![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Môže niekto pomoct? Nedávno som sa začala dostávať až dvadsať e-mailov denne ponúkajú mi pomôže zväčšiť súčasťou mojej osobe. Som spoľahlivo povedal, že nikto v mojej rodine sa nikdy klikli na čokoľvek do činenia s týmto, ale majú tú moju adresu z somewere. Je možné ich zastaviť? Som pomocou Outlook Express. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moc si môžete robiť iného ako zmeniť váš email.
| |||
| |||
| Niekoľko slobodných volieb. SPAMfighter Kedykoľvek príde nový e-mail, bude automaticky testovaný SPAMfighter, a ak je to spam, bude presunutý do svojho spam zložku. Ak dostanete spam mail, ktorý nie je rozpoznaný, kliknite na jediné tlačidlo a spam mail, je odstránený zo zvyšnej časti 4.013.339 SPAMfighters v 218 Krajina/oblastí v sekundách. SpamPal je mail zaradenie programu, ktoré môžu pomôcť pri samostatnom spamu z vašej pošty vám naozaj chcete prečítať. Akýkoľvek e-mailových správ, ktoré SpamPal považuje za spam budú "značkovaným"So špeciálnou hlavičku, stačí nastaviť poštový klient filtrovať čokoľvek s touto hlavičkou do samostatnej zložky a vaše spam nebude premiešaný s ostatnými o svojej e-mailovej už! |
|
| |||
| |||
| Děkuji Nainstaloval som SPAMfighter, umožňuje zistiť, či to funguje. ešte raz vďaka za odpoveď. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Doteraz tak dobrý, môžem odporučiť SPAMfighter Nainstaloval som ju a všetky nechcené nesmysl to ísť rovno k nej. Děkuji |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Všetky Outlook emaily ísť do spam | alyann | Office & Aplikácie | 0 | 8 júna 2009 15:12 |
| Keď je to spam nie je spam, ale nazývána Spam | hopthwoks | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 3. marca 2009 17:16 |
| Spam, Spam Spam a spam. | mcbee | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 29. mája 2007 05:08 |
| Thread Tools | |
| |