mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Dažas būtiskas iezīmes Best Free Webmail Pakalpojumi

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2008, 01:44
Administrator Group

Default Dažas būtiskas iezīmes Best Free Webmail Pakalpojumi

E-pasta komunikāciju kļūst diezgan standarta daļu paziņot, un pat savu 80 gadu veco vecmāmiņu ir-pasta vēstuļu sūtīšanas un tūlītējo ziņojumapmaiņu (IM) viņas draugiem un radiniekiem. Kā rezultātā, ir pārpilnība bezmaksas e-pasta pakalpojumu sniedzējiem, bet kurus pakalpojumus sniedz labākās bezmaksas webmail pakalpojumus? Ar tik daudzām e-pasta pakalpojumu sniedzējiem, tas var būt nedaudz mulsinoši noteikt, kura nodrošina vislabāko bezmaksas webmail pakalpojumus.

Kad esat izvēloties pasta pakalpojumu sniedzējs, jūs vēlaties, lai nodrošinātu, ka sabiedrība izvēlaties rīkoties jūsu sarakste ir viens no labākajiem un, ka tie piedāvā funkcijas, lai padarītu jūsu dzīvi vieglāku. Protams, katram tīmekļa pasta pakalpojums piedāvā pamata e-pastu, bet labākais bezmaksas webmail piedāvā vairāk nekā tikai standartiem.

Iespējams, ir viens no top pazīmes, ka vairums cilvēku meklēt izvēlēties labākās bezmaksas webmail konts krātuves piedāvāti. Nesen, daudzi no augšas bezmaksas pakalpojumu sniedzēju vai nu noņemt to uzglabāšanas ierobežojumiem, vai arī šādu milzīgu glabāšanas, ka jums ir vairāk nekā pietiekami daudz vietas, lai saņemtu un glabāt visu jūsu svarīgi e-pastiem.

Viena no awesome funkcijas, kas tagad piedāvā labākās bezmaksas webmail sniedzējiem ir iespēja tērzēt, vai sūtīt tūlītējos ziņojumus, savus kontaktus un draugus no labās puses iekšpusē, jūsu e-pasta kontu. Vismaz divi no pazīstamākajiem bezmaksas webmail sniedzējiem, Yahoo un Gmail piedāvā tādas iespējas. Ar Yahoo, jūs pat varat sūtīt īsziņas saviem kontaktiem "mobilos telefonus lai tie pat nav pieejami pakalpojuma chat interfeisu. Tas ir ļoti ērti funkciju.

Kad jūs mēģināt izvēlēties labākās bezmaksas webmail vērā jūsu vajadzībām, varat arī vēlas, lai lejupielādētu e-pasta spēja no jūsu mīļākie webmail kontā iecienītākās e-pasta programmu, piemēram, Outlook vai Eudora. Lai to paveiktu, jums vajadzēs izvēlēties bezmaksas tīmekļa pasta pakalpojums, kas piedāvā POP download.

Vēl viena iespēja apsvērt, meklējot labākās bezmaksas webmail (īpaši, ja jūs vienmēr go) ir iespēja piekļūt savam e-pastu no jūsu mobilo ierīci. Cilvēkiem, kuriem patīk piesiet ar datoru, bet joprojām ir nepieciešama, lai saņemtu savu e-pastu, šis ir būtisks elements.

Pēdējā laikā ir bijis sprādziens surogātpasta un vīrusu izplatīšanos pa e-pastu, un vēl viena īpatnība, ka visas labākās bezmaksas webmail sniedzēji arī ar jūsu konts ir iespēja agresīvi filtrēt spamu un kaitīgu draudiem. E-pastiem, tiek klasificēts kā surogātpasts iedziļināties atsevišķā mapē, un ienākošo e-pasts ir skenēts uz visu veidu potenciāli kaitīgo vīrusiem, Trojas zirgiem un tārpiem.

Galu galā, izvēloties labākās bezmaksas webmail sniedzēju, jums būs jāizlemj, kuras funkcijas ir būtiski, ko jums vajadzētu paveikt. Ir daudz noderīgu pārskatu tiešsaistē, lai palīdzētu jums izlemt, kuru e-pakalpojums ir piemērots tieši Jums. Un tā kā tie ir brīvi, var būt lietderīgi, lai varētu atlasīt dažas dažādus pakalpojumus, pirms izvēlaties vienu, kas strādā priekš jums.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 28, 2008, 11:23
Donors Group

Gmail atbalsta IMAP, kā arī POP.

Old Maijs 28, 2008, 11:38
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Gmail atbalsta IMAP, kā arī POP.
Tā var būt arī vērts vienkārši vietā Gmail kontu tikai filtrēšanas junk tāpēc, ka filtrēšana ir ļoti labs. ie. Forwared visus savus pastu uz Gmail kontu filtrēšanai, un tad tas viss nosūtīti atpakaļ. Pārliecinieties, ka jūs iestatāt Gmail kontu kā nosūtīšanai izņēmums, vai jūs galu galā ar nepārtrauktu pastu cilpu.

Windows Live Mail atbalsta arī IMAP, ja lietojat Windows Live Mail klientam, kurš ir ļoti laba programma.

Jūs varat to visiem saviem datoriem un tās visas paliek sync.

WLM FTW!

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 30, 2008, 04:07
Donors Group

Es tikai saņemt savu pastu nosūta tieši uz gmail pēc tam nosūta uz manu citā kontā, bet izmantot "Reply-To" header Gmail again. Es arī atstāt pastu, Gmail, kā arī nosūtīšanas.

Interesanti, ka Thunderbird izveidos gmail POP kontiem automātiski, bet ne IMAP!

Old Maijs 30, 2008, 07:56
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Interesanti, ka Thunderbird izveidos gmail POP kontiem automātiski, bet ne IMAP!
Jā, es daudz labprātāk IMAP, jo jūs varat saņemt pasta jebkur, un nav ko iesākt ar pasta lasīšanas PC.

Old Maijs 30, 2008, 13:21
Donors Group

Kā pasta pakalpojumu sniedzēja, I love Yahoo! Pasta un kā e-pasta klienta Mozilla Thunderbird ir vislabākais.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.