![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Komunikacja e-mail staje się całkiem standardowy element komunikacji, a nawet 80 lat stara babcia jest wysyłanie wiadomości e-mail i wiadomości błyskawiczne (IM) jej przyjaciół i krewnych. W wyniku tego, istnieje mnóstwo wolnego dostawców e-mail, ale usługi, które zapewniają najlepsze wolny webmail usług? Przy tak wielu dostawców e-mail, może być trochę mylące dla określenia, które zapewniają najlepsze wolny webmail usług.
Gdy pojawi się wiadomość e-mail, wybierając dostawcę, chcemy zapewnić, że firma wybrać do obsługi korespondencji jest jednym z najlepszych i że oferują funkcje, dzięki którym Twoje życie łatwiejszym. Oczywiście każdy internetowy serwis oferuje podstawowe wiadomości, ale najlepiej, bezpłatny, internetowy oferuje więcej niż tylko normy. Prawdopodobnie jedną z najważniejszych cech, które większość ludzi szukać w doborze najlepszych wolny webmail jest wysokość składowania oferowanych. Ostatnio, wielu z czołowych dostawców darmo albo usunąć ich przechowywania lub ograniczenia obejmują takie duże ilości składowania, że masz więcej niż wystarczająco miejsca, aby odbierać i przechowywać wszystkie ważne wiadomości. Jednym z niesamowite funkcje, które jest teraz oferowane przez najlepszych dostawców wolny webmail jest możliwość czatu lub wysyłania wiadomości błyskawicznych, do kontaktów z przyjaciółmi i bezpośrednio z konta e-mail. Co najmniej dwa z najbardziej znanych dostawców wolny webmail, Gmail i Yahoo, oferują tę funkcję. Z Yahoo, można nawet wysyłać wiadomości tekstowe do kontaktów "telefony komórkowe, tak że nawet nie muszą być dostępne na usługi czatu interfejs. Jest to bardzo wygodna funkcja. Gdy staramy się wybrać najlepszy wolny webmail do Twoich potrzeb, możesz także mieć zdolność do pobierania poczty z Twojego ulubionego webmail do Twojego ulubionego programu pocztowego, takich jak Outlook lub Eudora. W tym celu należy wybrać bezpłatny, internetowy serwis, który oferuje POP pobrania. Kolejnym elementem do rozważenia przy poszukiwaniu najlepszych wolny webmail (zwłaszcza jeśli są zawsze w ruchu) jest możliwość dostępu do konta e-mail z urządzenia. Dla ludzi, którzy nie chcą być wiązane do komputera, ale nadal trzeba ich odbierać wiadomości e-mail, jest to zasadnicza cecha. Ostatnio doszło do wybuchu spamu i wirusów rozprzestrzeniania przez e-mail, a funkcja, że wszystkie najlepsze wolny webmail dostawców zawierać z konta jest możliwość agresywnie odfiltrować spam i szkodliwych zagrożeń. E-maile, które są klasyfikowane jako spam przejdź do osobnego folderu i przychodzących wiadomości e-mail jest skanowany za potencjalnie szkodliwe wirusy, konie trojańskie lub robaki. Ostatecznie, przy wyborze najlepszego wolny webmail usługodawcy, będziesz musiał zdecydować, które elementy są niezbędne do tego, co chcesz osiągnąć. Istnieje wiele opinii pomocne w Internecie, które pomogą Ci podjąć decyzję, które usługi poczty e-mail jest dla Ciebie. A ponieważ są one wolne, to może być pomocne próbki kilku różnych usług przed wyborem, który pracuje dla Ciebie. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gmail obsługuje protokół IMAP oraz POP.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można również warto tylko o Gmail tylko do filtrowania wiadomości-śmieci, ponieważ filtrowania jest bardzo dobra. ie. Forwared całą pocztę z konta Gmail do filtrowania, a następnie przekazała je wszystkie powrotem. Upewnij się ustawić Gmail jako wyjątek przekazywania lub będzie koniec z ciągłym mail pętli. Windows Live Mail także obsługuje IMAP, jeśli używasz Windows Live Mail Client, który jest bardzo dobry program. Możesz mieć go na wszystkie komputery i będą wszystkie pobyt w synchronizacji. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| I just get my mail wysłany bezpośrednio do gmail następnie przekazane do mojego innego konta, ale użycie "Odpowiedz do" nagłówka za pomocą Gmail ponownie. Ja również opuścić mail na gmail jak również przekazane. Ciekawe, że Thunderbird utworzy kont POP Gmail automatycznie, ale nie IMAP!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak, dużo, ponieważ wolą IMAP można uzyskać mail w dowolnym miejscu i nie może być zatrzymany czytania poczty z komputerem.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| W e-mail, uwielbiam Yahoo! Poczta, jak i klienta poczty Mozilla Thunderbird jest najlepszy.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak dotrzeć # 1 w Google Gadżety Love! Sprawdź najnowszy Gadżety Strona internetowa Free SEO weryfikacja |
![]() |
|
| Zakładki |