![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Tud valaki segíteni? Én nemrég indult, hogy több mint húsz emails naponta kínál nekem segíteni nagyításhoz egy része a személy. Én mondtam, hogy senki nem megbízható a családom még soha kattintott bármi köze ehhez, de már megvan a cím somewere. Lehet, hogy állítsa le őket? Én használ az Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem sokat tudsz tenni, mint megváltoztatni a másik e-mailt.
| |||
| |||
| Néhány szabad választásokat. SPAMfighter Amikor új e-mail érkezik, az automatikusan SPAMfighter kell vizsgálni, és ha ez a spam, akkor költözött el a levélszemét mappába. Ha a spam-mailt, hogy nem észlelt, kattintson egy gombra, és a levélszemét-mail eltűnik a többi 4.013.339 SPAMfighters a 218 Országok/területeket másodperc. SpamPal A besorolás mail programot, amely segít a különböző spam-től az e-mail, hogy tényleg szeretne olvasni. E-mail üzeneteket SpamPal úgy, hogy a spam lesz "tagged"Egy speciális fejléccel, csak állítsd be az e-mail kliens, hogy a szűrő semmit Ez a fejléc egy külön mappába, és a spam nem összekeverted a többi email többé! |
|
| |||
| |||
| Köszönet Nekem van beiktatott spamfighter, lehetővé teszi, hátha működik. még egyszer köszönöm a válaszadásra. |
|
| |||
| |||
| Helló Eddig jó, tudom ajánlani Spamfighter van telepítve, és az összes kéretlen szemetet Go egyenesen azt. Köszönet |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mind az Outlook e-mailek megy spam | alyann | Office & Applications | 0 | 8. június 2009 15:12 |
| Ha a spam nem spam, de Lehívott Spam | hopthwoks | Off Topic Discussion | 4 | 3. március 2009 17:16 |
| Spam, Spam Spam és spam. | mcbee | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 29. május 2007 05:08 |
| Téma eszközök | |
| |