![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E-mail komunikacija postaje prilično standardni dio komuniciranja, pa čak i vaš 80 godina stari baka je slanje e-po š te instant poruke (IM) njezini prijatelji i rodbina. Kao rezultat toga, postoji pletora pružatelji besplatne e-pošte, a koje usluge pružaju najbolji besplatni webmail usluge? Sa tako mnogo e-pošte davatelji, može biti malo zbunjujuće da bi se utvrdilo koje one pružaju najbolji besplatni webmail usluga.
Kada se odabere odgovarajuća davatelja usluga e-pošte, želite da se osigura da kompanije koje ste odabrali za obradu Vaše prepiske je jedan od najboljih, te da oni nude značajke kako bi vaš život lakšim. Naravno, svaki webmail ponude osnovnih usluga e-pošte, ali je najbolji besplatni webmail nudi više nego samo standarde. Vjerojatno jedan od glavnih značajki da većina ljudi traže u odabiru najboljih besplatni webmail račun iznosu od pohrane nude. Nedavno, mnogi od najboljih besplatni davatelji imati bilo njihovo skladištenje uklonjena ograničenja ili sadržavati takvu veliku količinu prostora za pohranu koji ste više nego dovoljno prostora za primanje i spremanje svih vaših važnih poruka. Jedan od Awesome značajke koje se sada nude najbolji besplatni webmail pružatelja je mogućnost za razgovor, ili slanje instant poruka, na svoje kontakte i prijateljima izravno u Vaše e-pošte računa. Barem dva od najpoznatijih besplatni webmail provideri, Yahoo i Gmail, nude ovu sposobnost. Sa Yahoo, čak možeš poslati tekst poruke za svoje kontakte 'mobitela tako da ni ne moraju biti dostupni na usluge chat sučelje. Ovo je veoma zgodan značajku. Kada se pokušavate odabrati najbolji besplatni webmail račun za svoje potrebe, vi svibanj također žele imati mogućnost preuzeti e-poštu od omiljenih webmail račun e-pošte u svoj omiljeni program, kao što su Outlook ili Eudora. Da bi ostvarili ovaj, morat ćete odabrati besplatnim webmail servis koji nudi POP preuzimanje. Još jedna značajka razmotriti kada tražite najbolji besplatni webmail (osobito ako su uvijek u pokretu) je tehnologija koja omogućava pristup vašim e-poštu s mobilnog uređaja. Za one koji žele biti tethered na računalo, ali ipak treba da primite njegovu e-mail, to je bitna značajka. U posljednje vrijeme, došlo je eksploziju od spama i virusa širi e-poštom, dok se druga značajka da su svi najbolji besplatni webmail provideri uključiti uz Vaš račun je mogućnost filtriranja neželjene pošte agresivnije i bilo štetno prijetnje. E-poruke koje su kategorizirane kao neželjena pošta ići u odvojenu mapu, i dolazne pošte skeniraju potencijalno štetne za bilo virusa, trojans, ili crve. Konačno, pri odabiru najboljih besplatni webmail usluga, morat ćete odlučiti koji su neophodni za funkcije što vam je potrebno ostvariti. Postoje brojni helpful reviews online koji će vam pomoći da odlučite što uslugu e-pošte je pravo za vas. A budući da su slobodni, on svibanj biti korisna za uzorak nekoliko različitih usluge prije nego što odaberete onaj koji radi za vas. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Podržava IMAP Gmail kao i POP.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također se može samo vrijedi imati Gmail račun samo za filtriranje džunka filtriranjem jer je jako dobro. tj.. Forwared sve svoje mail na Gmail račun za filtriranje, i onda su ga svi prosljeđeni vratiti. Provjerite jeste li postavili Gmail račun kao izuzetak za prosljeđivanje na dan ili ćete završiti s kontinuiranim mail petlja. Windows Live Mail također podržava IMAP ako koristite Windows Live Mail Client koji je stvarno dobar program. Možete imati to na svim svojim računalima, te će sve ostati u sinkro. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| JA pravedan dobiti moj mail poslan izravno na gmail potom proslijeđeni na moj račun, ali drugi koristiti "Reply-To" header pomoću gmail ponovno. Također ostavite mail na Gmail kao i proslijeđeni. Interesantno da Thunderbirdu će postaviti Gmail POP račune automatski, ali ne i IMAP!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da, ja puno radije IMAP jer možete dobiti poštom bilo gdje, a ne biti zaglavi sa PC-mail čitanja.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kao davatelja usluga e-pošte, volim Yahoo! Mail i kao e-pošta klijent Mozilla Thunderbird je najbolji.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kako ću doći do # 1 u Google Ljubav Gadgets! Provjerite Latest Gadgets Free Website SEO Review |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Webmail System! | jack100 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 13 siječanj 2008 14:24 |
| Best Free Webmail | Logic bomba | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 4. siječanj 2008 10:04 |
| Nekoliko novih značajki. | Hybr! D | Community News & Chat | 8 | 3. listopad 2007 13:58 |
| Osnovni Besplatni programi V2.0:) by slipend | slipend | Općenito Software Chat | 4 | 6. kolovoz 2007 04:03 |
| Osnovni slobodnog softvera | SocialWarfare | Općenito Software Chat | 14 | 1. kolovoz 2007 11:38 |
| Thread Tools | |
| |