![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Poate ajuta cineva? Am început recent să beneficieze de cât mai multe douăzeci e-mail-uri pe zi, oferindu-mi ajuta Mărit-o parte a mea persoană. Sunt sigur că nimeni nu a spus, în familia mea nu a făcut clic pe nimic a face cu asta, dar pe care le-au luat de la adresa mea somewere. Este posibil să-i oprim? Sunt utilizaţi Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu prea multe pe care le puteţi face, altele decât schimba adresa dvs. de email.
| |||
| |||
| Câteva alegeri libere. SPAMfighter Ori de câte ori sosesc mesaje noi, va fi testat în mod automat de către SPAMfighter, iar daca acesta este spam-ul, acesta va fi mutat la dvs. spam folder. Dacă primiţi un mail de spam, care nu este detectat, faceţi clic pe un singur buton, şi de spam mail este eliminat din restul de 4.013.339 SPAMfighters în 218 Ţări/în zonele de secunde. SpamPal este un mail de clasificare program care vă pot ajuta separate de spam de la mail-adevăr doriţi să citiţi. Toate mesajele de email pe care le consideră a fi SpamPal spam-ul va fi "tagged"Cu un antet speciale; vă pur şi simplu a configura clientul de email pentru a filtra nimic cu acest titlu într-un dosar separat şi spam-ul dvs. nu va fi amestecat cu restul de adresa dvs. de email mai e! |
|
| |||
| |||
| Multumiri Am instalat spamfighter, să vezi dacă merge. vă mulţumesc încă o dată, pentru a răspunde. |
|
| |||
| |||
| Salut Până în prezent, atât de bine, nu pot recomanda Spamfighter Am instalat-o şi toate nedorite gunoi a merge direct la el. Multumiri |
![]() |
|
| Marcaje |