![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Email de comunicare este de a deveni o parte destul de standard, de a comunica, chiar si 80 de ani, este să trimiteţi un email la bunica şi de mesagerie instant (IM) ei prieteni şi rude. Ca urmare a acestei, există o pletoră de email gratuit de furnizori, dar care oferă cele mai bune servicii de servicii gratuite de webmail? Cu atât de multe de e-mail furnizorilor, acesta poate fi un pic confuz, pentru a determina care dintre ele furniza cele mai bune servicii gratuite de webmail.
Când sunt selectarea unui furnizor de e-mail, pe care doriţi să se asigure că societatea pe care o selectaţi pentru a gestiona corespondenta dvs. este unul dintre cele mai bune şi că acestea oferă caracteristici pentru a vă face viaţa mai uşoară. Desigur, fiecare serviciu de webmail ofera bază de e-mail, dar cel mai bun liber webmail oferă mai mult decât standardele. Probabil, una din primele caracteristici pe care majoritatea oamenilor cauta in alegerea celor mai bune gratuite de webmail cont este cantitatea de stocare oferit. Recent, multe dintre furnizorii de top liber, fie au înlăturat restricţiile lor de stocare sau pentru a include o astfel de sumă uriaşă de stocare pe care le-aţi mai mult decât suficient spaţiu pentru a primi şi păstra toate mesajele de poştă electronică de important. Una din caracteristicile minunat, care este acum oferit de cei mai buni furnizori de liber webmail este abilitatea de a folosi chat-ul, sau a trimite mesaje instant, la persoanele de contact de la prieteni şi chiar din interiorul dvs. de e-mail. Cel puţin două dintre cele mai cunoscute gratuite de webmail furnizorii, Yahoo şi Gmail, oferă această capabilitate. Cu Yahoo, puteţi chiar să trimiteţi mesaje text la contacte "de telefoane mobile pentru ca acestea să nu mai trebuie să fie disponibile cu privire la serviciul de chat interfaţă. Aceasta este o caracteristică foarte convenabil. Când se încearcă de a selecta cele mai bune gratuite de webmail cont de necesităţile dumneavoastră, vă poate, de asemenea, doresc să aibă capacitatea de a descărca e-mail de la dvs. favorit webmail cont în programul dumneavoastră preferat de e-mail, cum ar fi Outlook sau Eudora. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să alegeţi un serviciu de webmail gratuit, care oferă POP download. O altă caracteristică să ia în considerare atunci când caută cele mai bune gratuite de webmail (în special dacă sunt mereu în mişcare) este abilitatea de a accesa adresa dvs. de email de la dispozitivul dvs. mobil. Pentru cei care nu vrea să fi legaţi la un computer, dar încă mai trebuie să primească de email lor, aceasta este o caracteristică esenţială. În ultima vreme, a fost o explozie de spam şi viruşi răspândit prin e-mail, şi o altă caracteristică ce tot de la cele mai bune gratuite de webmail furnizorii include cu contul dvs., este abilitatea de a agresiv filtra mesajele nesolicitate şi dăunătoare amenintari. E-mail-uri, care sunt clasificate ca spam merge într-un dosar separat, şi sosite de e-mail este scanat pentru orice potenţial dăunătoare viruşi, troieni, viermi sau. În cele din urmă, când selectarea celor mai bune liber furnizorul de webmail, va fi nevoie de a decide care caracteristici sunt esenţiale pentru ceea ce ai nevoie pentru a realiza. Există numeroase reviste online de ajutor pentru a vă ajuta să decideţi care serviciul de email este potrivit pentru dumneavoastră. Si din moment ce acestea sunt gratuite, acesta poate fi de ajutor pentru a proba câteva servicii diferite, înainte de a alege pe cel pe care lucreaza pentru tine. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gmail IMAP sprijină, precum şi POP.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta poate fi, de asemenea, în valoare de doar un cont Gmail doar pentru filtrarea drog, deoarece, de filtrare este foarte buna. de ex. Forwared toate mail-vă la contul de Gmail pentru filtrare, şi apoi să-l toate transmise din nou. Asiguraţi-vă că aţi setat contul de Gmail ca o excepţie de transmitere sau de la tine se va termina cu un continuu mail bucla. Windows Live Mail IMAP sprijină, de asemenea, dacă utilizaţi Windows Live client de mail care este un foarte bun program. Puteţi să-l pe toate PC-urile şi toate acestea vor sta în sincronizare. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| Am să-mi iau mail trimis direct la Gmail apoi transmise la alte contul meu, dar utilizează un "Reply-To" antet folosiţi Gmail din nou. Am de asemenea, lasă de mail pe Gmail, precum şi a fi transmise. Interesant că Thunderbird va înfiinţa Gmail POP conturi în mod automat, dar nu IMAP!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Da, am prefera IMAP de mult pentru că puteţi obţine prin e-mail de oriunde, şi să nu fi ramas cu un e-mail de lectură PC.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ca un furnizor de e-mail, iubesc Yahoo! Mail şi ca un client de email Mozilla Thunderbird este cel mai bun.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Cum am ajunge # 1 in Google Dragostea Gadgets! Verificaţi Ultimele Gadgets Free Website SEO Review |
![]() |
|
| Marcaje |