![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E-mail kommunikáció egyre csinos szabvány része a kommunikáció, és még el 80 éves nagymamám is emailing és az azonnali üzenetküldő (IM) barátai és rokonai. Ennek eredménye, hogy a nagyszámú ingyenes e-mail szolgáltatók, hanem a szolgáltatások, amelyek a legjobb ingyenes webmail szolgáltatás? A sok email-szolgáltatókat, hogy egy kissé zavaró, hogy meghatározzák, melyek a legjobb ingyenes webmail szolgáltatás.
Ha kiválaszt egy e-mail szolgáltató, akarjuk, hogy a cég akkor válassza ki, hogy kezeli a leveleket az egyik legjobb, és hogy az általuk nyújtott funkciók, hogy a élet könnyebb. Természetesen minden webmail szolgáltatás alapvető e-mailt, de a legjobb ingyenes webmail kínál több, mint csupán az előírásoknak. Talán egyik legfontosabb jellemzői, hogy a legtöbb ember keres kiválasztásában legjobb ingyenes webmail számla összegét a tárolási kínált. A közelmúltban számos, a legfelső szabad szolgáltatók vagy törölni tárolásukat korlátozás, vagy annak tartalmaznia kell egy ilyen hatalmas raktározás, hogy már több mint elegendő tárhelyet kap, és tárolja az összes fontos e-maileket. Az egyik a félelmetes funkciók a ma által felajánlott legjobb ingyenes webmail szolgáltatóknak az a képesség, chat, vagy küldjön azonnali üzeneteket, a baráti kapcsolatok és a belső jogot az e-mail fiókját. Legalább két legismertebb ingyenes webmail szolgáltatást nyújtók, a Yahoo és a Gmail-t, rendelkezik ezzel a képességgel. A Yahoo, azt is küldhetünk szöveges üzeneteket a kapcsolatok "mobiltelefonok, így nem is kell, hogy legyen elérhető a szolgáltatás chat interfész. Ez nagyon kényelmes funkció. Ha megpróbálják kiválasztani a legjobb ingyenes webmail fiókot a szükségleteit, akkor azt is szeretné, hogy a képességét, hogy töltse le az e-mail a kedvenc webmail fiók be a kedvenc e-mail programot, mint például az Outlook vagy az Eudora. Annak érdekében, hogy ezt meg kell választania az ingyenes webmail szolgáltatás, melynek POP letölthető. A másik jellemzője, hogy fontolja meg, amikor keresi a legjobb ingyenes webmail (főleg, ha mindig az megy) az a képesség, hogy nyissa meg a levelet a mobil eszközön. Az emberek, akik nem szeretnék leköthetők a számítógépre, de még mindig nem kapja meg e-mail, ez egy alapvető jellemzője. Az utóbbi időben, nem volt egy robbanás a spamek és vírusok terjedésének e-mailben, és egy másik jellemzője, hogy minden a legjobb ingyenes webmail szolgáltatók közé tartozik a saját számlájára az a képesség, hogy kiszűrje a spam agresszív, és semmilyen káros fenyegetések ellen. E-mailek, amelyeket a spam kategorizáltak bemegy egy külön mappába, és a beérkező e-mail beolvasott minden potenciálisan káros vírusok, trójaiak, vagy férgek. Végül is, amikor kiválasztja a legjobb ingyenes webmail szolgáltató, akkor le kell dönteni, mely funkciók lényeges, hogy mit kell végrehajtani. Számos olyan hasznos véleménye Online segít Önnek eldönteni, hogy mely e-mail szolgáltatás van az Ön számára. És mivel ezek ingyenes, hasznos lehet néhány mintát a különböző szolgáltatások előtt választotta az, ami működik az Ön számára. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gmail IMAP támogat, valamint a POP.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt is érdemes csak egy Gmail fiókot csak a levélszemét-szűrés, mert a szűrés az nagyon jó. ie. Forwared az összes levelet a Gmail-fiókot a szűrés, és ezt követően minden továbbított vissza. Győződjön meg róla, hogy állítsa be a Gmail-fiók esetében kivételesen a szállítási vagy lesz a végén a folyamatos mail hurok. A Windows Live Mail is támogatja az IMAP használata esetén a Windows Live Mail kliens, amely egy nagyon jó program. Akkor azt az összes PC-k és azok minden tartózkodás szinkr. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| Én csak az én mailben küldött közvetlenül a Gmail majd továbbította az én másik számla, de egy "Reply-To" fejléc segítségével Gmail újra. Azt is hagyjuk a postai gmail valamint továbbítását. Érdekes, hogy a Thunderbird létrehoz gmail POP számlák automatikusan nem IMAP!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Igen, sokkal inkább azért, mert az IMAP kaphat az e-mail sehová, és nem kell ragasztani egy mail olvasás PC.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Az e-mail szolgáltató, imádom a Yahoo! Mail és a Mozilla Thunderbird e-mail kliens a legjobb.
__________________ Jinnat Ul. Hászán SEO Blog - Hogyan érhetek el a Google # 1 Love Modulok! Ellenőrizze a legfrissebb Modulok Free Website SEO ellenőrzés |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Webmail System! | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 13. január 2008 14:24 |
| Best Ingyenes Webmail | Logikai bomba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 4. január 2008 10:04 |
| Néhány új elem. | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 8 | 3. október 2007 13:58 |
| Essential ingyenes programok V2.0:) által slipend | slipend | General Chat szoftver | 4 | 6. augusztus 2007 04:03 |
| Essential ingyenes szoftver | SocialWarfare | General Chat szoftver | 14 | 1. Aug 2007 11:38 |
| Téma eszközök | |
| |