פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

דואר זבל ב-Outlook

Reply

שרשרת כלים
Old 28 אוקטובר 2007, 03:08
קבוצת חברות חדשות

Default דואר זבל ב-Outlook

הי
מישהו יכול לעזור? יש לי לאחרונה התחלתי לקבל כמה שרק עשרים הודעות דוא"ל ביום מציע לעזור לי להגדיל את החלק שלי אדם. אני אמין, כי אף אחד לא אמר לי משפחה מעולם לחצת על משהו לעשות עם זה אבל יש להם את הכתובת שלי somewere מ. האם אפשר לעצור אותם? אני משתמש ב-Outlook Express.
Old 28 אוקטובר 2007, 06:13
מנהל קבוצת

לא הרבה אתה יכול לעשות מלבד לשנות את כתובת הדוא"ל שלך.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 אוקטובר 2007, 08:19
מנהל קבוצת

כמה בחירות חופשית.

SPAMfighter כאשר מגיע דואר חדש, זה יהיה באופן אוטומטי להיות נבדק על ידי SPAMfighter, ואם זה ספאם, זה יועברו אל תיקיית דואר הזבל. אם אתה מקבל דואר זבל, כי הוא לא זיהה, לוחץ על כפתור אחד, לבין דואר זבל היא להסיר את שאר 4.013.339 SPAMfighters ב 218 מדינות/אזורים שניות.

SpamPal היא תוכנית הדואר סיווג שיכולות לעזור להפריד את הדואר זבל מן אתה באמת רוצה לקרוא.
כל הודעות הדוא"ל SpamPal מחשיבה להיות דואר זבל יהיה "שתייגת"עם כותרת מיוחדת; אתה פשוט להגדיר את לקוח הדוא"ל לסנן משהו עם כותרת זו נפרד לתוך תיקיית דואר הזבל שלך לא יהיה מעורב עם שאר הדוא"ל שלך יותר!

Old 1 נובמבר 2007, 12:09
קבוצת חברות חדשות

Many thanks
אני התקנתי את spamfighter, מאפשרת לראות אם זה עובד. שוב תודה על מענה.
Old 6 נובמבר 2007, 02:05
קבוצת חברות חדשות

שלום
עד כה כל כך טוב, אני יכול להמליץ Spamfighter אני התקנתי את זה וכל זבל לא רצויים של ללכת ישר אליו.
Many thanks
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.