az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Bazı Temel Özellikler En İyi Serbest Webmail Hizmetleri

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 01:44 27.
Yönetici Grubu

Default Bazı Temel Özellikler En İyi Serbest Webmail Hizmetleri

E-posta iletişim, ve hatta 80 yaşındaki büyükanne ve anlık mesajlaşma (IM) arkadaşları ve akrabaları bir e-posta iletişim bir çok standart bir parçası haline gelmektedir. Bunun sonucu olarak, bu ücretsiz e-posta sağlayıcıları bir bolluk, ancak bu hizmetleri en iyi ücretsiz web posta hizmeti nedir? Çok e-posta sağlayıcıları ile, biraz da hangi belirlemek için şaşırtıcı olabileceğini en iyi ücretsiz web posta hizmetleri sağlamaktadır.

Ne zaman bir e-posta sağlayıcısı seçecekseniz, o size yazışmalar ele seçin şirket en iyi biri olduğunu ve bu kolay hayatını yapmak özellikleri sunan sağlamak istiyorum. Her web posta hizmeti temel e-posta teklifleri tabii, ama en iyi ücretsiz web daha adil standartları daha sunuyor.

Muhtemelen bir çoğu insan için en iyi ücretsiz web posta hesabı seçerek bu göz üst özelliklerinin depolama miktarı sunuluyor. Son zamanlarda, üst ücretsiz sağlayıcıların çoğu ya depolama kısıtlamaların kaldırılması veya depolama gibi büyük bir tutarı yeterince boşluk daha almak için daha fazla ve tüm önemli e-postaları saklamak içerir.

Bu artık en iyi ücretsiz web posta sağlayıcıları tarafından sunulan bu harika özelliklerin becerisi, sohbet etmek veya anlık mesaj gönderebilir, kişilerinizi ve arkadaşlar e-posta hesabınız sağ içinden etmektir. En az iki en iyi bilinen ücretsiz web posta sağlayıcıları, Yahoo ve Gmail, bu yeteneği sunar. Bu yüzden bile servis arayüzü sohbet bulunmayabilir gerekmez Yahoo, hatta kişi cep telefonlarına kısa mesaj gönderebilirsiniz. Bu çok kullanışlı bir özelliktir.

Ne zaman ihtiyaçlarınız için en iyi ücretsiz web posta hesabı seçmek için çalışıyoruz, ayrıca Outlook veya Eudora gibi sık kullanılan e-posta programı olarak favori web posta hesabı indirmek için e-posta yeteneği isteyebilirsiniz. Bu, size sunan POP indirme ücretsiz web posta hizmeti seçmeniz gerekir Bunu sağlamak için kullanılır.

Bir diğer özellik, en iyi ücretsiz web arıyor düşünme (özellikle her zaman on) olan yeteneği Mobil cihazınızdan e-posta erişimi için. Bir bilgisayara ancak tethered için yine e-posta almak gerekir gibi kişiler için, bu çok önemli bir özelliktir.

Son zamanlarda, bir spam bir patlama oldu e-posta yoluyla yayılan virüsleri, başka bir özelliği, tüm en iyi ücretsiz web posta sağlayıcıları hesabınızın olan yeteneğidir Spam dışarı agresif filtre ve herhangi bir zararlı tehditlere. E-postalar Spam ayrı bir klasöre, ve gelen e-posta gitmek gibi bir potansiyel olarak zararlı virüs, Truva atları veya solucanlar için taranır sınıflandırılmıştır.

Sonuçta, ne zaman en iyi ücretsiz web posta sağlayıcınıza seçerek hangi özellikleri karar vermeniz gerekir size ulaşmak için ihtiyacınız için esastır. İşte bu e-posta hizmeti karar vermenize yardımcı olacak çok yararlı değerlendirmeleri çevrimiçi sizin içindir. Ve ücretsiz, bu örnek için yararlı olabilecek bir seçmeden önce birkaç farklı hizmetler sizin için çalışır.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2008, 11:23 28.
Bağış Grubu

Gmail destekler gibi POP IMAP.

Old Mayıs 2008, 11:38 28.
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Gmail destekler gibi POP IMAP.
Ayrıca sadece sadece önemsiz filtreleme için bir Gmail hesabına sahip çünkü filtreleme çok iyi bir değer olabilir. yani. Gmail hesabınıza filtreleme ve sonra tüm posta Forwared tüm tekrar iletilmesine var. Olun size nakliye için bir istisna olarak Gmail hesabı ayarlamak veya sürekli posta döngü ile sona erecek emin.

Windows Windows Live Mail istemcisi olan çok iyi bir program kullanmak Posta da IMAP destekler Canlı.

Tüm bilgisayarlar üzerinde olabilir ve hepsi senkronize kalır.

WLM FTW!

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old Mayıs 2008, 04:07 30.
Bağış Grubu

Sadece posta sonra diğer hesabınıza gönderilir ancak "Yanıt için" başlığını yeniden Gmail kullanarak Gmail'i doğrudan gönderilmesi. Ayrıca yanı sıra Gmail'de e-posta bırakın yönlendirilemiyor.

Thunderbird'ü otomatik ama IMAP'i Gmail hesabı değil kurar İlginç!

Old Mayıs 2008, 07:56 30.
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Thunderbird'ü otomatik ama IMAP'i Gmail hesabı değil kurar İlginç!
Çünkü her yerde ve posta almak için bir posta okuma PC ile tutulmak değil Evet, çok IMAP'i tercih ederim.

Old Mayıs 2008, 13:21 30.
Bağış Grubu

Bir e-posta sağlayıcısı olarak, Yahoo seviyorum! Posta ve e-posta istemcisi Mozilla Thunderbird, en iyisi.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından