![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Email зв'язку стає досить стандартною частиною спілкування, і навіть ваші 80 річна бабуся електронною поштою і миттєвими повідомленнями (IM) своїм друзям і родичам. Як результат цього, існує безліч безкоштовних поштових провайдерів, але які послуги надають кращі безкоштовні служби електронної пошти? З такою кількістю поштових послуг, він може бути трохи незрозумілим, щоб визначити, які з них надають найкращі безкоштовні послуги електронної пошти.
При виборі постачальника послуг електронної пошти, Ви хочете забезпечити, щоб вибрати компанію для обробки вашої кореспонденції є одним з кращих, і що вони пропонують функції, щоб зробити ваше життя простішим. Звичайно, кожен поштова служба пропонує основні електронній пошті, але краще безкоштовної поштової пропонує більше, ніж просто стандартам. Ймовірно, однією з провідних функцій, що більшість людей шукають у виборі найкращих безкоштовну обліковий запис електронної пошти є те обсяг пропонованих. Останнім часом багато хто з провідних постачальників вільних або вилучити їх обмежень зберігання або включити такий величезний обсяг пам'яті, що у вас є більш ніж достатньо місця, щоб отримувати і зберігати всі важливі листи. Однією з особливостей Awesome, який зараз пропонують кращі безкоштовні провайдери веб-пошти є можливість обміну миттєвими повідомленнями або відправляти миттєві повідомлення, контакти і друзями, не виходячи з вашої поштової скриньки. Принаймні два з найбільш відомих провайдерів безкоштовні веб-пошти Yahoo і Gmail, пропонують таку можливість. За допомогою Yahoo, ви навіть можете відправляти текстові повідомлення на телефони ваших контактів клітинку, щоб вони навіть не повинні бути доступні на службу чат інтерфейсу. Це дуже зручна функція. Коли ви намагаєтеся вибрати кращий безкоштовний обліковий запис електронної пошти для ваших потреб, ви можете також мати можливість завантажувати листи від ваших улюблених веб-поштою у Вашу улюблену поштову програму, таких як Outlook або Eudora. Для того щоб досягти цього, вам необхідно вибрати безкоштовна служба електронної пошти, який пропонує через POP. Ще одна особливість слід враховувати при пошуках кращого безкоштовної поштової (особливо, якщо ви завжди на ходу) є можливість доступу до електронної пошти з мобільного пристрою. Для тих, хто хотів би бути прив'язаним до комп'ютера, але все ще необхідно отримати свою електронну пошту, це є важливою функцією. Останнім часом спостерігається вибух спам і віруси розповсюджуються по електронній пошті, і ще одна особливість, що всі кращі безкоштовні провайдери веб-пошти ставляться з вашим рахунком, здатності до агресивної фільтрувати спам і будь-яких шкідливих загроз. Електронні повідомлення, які класифікуються як спам вдаватися в окрему папку, і вхідна пошта перевіряється на наявність будь-яких потенційно шкідливих вірусів, троянів і черв'яків. Зрештою, при виборі кращого постачальника безкоштовної електронної пошти, вам необхідно вирішити, які функції необхідні для чого потрібно досягти. Існують численні повідомлення відгуки онлайн, щоб допомогти вам вирішити, які служби електронної пошти підходить саме вам. І так як вони є вільними, вона може бути корисна у зразку кілька різних послуг, перш ніж вибрати той, який працює на вас. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gmail підтримує IMAP, а також POP.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона також може бути варто просто маючи облікового запису Gmail тільки для фільтрації небажаної тому що фільтрація це дуже добре. IE. Forwared всієї вашої пошти на обліковий запис Gmail для фільтрації, а потім все це спрямовано назад. Переконайтеся, що ви встановите обліковий запис Gmail в якості винятку для пересилання або ви в кінці установки безперервного циклу пошти. Windows Live Mail також підтримує IMAP, якщо ви використовуєте Windows Live Mail-клієнт, який дійсно гарна програма. Ви можете мати його на всіх комп'ютерах і всі вони будуть залишатися в синхронізації. WLM FTW!
|
| |||
| |||
| Я просто отримати пошту безпосередньо направлені в Gmail, потім направляються в інші мої рахунки, але використати "Reply-To" заголовку Використання Gmail ще раз. Я також залишити пошту на Gmail, а також їх пересилання. Цікаво, що Thunderbird буде створена Gmail POP рахунку автоматично, а не IMAP!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Так, я віддаю перевагу IMAP, оскільки ви можете отримати пошту в будь-якому місці, а не застрягли з ПК читання пошти.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Як постачальник послуг електронної пошти, я люблю Yahoo! Mail і в якості поштового клієнта Mozilla Thunderbird є кращим.
__________________ Jinnat вул Хасан SEO Blog - Як мені дістатися # 1 в Google Гаджети Любов! Перевірити останню гаджети Безкоштовний сайт SEO огляд |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Webmail System! | jack100 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 13 січня 2008 14:24 |
| Кращі безкоштовні Webmail | Logic Bomb | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 4 січня 2008 10:04 |
| Кілька нових функцій. | Hybr! D | Community News & чат | 8 | 3 жовтня 2007 13:58 |
| Основні Безкоштовні програми V2.0:) автор slipend | slipend | General Software чат | 4 | 6 серпня 2007 04:03 |
| Основні вільного програмного забезпечення | SocialWarfare | General Software чат | 14 | 1 серпня 2007 11:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |