rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Spam w programie Outlook

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 października 2007, 03:08
Nowe państwa grupy

Cześć
Czy ktoś pomoże? Mam ostatnio zaczął otrzymywać aż dwadzieścia e-maili dziennie oferuje mi pomóc zwiększyć część mojej osoby. Jestem wiarygodny powiedział, że nikt w mojej rodzinie nigdy nie kliknął coś z tym zrobić, ale muszą się mój adres z somewere. Czy można je zatrzymać? Ja jestem przy użyciu programu Outlook Express.
Old 28 października 2007, 06:13
Administrator Group

Niewiele można zrobić inne niż zmienić swój adres e-mail.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. października 2007, 08:19
Moderator grupy

Kilka wolne wybory.

SPAMfighter Za każdym razem, gdy nadejdą nowe wiadomości, to zostanie automatycznie sprawdzone przez SPAMfighter, a jeśli jest to spam, to zostanie przeniesiony do folderu ze spamem. Jeśli pojawi się spamu, że nie zostanie wykryty, kliknij jednego przycisku, a spam jest usuwany z pozostałej części 4.013.339 SPAMfighters w 218 Kraje/obszary, w sekundach.

SpamPal Klasyfikacja mail jest program, który może pomóc w odrębnych ze spamem z poczty naprawdę chcesz przeczytać.
Wszelkie wiadomości e-mail, że SpamPal uzna za spam będzie "tagged", Ze szczególnym nagłówka; wystarczy skonfigurować klienta poczty e-mail do filtra nic z tego nagłówka do osobnego folderu ze spamem i nie będzie mieszać się z resztą już swój adres e-mail!

Old 1 listopada, 2007, 12:09
Nowe państwa grupy

Many Thanks
Mam zainstalowany spamfighter, pozwala sprawdzić, czy działa. Dziękuje raz jeszcze na odpowiedź.
Old 6 listopada 2007, 02:05
Nowe państwa grupy

Witaj
So far so good, mogę polecić Spamfighter Mam zainstalowany i wszystkich niechcianych śmieci idź prosto do niego's.
Many Thanks
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.