевидно, я можу просто захопити цей пакет сніфер, і використовувати MD5 для кожної транзакції (який я зробив, і були відправки електронної пошти таким чином, за останні 3 місяці), але я хочу, щоб система була більш загальний характер. Хто-небудь знає, як створюється ця MD5 хеш? Схоже, що статичне, тому воно повинне бути засноване на фіксованих змінних (ім'я користувача + пароль?) |