![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти
Може ли някой от помощ? Аз наскоро започнаха да получават повече от двадесет електронни писма на ден, предлагащи ми помогне увеличиш част от моята личност. Аз съм надеждно казал, че никой в семейството ми е все кликнахте нищо общо с това, но те са ми адрес от somewere. Възможно ли е да ги спрем? Аз съм с Outlook Express.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не е много по които можете да направите промени, различни от електронната си поща.
|
|||
|
|||
|
Преди няколко свободни избори.
SPAMfighter Винаги, когато пристигне нова поща, тя автоматично ще бъде тестван от SPAMfighter и ако това е спам, то ще бъде преместен на Вашия спам папка. Ако получите спам поща, която не е открит, щракнете върху един единствен бутон, както и на спам поща се отстраняват от останалата част на 4.013.339 SPAMfighters в 218 Страни/Областите в секунда. SpamPal е поща класиране програма, която може да ви помогне отделни спам на пощата, която наистина искате да прочетете. Всеки имейл съобщения, които SpamPal счита за спам, ще бъдат "тагирани"Със специален заглавна; ли просто да конфигурирате вашия имейл клиент да филтрира нищо с това заглавие в отделна папка и спам, няма да се смесва с останалата част от вашия имейл вече! |
|
|
|||
|
|||
|
Много благодаря
Имам инсталиран spamfighter, позволява се види дали работи. още веднъж благодаря за отговор. |
|
|
|||
|
|||
|
Привет
Дотук добре, мога да се препоръча Spamfighter имам инсталиран нея и всички нежелани боклука отидете на направо към него. Много благодаря |