menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby

Reply

Thread Tools
Old 27. mája 2008, 01:44
Administrátor Skupina

Default Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby

E-mailovej komunikácie sa stáva docela štandardnou súčasťou komunikácie, a to aj vaša 80 rokov stará babička je mailování a instant messaging (IM) svojim priateľom a príbuzným. V dôsledku toho existuje množstvo voľného email poskytovateľov, ale služby, ktoré poskytujú najlepšie zadarmo webmailové služby? Vďaka veľkému počtu e-mailových služieb, môže byť trochu mätúci, určiť, ktorý z nich poskytujú najlepšie zadarmo webmailové služby.

Ak ste výberom e-mailových služieb, ktoré chcete, aby zabezpečili, že spoločnosť si vyberiete spracovávať vaše korešpondencia je jeden z najlepších a že ponúkajú funkcie, aby váš život jednoduchší. Samozrejme každý emailová služba ponúka základné e-mailom, ale najlepšie zadarmo webmailovej ponúka viac ako len štandardy.

Zrejme jedným z hlavných funkcií, ktoré väčšina ľudí hľadať vo výbere najlepších zdarma webmailové účte je výška ponúknutej skladovanie. Práve mnohí z najväčších poskytovateľov zdarma buď odstránené ich uloženie obmedzenia alebo obsahujú takéto obrovské množstvo skladovacích že máte viac ako dostatočný priestor pre príjem a uloženie všetkých vašich dôležitých e-mailov.

Jedným z úžasné vlastnosti, ktoré je v súčasnej dobe ponúka najlepšie voľné webmailové poskytovateľov je možnosť chatovať alebo posielať okamžité správy do kontaktov a priateľov z pravej vnútri vášho e-mailového konta. Najmenej dvaja z najznámejších bezplatné webmailové poskytovateľov Yahoo a Gmail, ponúkajú túto schopnosť. S Yahoo, môžete dokonca posielať textové správy do kontaktov 'mobilné telefóny tak, že dokonca ani nemajú k dispozícii pre služby chat rozhranie. To je veľmi pohodlné funkcie.

Keď sa snažíte vybrať najlepší webmail účtu zdarma pre vaše potreby, môžete tiež chcete mať možnosť sťahovať poštu z vašej obľúbenej webmailové účet do svojho obľúbeného e-mailový program, ako je napríklad Outlook alebo Eudora. Na tento účel si budú musieť vybrať zdarma webmail služba, ktorá ponúka POP stiahnutie.

Ďalším prvkom, ktoré je potrebné pri hľadaní najlepšieho zdarma webmail (najmä ak ste vždy na cestách) je možnosť prístupu na vaše e-maily zo svojho mobilného prístroja. Pre ľudí, ktorí chceli byť uväzovať do počítača, ale napriek tomu potrebujú získať ich e-maily, to je základným rysom.

V poslednej dobe došlo k výbuchu na spam a vírusy sa šíri e-mailom, a ďalšie funkcie, ktoré všetkým najlepšie bezplatné webmailové poskytovateľov patrí k Vášmu účtu je schopnosť agresívne odfiltrovanie spamu a škodlivých hrozieb. E-maily, ktoré sú klasifikované ako spam ísť do samostatnej zložky, a prichádzajúce e-maily sú skenované na všetkých potenciálne škodlivých vírusov, trójskych koní alebo červov.

V konečnom dôsledku, pri výbere najlepších zdarma webmailové poskytovateľ, budete sa musieť rozhodnúť, ktoré funkcie sú dôležité pre to, čo potrebujete k splneniu. Existuje mnoho užitočných recenzia online, ktorý vám pomôže rozhodnúť, ktoré e-mailovej služby je pre vás to pravé. A pretože sú zadarmo, môžu byť užitočné pre ukážku niekoľkých rôznych služieb pred voľbou, ktorý pracuje za vás.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. mája 2008, 11:23
Darcu Skupina

Gmail podporuje IMAP a POP.

Old 28. mája 2008, 11:38
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Gmail podporuje IMAP a POP.
Rovnako môže byť užitočné iba s Gmail účtu len pre filtrovanie nevyžiadanej pretože filtrovanie je veľmi dobrá. tzn. Forwared všetky vaše e-mail do účtu Gmail pre filtrovanie a potom sa to všetko odovzdaný späť. Uistite sa, že nastavenie účtu Gmail ako výnimku pre prenos alebo ste skončili s nepretržitým mail slučky.

Windows Live Mail podporuje aj IMAP v prípade, že používate Windows Live Mail Klient, ktorý je naozaj dobrý program.

Vy môžete mať na všetky svoje počítače a budú všetky pobyt v synch.

WLM FTW!

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 30. mája 2008, 04:07
Darcu Skupina

Len som si môj mail poslal priamo na gmail následne postúpi do môjho druhého účtu, ale používate "Reply-To" hlavičku Gmail znova. Tiež som opustiť mail na gmail, rovnako ako ich odoslanie.

Zaujímavé, že Thunderbird bude zriadená gmail POP účty automaticky, ale nie IMAP!

Old 30. mája 2008, 07:56
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Zaujímavé, že Thunderbird bude zriadená gmail POP účty automaticky, ale nie IMAP!
Áno, som moc nejraději IMAP, pretože môžete získať mail kdekoľvek, a nie potrebné konsolidovať mail čítanie s PC.

Old 30. mája 2008, 13:21
Darcu Skupina

Ako poskytovateľ email, milujem Yahoo! Mail a ako e-mailového klienta Mozilla Thunderbird je najlepšie.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.