פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

כמה מאפיינים בסיסיים של מיטב שירותי דוא"ל באינטרנט

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2008, 01:44
מנהל קבוצת

Default כמה מאפיינים בסיסיים של מיטב שירותי דוא"ל באינטרנט

הדוא"ל הוא די רגיל להיות חלק של התקשורת, ואפילו את סבתא בת 80 היא דואר אלקטרוני או הודעות מיידיות (IM) אותה חברים ובני משפחה. בשל כך, יש שפע של ספקי דוא"ל חינם, אך הוא לספק את השירותים הטובים ביותר שירותי דואר באינטרנט בחינם? עם כל כך הרבה ספקי דוא"ל, זה יכול להיות קצת מבלבל, כדי לקבוע אילו לספק את הטוב ביותר חינם שירותי דואר באינטרנט.

כאשר אתה בחירת ספק דוא"ל, אתה רוצה להבטיח כי החברה תבחר לטפל התכתבות שלך הוא אחד הטובים ביותר, וכי הם מציעים תכונות כדי להקל על חייך. כמובן כל Webmail מציעה שירות דואר אלקטרוני בסיסי, אבל הכי טוב של דוא"ל באינטרנט מציע יותר מאשר רק את הסטנדרטים.

בטח אחת התכונות של הדף, כי רוב האנשים מחפשים לבחור את הטוב ביותר הוא חשבון דוא"ל באינטרנט את כמות האחסון המוצעים. לאחרונה, חלק ניכר מן הדף חינם יש ספקי האחסון שלהם או להסירו או לכלול הגבלות כזה סכום עצום של שטח אחסון שיש לך יותר מדי שטח החנות עד שנקבל את כל הודעות הדוא"ל שלך חשוב.

אחד ענק תכונות כי כעת הוא הציע את הטוב ביותר ללא תשלום על ידי ספקי הדואר באינטרנט היא היכולת לנהל צ 'אט, או לשלוח הודעות מיידיות, על הקשר שלך ושל חבריך ישירות מתוך חשבון הדואר האלקטרוני שלך. לפחות שני של מיטב הידוע ספקי דוא"ל באינטרנט, Yahoo ו-Gmail, מציעה יכולת זו. עם יאהו, אתה יכול גם לשלוח הודעות טקסט לאנשי הקשר שלך 'טלפונים סלולריים, כך שהם אפילו לא צריך להיות זמין על שירות הצ' אט של הממשק. זוהי תכונה מאוד נוח.

כאשר אתה מנסה לבחור את הטוב ביותר עבור חשבון דוא"ל באינטרנט לצרכים שלך, ייתכן שתרצה גם יכולים להוריד הדוא"ל שלך המועדפות Webmail חשבון הדוא"ל שלך המועדפות התוכנית, כמו Outlook או Eudora. כדי לבצע זאת, תצטרך לבחור דוא"ל באינטרנט, המציע שירות הורדת POP.

תכונה נוספת לשקול כאשר מחפשים את הטובים ביותר של דוא"ל באינטרנט (במיוחד אם אתה תמיד בדרכים) היא היכולת לגשת את הדוא"ל שלך בהתקן נייד. לאנשים לעשות רוצה להיות tethered למחשב אך עדיין צריך לקבל את הדוא"ל, זה הכרחי תכונה.

לאחרונה, חלה פיצוץ של דואר זבל ווירוסים להפיץ באמצעות דוא"ל, ואחר כך כל תכונה של מיטב ספקי דוא"ל באינטרנט כוללים את החשבון, הוא היכולת לסנן דואר זבל אגרסיבי וכל מזיק איומים. הודעות דוא"ל שאינן מסווג כדואר זבל ללכת לתוך תיקייה נפרדת, וכן הוא סריקת דואר אלקטרוני נכנס עבור כל שעלול להזיק וירוסים, trojans, או תולעים.

בסופו של דבר, בעת בחירת ספק שירותי דואר באינטרנט בחינם הטוב ביותר, תצטרך להחליט אילו תכונות הם חיוניים עבור מה אתה צריך להשיג. ישנן מספר רב של ביקורות מועיל מקוון כדי לסייע לך להחליט איזה שירות הדוא"ל מתאימה לך. ומאז הם ללא תשלום, הוא עשוי להיות מועיל כדי לדגום כמה שירותים שונים לפני בחירת אחד שעובד עבורך.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 במאי 2008, 11:23
קבוצת תורמים

Gmail תומך IMAP וכן POP.

Old 28 במאי 2008, 11:38
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mike0001 View Post
Gmail תומך IMAP וכן POP.
היא יכולה גם להיות שווה רק בעל חשבון ב-Gmail רק לסינון הזבל כי יש סינון מאוד טוב. כלומר. Forwared את כל הדואר של Gmail לחשבון לסינון, ולאחר מכן יש להעביר את כל זה שוב. ודא שאתה מגדיר את חשבון Gmail כפי חריגה עבור העברה או תקבל בסופו של דבר, עם לולאה רציפה הדואר.

Windows Live Mail-IMAP תומך גם אם אתה משתמש ב-Windows Live Mail לקוח שהוא באמת תוכנית טובה.

אתה יכול לקבל את כל זה על מחשבים ועל הכל הם יהיו מסונכרנים.

WLM FTW!

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 30 במאי 2008, 04:07
קבוצת תורמים

אני פשוט שלחו לי מייל ישירות ל-Gmail אז העברתי את החשבון שלי, אבל אחר משתמש "השב ל" כותרת בעזרת Gmail שוב. גם אני משאיר את הדואר ב-Gmail, כמו גם להיות העברה.

מעניין כי Thunderbird יהיה להגדיר באופן אוטומטי חשבונות Gmail-POP-IMAP אבל לא!

Old 30 במאי 2008, 07:56
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mike0001 View Post
מעניין כי Thunderbird יהיה להגדיר באופן אוטומטי חשבונות Gmail-POP-IMAP אבל לא!
כן, אני מעדיף הרבה IMAP, כי אתה יכול לקבל את הדואר בכל מקום, ולא להיות תקוע עם קריאת מייל המחשב.

Old 30 במאי 2008, 13:21
קבוצת תורמים

בתור ספק דוא"ל, אני אוהב את Yahoo! Mail של בתור לקוח הדוא"ל Mozilla Thunderbird הוא הטוב ביותר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Webmail מערכת! jack100 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 13 ינואר 2008 14:24
Best דוא"ל באינטרנט Logic Bomb דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 4th ינואר 2008 10:04
כמה תכונות חדשות. Hybr! ד קהילה חדשות וצ 'אטים 8 3rd אוקטובר 2007 13:58
חיוני חינם תוכניות V2.0:) על ידי slipend slipend כללי תוכנות צ 'אט 4 6 אוגוסט 2007 04:03
חיוני תוכנות חינמיות SocialWarfare כללי תוכנות צ 'אט 14 ב -1 לאוגוסט 2007 11:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.