мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Неке битне карактеристике од најбољих Фрее Уебмаил Услуге

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 сви 2008, 01:44
Администратор Гроуп

Default Неке битне карактеристике од најбољих Фрее Уебмаил Услуге

Е-маил комуникација постаје прилично стандардни део комуницирања, па чак и ваш 80 година стари бака је слање е-по ш те инстант поруке (ИМ) њени пријатељи и родбина. Као резултат тога, постоји плетора компанија пружа бесплатне е-поште, а које услуге пружају најбољи бесплатни уебмаил услуге? Са тако много е-поште провајдери, може бити мало збуњујуће да би се утврдио које оне пружају најбољи бесплатни уебмаил услуга.

Када се одабере одговарајућа провајдера услуга е-поште, желите да се осигура да компаније које сте изабрали за обраду Ваше преписке је један од најбољих, те да они нуде функције како би ваш живот лакшим. Наравно, сваки уебмаил понуде основних услуга е-поште, али је најбољи бесплатни уебмаил нуди више него само стандарде.

Вероватно један од главних карактеристика да већина људи траже у одабиру најбољих бесплатни уебмаил налог износу од простора нуде. Недавно, многи од најбољих бесплатни провајдери имати било њихово складиштење уклоњена ограничења или да садржи такву велику количину простора за складиштење који сте више него довољно простора за примање и чување свих ваших важних порука.

Један од Ауесоме опције које се сада нуде најбољи бесплатни уебмаил пружаоца је могућност за разговор, или слање инстант порука, на своје контакте и пријатељима директно у ваше е-поште рачуна. Барем два од најпознатијих бесплатни уебмаил провидер, Ыахоо и Гмаил, нуде ову способност. Са Ыахоо, чак можеш послати текст поруке за своје контакте 'мобилног телефона тако да ни не морају бити доступни на услуге цхат интерфејс. Ово је веома згодан функцију.

Када се покушавате одабрати најбољи бесплатни уебмаил налог за своје потребе, ви мај такође желе да имају могућност да преузмете е-пошту од омиљених уебмаил налог е-поште у свој омиљени програм, као што су Оутлоок или Еудора. Да би остварили овај, потребно је да изаберете бесплатним уебмаил сервис који нуди ПОП преузимање.

Још једна функција размотрити када тражите најбољи бесплатни уебмаил (нарочито ако су увек у покрету) је технологија која омогућава приступ вашим е-поруку са мобилног уређаја. За оне који желе бити тетхеред на рачунар, али ипак треба да примите његову е-маил, то је битна функција.

У последње време, дошло је експлозију од спам и вируса шири е-поштом, док се друга функција да су сви најбољи бесплатни уебмаил провидер укључити уз Ваш налог је могућност филтрирања нежељене поште агресивније и било штетно претње. Е-поруке које су категоризовани као непожељна ићи у одвојену фасциклу, и долазне поште скенирају потенцијално штетне за било вируса, тројанс, или црве.

Коначно, при одабиру најбољих бесплатни уебмаил услуга, потребно је да одлучи који су неопходни за функције што вам је потребно остварити. Постоје бројни хелпфул ревиеус онлине који ће вам помоћи да одлучите шта услугу е-поште је право за вас. А будући да су слободни, он мај бити корисна за узорак неколико различитих услуге пре него што изаберете онај који ради за вас.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 28 сви 2008, 11:23
Донаторска Група

Подржава ИМАП Гмаил као и ПОП.

Old 28 сви 2008, 11:38
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Подржава ИМАП Гмаил као и ПОП.
Такође се може само вреди имати Гмаил рачун само за филтрирање џунка филтрирањем јер је јако добро. тј. Форуаред све своје маил на Гмаил налог за филтрирање, и онда су га сви просљеђени вратити. Проверите да ли сте поставили Гмаил налог као изузетак за просљеђивање на дан или ћете завршити са континуираним маил петља.

Уиндоус Ливе Маил такође подржава ИМАП ако користите Уиндоус Ливе Маил Цлиент који је стварно добар програм.

Можете имати то на свим својим рачунарима, те ће све остати у синкро.

УЛМ ФТУ!

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 30 сви 2008, 04:07
Донаторска Група

ЈА праведан добити мој маил послат директно на гмаил потом прослијеђени на мој рачун, али други користити "Реплы-То" хеадер помоћу гмаил поново. Такође оставите маил на Гмаил као и прослијеђени.

Интересантно да Тхундербирду ће поставити Гмаил ПОП рачуне аутоматски, али не и ИМАП!

Old 30 сви 2008, 07:56
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Интересантно да Тхундербирду ће поставити Гмаил ПОП рачуне аутоматски, али не и ИМАП!
Да, ја много радије ИМАП јер можете добити поштом било где, а не бити заглави са ПЦ-маил читања.

Old 30 сви 2008, 13:21
Донаторска Група

Као даваоца услуга е-поште, волим Ыахоо! Маил и као е-маил клијент Мозилла Тхундербирд је најбољи.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уебмаил Сыстем! јацк100 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 3 13 јануар 2008 14:24
Бест Фрее Уебмаил Логиц бомба Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 6 4 јануар 2008 10:04
Неколико нових функција. Хыбр! Д Цоммуниты Неус & Цхат 8 3 октобар 2007 13:58
Основни Бесплатни програми В2.0:) бы слипенд слипенд Уопштено Софтуаре Цхат 4 6 аугуст 2007 04:03
Основни слободног софтвера СоциалУарфаре Уопштено Софтуаре Цхат 14 1 аугуст 2007 11:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц