![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Može bilo tko pomoć? Ja sam nedavno počela primati čak dvadeset e-mail poruka dnevno nudi mi pomogne povećanje dio moje osobe. Ja sam rekao da nitko ne može pouzdano u mojoj obitelji je ikada kliknuo na bilo kakve veze s ovim, ali oni imaju moju adresu iz somewere. Je li moguće da ih zaustaviti? Ja sam koristeći Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Not much to možete učiniti drugo nego promijeniti svoju adresu e-pošte.
| |||
| |||
| Nekoliko slobodnog izbora. SPAMfighter Ma kada stigne nova pošta, automatski će biti testirani od strane SPAMfighter, a ako je spam, to će biti premještena na svoj spama mapu. Ako dobijete mail spama koji nije otkriven, kliknite na jednu tipku, i spama mail je uklonjen iz ostalog dijela 4.013.339 SPAMfighters u 218 Countries/područja u sekundi. SpamPal mail klasifikacija je program koji vam može pomoći vaš odvojena od neželjenih poruka e-pošte koju stvarno želite pročitati. Bilo koje poruke e-pošte da SpamPal smatra da će biti spama "tagged", S posebnim zaglavlje; jednostavno konfigurirati vašu e-mail klijent za filtriranje header ništa s tim u odvojenu mapu i vaše spama neće biti miješan gore sa ostatkom vašu e-mail više! |
|
| |||
| |||
| Mnogo Hvala Imam instaliran spamfighter, dozvoljava vidjeti ako Internet utvrde. još jednom hvala za odgovaranjem. |
|
| |||
| |||
| Zdravo Zasada je dobro, mogu se preporučiti Spamfighter imam ga instaliranog i sve ide neželjenim smeća's ravno na njega. Mnogo Hvala |