![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Může někdo pomoct? Nedávno jsem se začala dostávat až dvacet e-mailů denně nabízejí mi pomůže zvětšit součástí mé osobě. Jsem spolehlivě řekl, že nikdo v mé rodině se nikdy kliknuli na cokoliv do činění s tímto, ale mají tu mou adresu z somewere. Je možné je zastavit? Jsem pomocí Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moc si můžete dělat jiného než změnit váš email.
| |||
| |||
| Několik svobodných voleb. SPAMfighter Kdykoliv přijde nový e-mail, bude automaticky testován SPAMfighter, a pokud je to spam, bude přesunut do svého spam složku. Pokud obdržíte spam mail, který není rozpoznán, klikněte na jediné tlačítko a spam mail, je odstraněn ze zbývající části 4.013.339 SPAMfighters v 218 Země/oblastí v sekundách. SpamPal je mail zařazení programu, které mohou pomoci při samostatném spamu z vaší pošty vám opravdu chcete přečíst. Jakýkoli e-mailových zpráv, které SpamPal považuje za spam budou "značkovaným"Se speciální hlavičku, stačí nastavit poštovní klient filtrovat cokoliv s touto hlavičkou do samostatné složky a vaše spam nebude promíchaný s ostatními o své e-mailové už! |
|
| |||
| |||
| Děkuji Nainstaloval jsem SPAMfighter, umožňuje zjistit, jestli to funguje. ještě jednou díky za odpověď. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Doposud tak dobrý, mohu doporučit SPAMfighter Nainstaloval jsem ji a všechny nechtěné nesmysl to jít rovnou k ní. Děkuji |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Všechny Outlook emaily jít do spam | alyann | Office & Aplikace | 0 | 8 června 2009 15:12 |
| Když je to spam není spam, ale nazývána Spam | hopthwoks | Vypnout Téma diskuze | 4 | 3. března 2009 17:16 |
| Spam, Spam Spam a spam. | mcbee | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 29. května 2007 05:08 |
| Thread Nástroje | |
| |