![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Can anybody help? Es nesen sāku saņemt tik daudz kā divdesmit e-pasta vēstules dienā, kas piedāvā man palīdzēt palielināt daļa manu personu. Es droši teikts, ka neviens manā ģimenē ir kādreiz noklikšķinājis uz kaut ko darīt ar šo, bet tie ir ieguvuši manu adresi no somewere. Vai ir iespējams apturēt to? Es, izmantojot programmu Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav daudz varat darīt, izņemot mainītu savu e-pastu.
| |||
| |||
| Dažas brīvas izvēles. SPAMfighter Ja jauna pasts pienāk, tas automātiski pārbauda SPAMfighter, un, ja tas ir spams, tas tiks pārvietots uz Jūsu mēstuļu mapē. Ja saņemat surogātpasta pastu, kas nav konstatēti, noklikšķiniet vienu pogu, un surogātpasta pastu tiek noņemta no pārējā 4.013.339 SPAMfighters in 218 Countries/jomās sekundes. SpamPal ir pasta klasifikācijas programmu, kas var palīdzēt atsevišķs mēstuļu no pasta tiešām vēlaties lasīt. Jebkuru e-pasta ziņojumus, kas SpamPal uzskata par mēstulēm būs "tagged"Ar īpašu galveni, jūs vienkārši konfigurēt savu e-pasta klientu, lai filtrs kaut kas ar šo galveni vērā atsevišķu mapi un Jūsu mēstuļu netiks sajaukti ar pārējo savu e-pasta vairs! |
|
| |||
| |||
| Many thanks Man ir uzstādītas SPAMfighter, ļauj redzēt, ja tā darbojas. vēlreiz thankyou atbildēšanai. |
|
| |||
| |||
| Sveiki Līdz šim tik labi, es varu ieteikt SPAMfighter Man ir uzstādītas tā, un visas nevēlamas drazas GO tieši uz to. Many thanks |