![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Email επικοινωνίας καθίσταται αρκετά τυποποιημένο μέρος της επικοινωνίας, και ακόμη και το 80 χρονών γιαγιά είναι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άμεσων μηνυμάτων (IM), τους φίλους και συγγενείς. Ως αποτέλεσμα αυτού, υπάρχει μια πληθώρα δωρεάν email παρόχων, αλλά και των υπηρεσιών που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες webmail δωρεάν; Με τόσους πολλούς παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να είναι μια μικρή σύγχυση να προσδιορίσει ποιες είναι αυτές παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες δωρεάν webmail.
Όταν σας επιλέγοντας ένα email παρόχου, θέλετε να διασφαλίσετε ότι η εταιρεία που θα επιλέξετε για το χειρισμό της αλληλογραφίας σας είναι το ένα από τα καλύτερα και ότι θα προσφέρει χαρακτηριστικά για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Φυσικά κάθε webmail υπηρεσία παρέχει βασικές email, αλλά το καλύτερο δωρεάν webmail προσφέρει κάτι περισσότερο από τα πρότυπα. Πιθανώς ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την καλύτερη επιλογή σε ελεύθερη webmail υπόψη είναι το ύψος της αποθήκευσης που προσφέρει. Πρόσφατα, πολλές από τις κορυφαίες ελεύθερη παρόχους είτε έχουν αφαιρεθεί για την αποθήκευσή τους περιορισμούς ή περιλαμβάνουν ένα τέτοιο τεράστιο ποσό της αποθήκευσης που έχετε περισσότερο από αρκετό χώρο για την παραλαβή και να αποθηκεύουν όλα τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένα από τα χαρακτηριστικά awesome ότι τώρα που προσφέρονται από τα καλύτερα δωρεάν webmail παρόχους είναι η ικανότητα να κάνει chat, ή να στείλετε άμεσα μηνύματα, στις επαφές σας και τους φίλους από τα δεξιά στο εσωτερικό του email σας λογαριασμό. Τουλάχιστον δύο από τα πιο γνωστά δωρεάν webmail παρόχους, το Yahoo και το Gmail, προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή. Με το Yahoo, μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου στις επαφές σας "κινητά τηλέφωνα, ώστε να μην έχουν ακόμη να είναι διαθέσιμες για την υπηρεσία συνομιλίας interface. Αυτό είναι ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό. Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε το καλύτερο δωρεάν webmail λογαριασμό για τις ανάγκες σας, μπορείτε επίσης να επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα λήψης email από το αγαπημένο σας webmail λογαριασμό στον αγαπημένο σας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Outlook ή το Eudora. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να επιλέξουν ένα δωρεάν webmail υπηρεσία που προσφέρει POP λήψη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάζεται κατά αναζητούν το καλύτερο δωρεάν webmail (ειδικά αν είστε πάντα στο δρόμο) είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε email σας από τη συσκευή του κινητού σας. Για τα άτομα που κάνουν σαν να είναι δεμένοι σε έναν υπολογιστή, αλλά εξακολουθούν να πρέπει να λάβετε το email τους, αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό. Πρόσφατα, υπήρξε μια έκρηξη των ανεπίκλητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων και την εξάπλωση ιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ένα άλλο χαρακτηριστικό ότι το σύνολο των καλύτερων δωρεάν webmail παρόχους περιλαμβάνουν με το λογαριασμό σας, είναι η ικανότητα να φιλτράρει τις επιθετικά spam και επιβλαβείς απειλές. Emails που κατηγοριοποιούνται ως spam πηγαίνετε σε έναν ξεχωριστό φάκελο, και τα εισερχόμενα email σαρώνεται για κάθε δυνητικά επιβλαβείς ιούς, trojans, ή σκουλήκια. Τελικά, κατά την επιλογή των καλύτερων δωρεάν webmail πάροχο, θα πρέπει να αποφασίσει ποια χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για το τι χρειάζεται να κάνουμε. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες σχόλια online για να σας βοηθήσει να αποφασίσει ποια υπηρεσία email είναι κατάλληλο για σας. Και επειδή είναι ελεύθερη, μπορεί να είναι χρήσιμη για δείγμα μερικές διαφορετικές υπηρεσίες πριν από την επιλογή αυτή που δουλεύει για εσάς. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Το Gmail υποστηρίζει IMAP, καθώς και POP.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί επίσης να αξίζει μόνο έχοντας έναν Gmail λογαριασμό μόνο για το φιλτράρισμα ανεπιθύμητης λόγω φιλτραρίσματος είναι πολύ καλή. δηλαδή. Forwared όλα τα μηνύματά σας στο Gmail λογαριασμό για το φιλτράρισμα και, στη συνέχεια, έχουν διαβιβαστεί όλα πίσω ξανά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει το Gmail λογαριασμό ως εξαίρεση για τη διαβίβαση ή θα καταλήξουμε σε μια συνεχή mail βρόχο. Windows Live Mail επίσης υποστηρίζει IMAP, αν χρησιμοποιείτε το Windows Live Mail Client που είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Μπορείτε να έχετε σε όλα τα PC και όλοι θα μείνετε στο sync. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| Απλά get my mail που στέλνονται απευθείας στο Gmail στη συνέχεια διαβιβάζεται στην άλλη υπόψη μου, αλλά χρησιμοποιούν ένα "Απάντηση-Προς" κεφαλίδα, χρησιμοποιώντας και πάλι το Gmail. Επίσης, αφήνει το mail για το Gmail, καθώς και η προώθησή τους. Ενδιαφέρουσες Thunderbird ότι θα δημιουργήσει αυτόματα το Gmail λογαριασμούς POP, αλλά δεν IMAP!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα προτιμούσα IMAP, επειδή μπορείτε να πάρετε το mail οπουδήποτε, και να μην κολλήσει με mail ανάγνωση υπολογιστή.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ως παροχέας email, μου αρέσει το Yahoo! Mail και ως e-mail client Mozilla Thunderbird είναι το καλύτερο.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Πώς θα φτάσετε στο Google # 1 Love Gadgets! Ελέγξτε την πιο πρόσφατη Gadgets Free Website SEO αναθεώρηση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Webmail Σύστημα! | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 13 Ιαν 2008 14:24 |
| Best Free Webmail | Logic Bomb | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 4η Ιαν 2008 10:04 |
| Μερικά νέα χαρακτηριστικά. | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 8 | 3 Οκτ. 2007 13:58 |
| Βασική Δωρεάν Προγράμματα v2.0:) από slipend | slipend | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 6 Αυγ 2007 04:03 |
| Απαραίτητο δωρεάν λογισμικό | SocialWarfare | Γενικά Λογισμικό Chat | 14 | 1 Αυγ 2007 11:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |