kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Néhány alapvető jellemzője a legjobb ingyenes webmail szolgáltatások

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2008, 01:44
Administrator Group

Default Néhány alapvető jellemzője a legjobb ingyenes webmail szolgáltatások

E-mail kommunikáció egyre csinos szabvány része a kommunikáció, és még el 80 éves nagymamám is emailing és az azonnali üzenetküldő (IM) barátai és rokonai. Ennek eredménye, hogy a nagyszámú ingyenes e-mail szolgáltatók, hanem a szolgáltatások, amelyek a legjobb ingyenes webmail szolgáltatás? A sok email-szolgáltatókat, hogy egy kissé zavaró, hogy meghatározzák, melyek a legjobb ingyenes webmail szolgáltatás.

Ha kiválaszt egy e-mail szolgáltató, akarjuk, hogy a cég akkor válassza ki, hogy kezeli a leveleket az egyik legjobb, és hogy az általuk nyújtott funkciók, hogy a élet könnyebb. Természetesen minden webmail szolgáltatás alapvető e-mailt, de a legjobb ingyenes webmail kínál több, mint csupán az előírásoknak.

Talán egyik legfontosabb jellemzői, hogy a legtöbb ember keres kiválasztásában legjobb ingyenes webmail számla összegét a tárolási kínált. A közelmúltban számos, a legfelső szabad szolgáltatók vagy törölni tárolásukat korlátozás, vagy annak tartalmaznia kell egy ilyen hatalmas raktározás, hogy már több mint elegendő tárhelyet kap, és tárolja az összes fontos e-maileket.

Az egyik a félelmetes funkciók a ma által felajánlott legjobb ingyenes webmail szolgáltatóknak az a képesség, chat, vagy küldjön azonnali üzeneteket, a baráti kapcsolatok és a belső jogot az e-mail fiókját. Legalább két legismertebb ingyenes webmail szolgáltatást nyújtók, a Yahoo és a Gmail-t, rendelkezik ezzel a képességgel. A Yahoo, azt is küldhetünk szöveges üzeneteket a kapcsolatok "mobiltelefonok, így nem is kell, hogy legyen elérhető a szolgáltatás chat interfész. Ez nagyon kényelmes funkció.

Ha megpróbálják kiválasztani a legjobb ingyenes webmail fiókot a szükségleteit, akkor azt is szeretné, hogy a képességét, hogy töltse le az e-mail a kedvenc webmail fiók be a kedvenc e-mail programot, mint például az Outlook vagy az Eudora. Annak érdekében, hogy ezt meg kell választania az ingyenes webmail szolgáltatás, melynek POP letölthető.

A másik jellemzője, hogy fontolja meg, amikor keresi a legjobb ingyenes webmail (főleg, ha mindig az megy) az a képesség, hogy nyissa meg a levelet a mobil eszközön. Az emberek, akik nem szeretnék leköthetők a számítógépre, de még mindig nem kapja meg e-mail, ez egy alapvető jellemzője.

Az utóbbi időben, nem volt egy robbanás a spamek és vírusok terjedésének e-mailben, és egy másik jellemzője, hogy minden a legjobb ingyenes webmail szolgáltatók közé tartozik a saját számlájára az a képesség, hogy kiszűrje a spam agresszív, és semmilyen káros fenyegetések ellen. E-mailek, amelyeket a spam kategorizáltak bemegy egy külön mappába, és a beérkező e-mail beolvasott minden potenciálisan káros vírusok, trójaiak, vagy férgek.

Végül is, amikor kiválasztja a legjobb ingyenes webmail szolgáltató, akkor le kell dönteni, mely funkciók lényeges, hogy mit kell végrehajtani. Számos olyan hasznos véleménye Online segít Önnek eldönteni, hogy mely e-mail szolgáltatás van az Ön számára. És mivel ezek ingyenes, hasznos lehet néhány mintát a különböző szolgáltatások előtt választotta az, ami működik az Ön számára.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 28 2008, 11:23
Donor Group

Gmail IMAP támogat, valamint a POP.

Old Május 28 2008, 11:38
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Gmail IMAP támogat, valamint a POP.
Azt is érdemes csak egy Gmail fiókot csak a levélszemét-szűrés, mert a szűrés az nagyon jó. ie. Forwared az összes levelet a Gmail-fiókot a szűrés, és ezt követően minden továbbított vissza. Győződjön meg róla, hogy állítsa be a Gmail-fiók esetében kivételesen a szállítási vagy lesz a végén a folyamatos mail hurok.

A Windows Live Mail is támogatja az IMAP használata esetén a Windows Live Mail kliens, amely egy nagyon jó program.

Akkor azt az összes PC-k és azok minden tartózkodás szinkr.

WLM FTW!

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 30 2008, 04:07
Donor Group

Én csak az én mailben küldött közvetlenül a Gmail majd továbbította az én másik számla, de egy "Reply-To" fejléc segítségével Gmail újra. Azt is hagyjuk a postai gmail valamint továbbítását.

Érdekes, hogy a Thunderbird létrehoz gmail POP számlák automatikusan nem IMAP!

Old Május 30 2008, 07:56
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Érdekes, hogy a Thunderbird létrehoz gmail POP számlák automatikusan nem IMAP!
Igen, sokkal inkább azért, mert az IMAP kaphat az e-mail sehová, és nem kell ragasztani egy mail olvasás PC.

Old Május 30 2008, 13:21
Donor Group

Az e-mail szolgáltató, imádom a Yahoo! Mail és a Mozilla Thunderbird e-mail kliens a legjobb.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Webmail System! jack100 Web Design, Hosting & SEO 3 13. január 2008 14:24
Best Ingyenes Webmail Logikai bomba E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 4. január 2008 10:04
Néhány új elem. Hybr! D Közösségi Hírek & Chat 8 3. október 2007 13:58
Essential ingyenes programok V2.0:) által slipend slipend General Chat szoftver 4 6. augusztus 2007 04:03
Essential ingyenes szoftver SocialWarfare General Chat szoftver 14 1. Aug 2007 11:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.