![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имейл съобщението се превръща в доста стандартна част от общуването, а дори и Вашите 80 години старата баба е електронната поща и незабавни съобщения (IM) си приятели и роднини. Като резултат от това, съществуват множество безплатни имейл доставчици, но които предоставят услуги на най-добрите безплатни уеб-пощенски услуги? С толкова много имейл доставчици, може да е малко объркващо да се определи кои от тях осигуряват най-добрите безплатни уеб-пощенски услуги.
Когато сте в избора на имейл доставчик, който искате да се гарантира, че дружеството сте избрали да обработват вашата кореспонденция е една от най-добрите, и че те предлагат възможности да направят живота ти-лесно. Разбира се всяка пощенска услуга предлага основни емайл, но най-добрата безплатна уеб поща предлага повече, отколкото само стандарти. Вероятно една от най-добрите характеристики, които най-много хора търсят в избора на най-добрата безплатна уеб поща сметка е в размер на съхранение предлагат. Напоследък много от най-добрите безплатни доставчици имат или премахнати ограниченията на тяхното съхранение или да включи такава огромна сума за съхранение, които имат повече от достатъчно пространство, за да получава и съхранява всички важни имейли. Една от страхотни функции, които в момента предлагат най-добрата безплатна уеб поща е за способността за чат, или да изпращате мигновени съобщения до контактите си и приятелите от правото вътрешността на вашия имейл акаунт. Най-малко двама от най-известните безплатни уеб-базирана поща доставчици, Yahoo и Gmail, предлагат тази възможност. С Yahoo, вие дори може да изпращате текстови съобщения до контактите си "клетъчни телефони, така че те дори не трябва да бъде предоставена на услугата чат интерфейс. Това е много удобна функция. Когато се опитвате да изберете най-добрата безплатна уеб поща сметка за вашите нужди, може също да искате да имате възможност да изтеглите електронна поща от вашия любим Webmail сметката в любимите си имейл програма, като например Outlook или Eudora. За да постигнем това, ще трябва да изберат безплатна пощенска услуга, която предлага УОЗ изтегляне. Друга функция, за да разгледат, когато търсят най-добрата безплатна уеб-базирана поща (особено ако са винаги в движение) е възможността за достъп до електронната си поща от вашето мобилно устройство. За хората, които не искали да бъдат връзвани към компютър, но все още трябва да получат своя имейл, това е важна функция. Напоследък, там е имало експлозия на спам и вируси разпространява по електронна поща, както и друга особеност, че всички от най-добрите безплатни уеб-базирана поща доставчиците включват с Вашата сметка е способността да агресивно филтрира спам и всякакви вредни заплахи. Адресите, които са категоризирани като спам отидат в отделна папка, и входящи имейл е сканиран за потенциално опасни вируси, троянски, или червеи. В крайна сметка, при избора на най-добрите безплатни уеб-пощенски оператор, ще трябва да реши кои функции са от съществено значение за това, което трябва да изпълни. Има много полезни прегледи онлайн, за да ви помогне да решат кои имейл услуга е точно за вас. И тъй като те са свободни, може да се окаже полезно да се вземе проба за няколко различни услуги, преди да изберете този, който работи за вас. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Gmail поддържа IMAP, както и УОЗ.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той може също да бъде на стойност само с Gmail сметка само за филтриране на нежелана, защото има филтриране е много добра. IE. Forwared всичките си пощата на Gmail сметка за филтриране, а след това го изпраща обратно на всички отново. Уверете се, че сте задали в Gmail сметката като изключение за изпращане на или ще свършим с непрекъснат цикъл поща. Windows Live Mail също поддържа IMAP, ако използвате Windows Live Mail клиент, който е една наистина добра програма. Можете да го във всички ваши компютри и те всички ще остана в синхр. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| Току-що ми поща се изпраща директно до Gmail после изпраща до другия ми сметка, но използването на "Отговор до" заглавна използвайки Gmail отново. Аз също напускат поща на Gmail, както и изпращането. Интересно, че Thunderbird ще създаде Gmail УОЗ отчети автоматично, но не IMAP!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Да, аз много предпочитат IMAP, защото вие можете да получите електронна поща навсякъде, а не да се мина с по пощата четене компютър.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| В имейл доставчик, обичам Yahoo! Mail и като имейл клиент Mozilla Thunderbird е най-добрият.
__________________ Jinnat Ul Хасан SEO блог - Как да достигне # 1 в Google Любовта Gadgets! Проверете Последни Gadgets Свободно уебсайтове SEO Преглед |