![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Czy ktoś pomoże? Mam ostatnio zaczął otrzymywać aż dwadzieścia e-maili dziennie oferuje mi pomóc zwiększyć część mojej osoby. Jestem wiarygodny powiedział, że nikt w mojej rodzinie nigdy nie kliknął coś z tym zrobić, ale muszą się mój adres z somewere. Czy można je zatrzymać? Ja jestem przy użyciu programu Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niewiele można zrobić inne niż zmienić swój adres e-mail.
| |||
| |||
| Kilka wolne wybory. SPAMfighter Za każdym razem, gdy nadejdą nowe wiadomości, to zostanie automatycznie sprawdzone przez SPAMfighter, a jeśli jest to spam, to zostanie przeniesiony do folderu ze spamem. Jeśli pojawi się spamu, że nie zostanie wykryty, kliknij jednego przycisku, a spam jest usuwany z pozostałej części 4.013.339 SPAMfighters w 218 Kraje/obszary, w sekundach. SpamPal Klasyfikacja mail jest program, który może pomóc w odrębnych ze spamem z poczty naprawdę chcesz przeczytać. Wszelkie wiadomości e-mail, że SpamPal uzna za spam będzie "tagged", Ze szczególnym nagłówka; wystarczy skonfigurować klienta poczty e-mail do filtra nic z tego nagłówka do osobnego folderu ze spamem i nie będzie mieszać się z resztą już swój adres e-mail! |
|
| |||
| |||
| Many Thanks Mam zainstalowany spamfighter, pozwala sprawdzić, czy działa. Dziękuje raz jeszcze na odpowiedź. |
|
| |||
| |||
| Witaj So far so good, mogę polecić Spamfighter Mam zainstalowany i wszystkich niechcianych śmieci idź prosto do niego's. Many Thanks |