![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siųsti ryšys tampa gana standartinė dalis bendravimo, ir net savo 80 metų močiutė, tai elektroniniu paštu ir tiesioginių pranešimų (IM) savo draugams ir giminėms. Kadangi šio rezultato, yra ir nemokamų pašto paslaugų teikėjų gausa, bet ir kokias paslaugas teikia geriausias nemokamų pašto paslaugų? Tiek daug elektroninio pašto paslaugų teikėjams, ji gali būti šiek tiek klaidina, kurios padėtų užtikrinti gerą nemokamos elektroninio pašto paslaugos.
Jei esate pasirinkę elektroninio pašto paslaugų teikėjas, norite užtikrinti, kad įmonė pasirinktų tvarkyti savo korespondenciją yra geriausias ir kad jie siūlo funkcijas, kurios palengvins Jūsų gyvenimą. Žinoma, kiekviena elektroninio pašto paslauga suteikia pagrindinio elektroninio pašto adresą, bet geriausia nemokama elektroninio pašto paslauga suteikia daugiau nei standartus. Tikriausiai vienas iš svarbiausių funkcijų, kad dauguma žmonių ieško pasirinkti geriausia nemokama elektroninio pašto sąskaita, saugojimo siūlomų lėšų. Pastaruoju metu daugelis iš viršaus nemokamai teikėjai arba nuimti jų laikymo apribojimai ar yra tokia didžiulė suma, sandėliavimo, kad turite daugiau nei pakankamai vietos priimti ir saugoti visus svarbius pranešimus. Vienas nuostabus savybes, dabar siūlo geriausias nemokamų pašto paslaugų teikėjai, yra gebėjimas bendrauti, siųsti tiesioginius pranešimus, kontaktus ir draugais tiesiai iš savo pašto dėžutę. Geriausių žinomų nemokamos elektroninio pašto paslaugų teikėjai, "Yahoo" ir "Gmail", ne mažiau kaip du pasiūlyti šią galimybę. Yahoo, jūs netgi galite siųsti tekstines žinutes į savo kontaktus, mobiliuosius telefonus, todėl jie net neturi būti prieinama paslauga pokalbio sąsaja. Tai yra labai patogi funkcija. Kai bandote pasirinkti geriausių nemokamų pašto paskyros jūsų poreikius, taip pat galite turėti galimybę parsisiųsti paštu iš savo mėgstamus elektroninio pašto sąskaita, į jūsų mėgstamiausių pašto programą, tokią kaip Outlook ar Eudora. Norint pasiekti to, jums reikės pasirinkti nemokamos elektroninio pašto paslauga, kuri siūlo POP. Kita svarbi ypatybė, jei ieškote geriausių nemokamų pašto (ypač jei esate visada eiti), yra gebėjimas naudotis savo elektroninio pašto adresą iš savo mobiliojo prietaiso. Tiems, kurie mėgsta būti laikomi pririšti prie kompiuterio, tačiau dar reikia gauti savo elektroniniu paštu, tai yra pagrindinė savybė. Pastaruoju metu įvyko sprogimas spam ir virusų plitimo per e-mail, ir kitą funkciją, visi geriausi nemokamų pašto paslaugų teikėjų sudaro su savo sąskaitos galimybę agresyviai filtruoti nepageidaujamą e. paštą ir žalingą bet grėsmes. Laiškus, kurie yra klasifikuojami kaip šlamštas eiti į atskirą aplanką ir laiškų yra nuskaitomi dėl bet kokių galimų žalingų virusų, Trojos arklys, arba kirminai. Galų gale, kai reikia išrinkti geriausią nemokamų pašto paslaugų teikėjas, jums reikės nuspręsti, kurios funkcijos yra labai svarbios, ką reikia atlikti. Yra daug naudingos Apžvalgos tinkle padės jums nuspręsti, elektroninio pašto paslauga jums tinka. Ir kadangi jos yra laisvas, jis gali būti naudingas pavyzdys keletą skirtingų paslaugų prieš pasirenkant tą, kuri dirba jums. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gmail palaiko IMAP, kaip ir POP.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis taip pat gali būti verta tik turintys Gmail tik šiukšlių filtravimą, nes filtravimas yra labai gera. ty. Forwared visus jūsų pašto Gmail filtravimo, ir tuomet visa tai perduoti atgal. Įsitikinkite, kad turite nustatyti Gmail kaip siuntimo išimtimi ar jums reikia su nuolat pašto linijos. Windows Live Mail "taip pat palaiko IMAP, jei naudojate" Windows Live Mail klientas, kuri yra tikrai gera programa. Jūs galite turėti jį visus savo asmeninius kompiuterius ir jie visi sinchronizavimą. WLM Ftw!
|
| |||
| |||
| I just get Mano paštas siunčiami tiesiogiai į Gmail tada perduodama kitai mano sąskaitą, tačiau naudoja "Reply-To" header naudojant Gmail vėl. Aš taip pat išvykti į Gmail paštą taip pat yra perduota. Įdomu, kad Thunderbird sukurs Gmail sąskaitos automatiškai, bet ne IMAP!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Taip, aš daug labiau IMAP, nes galite gauti paštu bet kur, o ne pakimba su pašto skaitymo PC.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kadangi pašto paslaugų teikėjas, myliu "Yahoo! Paštas ir kaip pašto klientas Mozilla Thunderbird yra geriausia.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kaip pasiekti Google # 1 Meilė Gadgets! Patikrinkite Paskutinės gadgets Free Website SEO Apžvalga |