mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Šlamštas Outlook

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 28, 2007, 03:08
Naujas Narys

Default Šlamštas Outlook

Labas
Can anybody help? Aš neseniai pradėjo gauti daugiau kaip dvidešimt pranešimų per dieną siūlo man padėti padidinti savo asmens daliai. Aš tiksliai pasakyta, kad niekas iš mano šeimos kada nors paspaudžia ant nieko bendro su šiuo, bet jie gavo mano adresa somewere. Ar galima juos sustabdyti? Aš naudoju Outlook Express.
Old Spalis 28, 2007, 06:13
Administrator Grupė

Default Šlamštas Outlook

Dar daug galima padaryti ne keisti savo el.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 28, 2007, 08:19
Moderatorius Grupė

Default Šlamštas Outlook

Kelios laisvai rinktis.

SPAMfighter Kiekvieną kartą, kai ateina naujos žinutės bus automatiškai patikrintas SPAMfighter, ir jei tai šlamštas, ji bus perkelta į šiukšlių aplanke. Jei gaunate šlamštas, kad nėra pastebėta, paspauskite vieną mygtuką, ir šiukšlės yra išvežamos iš poilsis 4.013.339 SPAMfighters į 218 Šalys/srityse sekundes.

SpamPal yra paštas klasifikacija programa, kuri gali padėti atskirti savo šiukšlių iš pašto tikrai norite skaityti.
Bet elektroninio pašto žinutės, kad SpamPal nuomone yra šlamštas bus "pažymėti"Specialią antraštę, jūs tiesiog konfigūruoti pašto klientą, kad filtras nieko su šiuo į atskirą aplanką antraštė ir šiukšlių nebus supainiotos su savo elektroninio pašto poilsio anymore!

Old Lapkritis 1, 2007, 12:09
Naujas Narys

Default Šlamštas Outlook

Ačiū
Įdiegiau SPAMfighter, leidžia pamatyti, ar ji veikia. dar kartą Ačiū už atsakymus.
Old Lapkritis 6, 2007, 02:05
Naujas Narys

Default Šlamštas Outlook

Labas
Kol kas viskas gerai, aš galiu rekomenduoti SPAMfighter aš jį įdiegtų ir visus nepageidaujamų šiukšlių GO tiesiai į jį.
Ačiū
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Visi el Outlook vyksta į spam alyann Office Suites & Applications 0 8 birželis 2009 15:12
Kai yra šlamštas ne šlamštas, bet vadinamas spam hopthwoks Off Topic Discussion 4 3 kovas 2009 17:16
Spam, spam spam ir elektroninio pašto šiukšlėmis. McBee Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Gegužė 29, 2007 05:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.