menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby

Reply

Thread Nástroje
Old 27. května 2008, 01:44
Administrátor Skupina

Default Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby

E-mailové komunikace se stává docela standardní součástí komunikace, a to i vaše 80 let stará babička je mailování a instant messaging (IM) svým přátelům a příbuzným. V důsledku toho existuje množství volného email poskytovatelů, ale služby, které poskytují nejlepší zdarma webmailové služby? Díky velkému počtu e-mailových služeb, může být trochu matoucí, určit, který z nich poskytují nejlepší zdarma webmailové služby.

Pokud jste výběrem e-mailových služeb, které chcete, aby zajistily, že společnost si vyberete zpracovávat vaše korespondence je jeden z nejlepších a že nabízejí funkce, aby váš život jednodušší. Samozřejmě každý emailová služba nabízí základní e-mailem, ale nejlépe zdarma webmailové nabízí více než jen standardy.

Zřejmě jedním z hlavních funkcí, které většina lidí hledat ve výběru nejlepších zdarma webmailové účtu je výše nabídnuté skladování. Právě mnozí z největších poskytovatelů zdarma buď odstraněny jejich uložení omezení nebo obsahují takové obrovské množství skladovacích že máte více než dostatečný prostor pro příjem a uložení všech vašich důležitých e-mailů.

Jedním z úžasné vlastnosti, které je v současné době nabízí nejlepší volné webmailové poskytovatelů je možnost chatovat nebo posílat okamžité zprávy do kontaktů a přátel z pravé uvnitř vašeho e-mailového účtu. Nejméně dva z nejznámějších bezplatné webmailové poskytovatelů Yahoo a Gmail, nabízejí tuto schopnost. S Yahoo, můžete dokonce posílat textové zprávy do kontaktů 'mobilní telefony tak, že dokonce ani nemají k dispozici pro služby chat rozhraní. To je velmi pohodlné funkce.

Když se snažíte vybrat nejlepší webmail účtu zdarma pro vaše potřeby, můžete také chcete mít možnost stahovat poštu z vaší oblíbené webmailové účet do svého oblíbeného e-mailový program, jako je například Outlook nebo Eudora. Za tímto účelem si budou muset vybrat zdarma webmail služba, která nabízí POP stažení.

Dalším prvkem, které je třeba při hledání nejlepšího zdarma webmail (zvláště pokud jste vždy na cestách) je možnost přístupu na vaše e-maily ze svého mobilního přístroje. Pro lidi, kteří chtěli být uvazována do počítače, ale přesto potřebují získat jejich e-maily, to je základním rysem.

V poslední době došlo k výbuchu na spam a viry se šíří e-mailem, a další funkce, která všem nejlepší bezplatné webmailové poskytovatelů patří k Vašemu účtu je schopnost agresivně odfiltrování spamu a škodlivých hrozeb. E-maily, které jsou roztříděny jako spam jít do samostatné složky, a příchozí e-maily jsou skenovány na všech potenciálně škodlivých virů, trojských koní nebo červů.

V konečném důsledku, při výběru nejlepších zdarma webmailové poskytovatel, budete se muset rozhodnout, které funkce jsou důležité pro to, co potřebujete ke splnění. Existuje mnoho užitečných recenze online, který vám pomůže rozhodnout, které e-mailové služby je pro vás to pravé. A protože jsou zdarma, mohou být užitečné pro ukázku několika různých služeb před volbou, který pracuje za vás.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. května 2008, 11:23
Dárce Skupina

Gmail podporuje IMAP a POP.

Old 28. května 2008, 11:38
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Gmail podporuje IMAP a POP.
Rovněž může být užitečné jen s Gmail účtu jen pro filtrování nevyžádané protože filtrování je velmi dobrá. tzn. Forwared všechny vaše e-mail do účtu Gmail pro filtrování a pak se to všechno předán zpět. Ujistěte se, že nastavení účtu Gmail jako výjimku pro předávání nebo jste skončili s nepřetržitým mail smyčky.

Windows Live Mail podporuje i IMAP v případě, že používáte Windows Live Mail Klient, který je opravdu dobrý program.

Vy můžete mít na všechny své počítače a budou všechny pobyt v synch.

WLM FTW!

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 30. května 2008, 04:07
Dárce Skupina

Jen jsem si můj mail poslal přímo na gmail poté předán do mého druhého účtu, ale používáte "Reply-To" hlavičku Gmail znovu. Také jsem opustit mail na gmail, stejně jako jejich předání.

Zajímavé, že Thunderbird bude zřízena gmail POP účty automaticky, ale ne IMAP!

Old 30. května 2008, 07:56
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Zajímavé, že Thunderbird bude zřízena gmail POP účty automaticky, ale ne IMAP!
Ano, jsem moc nejraději IMAP, protože můžete získat mail kdekoliv, a ne třeba upevnit mail čtení s PC.

Old 30. května 2008, 13:21
Dárce Skupina

Jako poskytovatel email, miluji Yahoo! Mail a jako e-mailového klienta Mozilla Thunderbird je nejlepší.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Webmail systému! jack100 Web Design, hosting & SEO 3 13. ledna 2008 14:24
Nejlepší Volný Webmail Logické Bomb Email, VoIP & IM Diskuse 6 4. ledna 2008 10:04
Několik nových funkcí. Hybr! D Společenství Novinky a chat 8 3. října 2007 13:58
Vonné Volný Programy V2.0:) by slipend slipend Obecné Software Chat 4 6. Srpen 2007 04:03
Základní free software SocialWarfare Obecné Software Chat 14 1. srpen 2007 11:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.